Skalarna energija

Objavil/a Radmila Čučak, dne 2017-09-22 ob 13:34:42

skalarna energija je znana tudi kot:

- *prana* v Indiji, ki sestavlja naše pranično telo, ki je subtilna energijska matrica za naše fizično telo ( v telesu imamo več deset vrst pran)

- *chi energija* v Kitajski akupunkturi, ki teče skozi meridijane našega eteričnega telesa

- *qi energija* na Japonskem

- *morfogenetsko polje*, ki je matrica za DNK in obliko živih bitij

- *zero point energija in polje* v fiziki, ki prežema celotno vesolje in je brezmejni vir energije

- zdravilna pozitivna *orgon* energija pri W. Reichu, katero oddajajo tudi orgonske piramide

- *bio energija* v zdravilstvu, s katero zdravijo bio-energetiki

- *Tesla valovi*, kajti Nikola Tesla je odkril skalarne valove, ki jih ZDA uporabljajo kot orožje HAARP za   modifikacijo vremena, potrese in kontrolo uma. Teslino tehnologijo za pridobivanje skalarne energije sta uničila Edison in  bankir - Iluminat J.P. Morgan 

- *tahionska energija*, ki potuje skozi vesolje z neskončno hitrostjo

- *torzijsko polje* (glej video posnetke Tadej Pretnar)

***   ***   ***

chi = prana = bioenergija = višje dimenzionalna energija = eterična matrica za fizične oblike

fotografija Radha 2019

***    ***   ***

Elektro-magnetna energija je energija našega sveta v 1-2-3 dimenziji obstoja, skalarna energija pa je energija višjega reda, to je energija v 4-5-6 dimenziji obstoja, ki jo imajo vsa živa bitja v svojih subtilnih telesih, energijskih središčih v telesu ter avri, ki obdaja naše telo. 

Skalarna energija deluje na pod-atomskem- kvantnem nivoju. Ima longitudinalne valove, ki lahko prehajajo skozi trdne objekte in celo skozi Faradeyevo kletko, česar elektro-magnetni valovi ne zmorejo. Tesla je ugotovil, da kozmični skalarni valovi prehajajo skozi Zemljo, brez da bi pri tem oslabeli ali izgubili svojo moč. Imajo super-luminalno hitrost, potujejo hitreje od svetlobe Dr.Martin L. Pall je povedal, da ima elektromagnetno valovanje jakost in vektorje smeri, med tem ko ima skalarno valovanje jakost brez vektorjev smeri. 

***    ***   ***

doma narejeni skalarni valovi  :))

fotografija Radha 2019

* * *

***   ***   ***

Ta energija oziroma polje prežema celotno vesolje kot *zero point polje*, ki je vir brezmejne in večne energije. 1 cm3 skalarnega prostora vsebuje toliko energije, da bi z njo lahko do vrelišča segreli vse oceane na Zemlji. Če materijo razumemo kot v prostoru zgoščeno elektro-magnetno energijo, pa lahko skalarno energijo razumemo kot zgoščeno v oceanu časa.   

* * *

Skalarna energija ima inteligenco in uporablja se lahko za zdravljenje, transmutacijo elementov, anti-gravitacijska plovila ter neomejen vir energije v gospodarstvu. Ona vzdržuje naše bio-polje in pretok pozitivne energije. Energijo celic vzdržuje na optimalnem nivoju 70-90 mili voltov in s tem zdravi rakave celice, ki imajo šibko energijo 15-20 mili voltov. Varuje DNK v jedru celic pred poškodbami, izboljšuje učinkovitost celične membrane, uravnoveša levo in desno možgansko hemisfero, čisti kri, zdravi depresijo in razne bolezni, kot je AIDS, avtizem, rak ipd.

   

***   ***   ***

fraktalna rast brokolija odraža inteligenco skalarnega valovanja

fotografija Radha 2019

***   ***   ***

Skalarna energija je rezultat zvijanja (warp) časa-prostora v vesolju. Potuje vzdolž osi časa in s tem se nahaja v 4 -5 -6. dimenziji obstoja. To so valovi hyper-dimenzionalne energije, ki so fazno uglašeni tako, da se med njimi zbira temna energija, ki ima nasprotno polariteto kot energija v 3. dimenziji. Omogoča, da temna materija postane ponotranjena. Pritisk izven faznih skalarnih valov namreč stiska temno materijo v običajno obliko materije, kot jo poznamo. 

* * *

Skalarni val nastane, ko se sreča par enakih elektro-magnetnih valov (val in anti-val), ki sta prostorsko fazno usklajena, časovno pa sta izven faze. To pomeni, da sta oba vala fizično enaka, a sta si nasprotna za 180 stopinj. Ko se srečata nastane puls, val z vektorjem 0, ki stisne čas-prostor, podobno kakor mi stisnemo gobo.  Skalarni valovi tako potujejo pravokotno glede na našo 3. dimenzijo in oblikujejo zero point polje. Ne tečejo skozi žice, niso žarki, pač pa polnijo okolje, podobno kot stoječi valovi in ustvarjajo polje, ki prežema naše vesolje in vse v njem. 

***   ***   ***

phi spirala - vzorec skalarne inteligence od drobnih školjk do galaksij

fotografija Radha 2019

* * * 

Skalarna energija se lahko sama obnavlja in popravlja, brez vpliva časa, kar pomeni neskončno dolgo in v tem je skrivnost obstoja našega večnega vesolja. Nosi informacije, ne propada, se ne izrablja, nima frekvence in je na videz kakor statična mirujoča energija, čeprav se giblje neskončno hitro. Ne potuje v valovih, ampak se širi v krogih energije, kakor mreža harmonično uravnovešenih energij. Shranjuje tudi biološke informacije in se lahko vtisne v DNA in celice. Valovanje skalarnih valov lahko vidimo tudi kot ravne linije, ki v času nihajo sem ter tja in polnijo prostor kot hyper-dimenzionalno polje. 

* * *

spiralna galaksija - vrtnica -

fotografija public domain. net

* * *

Vse točke na skalarnem valu se simultano dvigajo in spuščajo, ne glede na razdaljo med točkami, tudi če je med njimi razdalja inter-galaktične razsežnosti. Zaradi tega ima skalarni val neskončno hitrost, ki omogoča hipno komunikacijo. Tudi naše misli so skalarni valovi in zato so lahko v hipu kjer koli v našem osončju, galaksiji ali vesolju. Zato bodimo pozorni, kaj razmišljamo, saj tudi naše misli polnijo prostrani ocean zavesti našega vesolja, ki je Kozmično Telo Boga.

***   ***    ***

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Radmila Čučak
1
Nov 11, 2019
Tadej Pretnar o torzijskem/ skalarnem polju:

https://www.youtube.com/watch?v=9HWUynW_4KE
#17
abram1b2 Cej
0
Oct 04, 2017
Radmila zame je skalarna energija EM valovanje.Vesolje ima samo eno dimezijo večno-sedaj. Govoriti o nastanku vseobsežnega vesolja v velikem poku je največji znanstveni absurd. Vesolje večno seda sočasno samoumira in se samorejeva skozi večno sedanje samodelovanje in samozadostnost na vseh nivojih vsake svoje individualne samopojavnosti.Največje individualne elementarne samo pojavnost vesolja so galaksije.Mi še vedno sanjamo,da je Sonce središče našega osončja-kar ni res in da sta Merkur in Venera planeta, v resnici sta naravna satelita Sonca.Struktura -zgradba vezje osončja je popolnoma enaka človeškemu skeletu.Lp )*
#16
abram1b2 Cej
0
Oct 04, 2017
Radmila:)*
Ne bom ti oprekal,bom pa podal svojo razlago.V kvantu se dogaja hipno cikično samo zlivanje med Rmept in Amept.To samozlivanje ni mogoče opredeliti kot preskok v času naprej- nazaj.Iz točke sedaj T.0. ne more nič iztopiti v samo eno vrednost časa-pretekost ali prihodnost.Moje mišljenje.Lp :)**
#15
Radmila Čučak
1
Oct 04, 2017
Ruski astrofizik Nikolai Kozyrev je pri proučevanju skalarnih valov prišel do spoznanja, da preteklost, sedanjost in prihodnost obstajata v istem času ZDAJ...

Abram.....všeč mi je tvoja definicija časa.....realiziran čas je preteklost, ki je ena prehojena pot dogodkov, en vektor smeri, ki se razteza izza nas.

Prihodnost pa je akumulacija časovnih linij, zbiralnik vsem možnih smeri in dogodkov ( ki so pogojeni z našimi izbirami in odločitvami), kar pomeni nešteto množico vektorjev različnih usmeritev, ki nas vodijo v neznano

Stikata pa se v času sedaj, v katerem obstaja vse kar je.

Na kvantnem nivoju ni razlik med preteklostjo in prihodnostjo......
nekateri dogodki tečejo v času nazaj, kar pomeni, da se posledica zgodi pred svojim vzrokom
#14
abram1b2 Cej
1
Sep 24, 2017
Zim Zelen :)*
Čim ti nekdo govori o izvoru,vedi,da nima pojma o večnem samodelovanju vesolja. Nič ni začelo in nič ne bo končalo- elementarno vesolje in življenje sta večna. Mi smo ciklično omejeni v življenju in mislimo,da se je vse začelo in končalo- kot mi.. Nismo pa sposobni razumeti same nepretrgane življenjske samoreprodukciske verige vrst.Zakaj smo cikično omejeni zato ,ker v vesolju vlada cikličnost kjer vsak konec sočasno pomeni nov začetek- na elementarni ravni.Na življenjski se skozi samoreprodukcijo cikel osebka zamenja nov osebek vrste.
NIčelna točka-absolutne temperaturne ničle ni ewnaka resničnoi osrednji ničelni točki nenehnega zlivanja realizirane in akumulirane mase,energije,prostora,t. časa,* življenja. MI moramo razlikovati ničelno točko v njenih dveh pomenih.Čas Realiziran-preteklost > T.0. sedaj< Akumuliran prihodnost, Edini čas je T.0. -sedaj. Drugega časa ni in ne obsta,kot večno sedaj. Lp :)*
#13
Zim Zelen
1
Sep 24, 2017
Pred desetimi leti:
GOOGLE: "V temni kleti družbe izumljajo naprave in teorije"

Odlomek:
"Najbolj razširjena alternativna znanstvena teorija, ki pojasnjuje, kaj je naredil Hutchison, pa pravi, da je s svojimi poskusi prodrl v tako imenovano "zero point energy". "Zero point energy" je najnižja možna energija nekega sistema pri absolutni ničli (-273 °C), pri kateri se ustavijo vsa gibanja na molekularni ravni. Pojem sta leta 1913 prvič uporabila Einstein in Stern, da bi z njim opisala energijo kvantnega vakuuma v prostem vesolju, v katerem se delci in energijska polja pojavljajo in izginjajo na za zdaj nepojasnjen način. Nekateri fiziki, med njimi je bil tudi Nobelov nagrajenec in zdaj že pokojni Richard P. Feynman, trdijo, da se v kubičnem centimetru kvantnega vakuuma skriva okoli 1013 joulov energije, kar bi zadostovalo za izparitev vseh oceanov na Zemlji."

Jaz pa še vedno drva kurim :-(
#12
Radmila Čučak
1
Sep 24, 2017
Zim Zelen ***.....hvala za zanimiv članek Petra Martinca. Tu pa je še članek o znanstvenikih, ki so proučevali skalarno energijo:

- Kozyrev Nikolai : odkril skalarno energijo, ki jo oddajajo zvezde

- Nikola Tesla : iz skalarne energije je pridobil električno, izumil je avto na skalarni pogon

- Antoine Priore : zdravil je raka s skalarno energijo

- Galn Hieronymus: izumil je skalarne naprave za diagnostiko bolezni in zdravljenje

- Thomas Moray : iz skalarnega zero point polja je pridobil 50 kW energije

O njih pa je članek napisal Tom Paladino, ki je izumil napravo, ki oddaja skalarne valove, ki lahko uničijo 500.000 vrst patogenih mikrobov ( tako da razgradijo atomske vezi v njih), dajo navodila telesu za sintezo hormonov in uravnovešajo energetsko telo človeka

http://tompaladinoscalarenergy.com/

Tom Paladino Scalar Energy | Scalar Energy Research 805-364-3051 EST in the USA

Tom Paladino Scalar Energy: Scalar Energy Research 805-364-3051 EST in the USA
#11
Zim Zelen
0
Sep 24, 2017
Eno zanimivo razmišljanje:
http://www.osnovnostanje.si

O prosti energiji in še čem.
#10
Radmila Čučak
1
Sep 24, 2017
Zim Zelen......predstavnik Keshe tehnologije za Slovenijo je naročil zase ta generator, a ga še ni dobil, ker produkt še ni patentiran. Tovarno, ki jih izdeluje, so morali preseliti v drugo državo.

Naprava je sicer v prodaji za 1800 EUR na Keshe spletni strani, a jaz čakam potrditev od predstavnika (ko ga bo dobil), da se prepričam, če res deluje. Osebno ne poznam nikogar, ki bi ta generator imel.

Bo kar trajalo, po moje še nekaj let, ali dlje, saj lobijem nova tehnologija ni v interesu. Tesla skalarna tehnologija je še iz začetka prejšnjega stoletja, pa ni dovoljena za uporabo, zaradi tistih, ki služijo z nafto, plinom in električnim omrežjem, kot ga imamo
#9
Zim Zelen
0
Sep 24, 2017
Pred dobrim letom smo se kar razvneli pri tem čudežu znanja in tehnike.
Ali na Vrhniki že deluje, kakšen primerek?

http://www.publishwall.si/abram1b2/post/180181
#8
Radmila Čučak
1
Sep 24, 2017
Zim Zelen :)***......skrbi so odveč!

Generator je zelo majhen in ima majhno moč 3-5 kW, (za potrebe ene hiše)

https://blueprint.keshefoundation.org/assets/images/unit.jpg
#7
Zim Zelen
1
Sep 23, 2017
*Radmila
Pa to je fantastično (generator namreč)
Nekaj malega sem o tem prebral. Nisem prepričan, da bo to jutri že delovalo.
Precej zahtevna zadeva (zaguljena:)

Držim pa fige, da uspe, samo se bojim, da se bo s toliko energije ta planet spremenil v neprepoznavno gmoto, ki bo zažarela na nebu. :(
#6
Radmila Čučak
2
Sep 23, 2017
Zim Zelen......ni več za Luno :)))

On je pristal na Zemlji in izumil je generator za plazma zero point energijo, čemur seveda nasprotujejo naftni in drugi lobiji. Gre za iranskega jedrskega fizika Mehran Tavakoli Keshe-ja, ki je zdaj v fazi pridobivanja patentne registracije, podpirajo pa ga Kitajci.

Ravno ta teden sem govorila s predstavnikom Keshe tehnologije za Slovenijo in mi je povedal, da ima Keshe hude ovire pri uveljavitvi te tehnologije, ki pridobiva elektriko iz kvantnega polja plazme, ki je četrto agregatno stanje materije, v katerem se nahaja večina materije v našem vesolju in je neomejen vir energije, kot sem napisala v tej objavi.

Tako da spremljam razvoj Keshe tehnologije in ko bo generator patentiran in na voljo za nakup, bom napisala članek, kako deluje ta tehnologija (to mi je znano, ker sem prevedla njegovo knjigo The Universal Order of Creation of Matters, v kateri razlaga tudi anti-materijo in temno materijo)
#5
Zim Zelen
1
Sep 23, 2017
Ogromne denarje se vlaga v iskanje "energije prihodnosti". Od hladne fuzije brez odpadkov nevarnega sevanja, do energije (toplotne) iz središča zemlje za pogon elektrarn.

Čakamo tudi novega Teslo, da nam odpre oči. Mogoče je, da na drugi strani Lune, čaka na vstop na ta planet.

(zaenkrat je še za Luno:)
#4
Radmila Čučak
2
Sep 23, 2017
Janez :)........... Tesla je celo zgradil stolp za pridobivanje proste energije, (električni sistem brez daljnovodov in žic) a mu je elitni bankir Morgan z elektro-lobijem porušil ta stolp .......Tesla naj bi zato doživel živčni zlom ...

Pravijo, da se CERN v Švici napaja z energijo na ta način....

Tesla stolp:

https://4.bp.blogspot.com/-rLbMXrCasXc/VFxWka35gOI/AAAAAAAAARI/Q8eNe-AS9cA/w1200-h630-p-k-no-nu/nikolatesla.jpg
#3
Janez Gril
1
Sep 23, 2017
Bravo!
Še o Tesli bi dodal.
Tesla je sicer govoril o prosti energiji oz. etru, ki je najbrž ista zadeva. Izdelal je tudi patente za uporabo le-te energije, ki bi lahko bila na tak način dostopna vsakemu, brez elektro omrežja, .... No, to je bila pa kaplja čez rob in so mu pobrali vire financiranja, patente, na koncu je menda končal klavrno v neki hotelski sobi. ...ker je prenehal delati za elito in je začel delati za ljudi.
... Je pa žal HAARP res njegov izum, ki se danes zlorablja...
#2
Radmila Čučak
2
Sep 22, 2017
432 Hz glasba .....= .pravilna skalarna harmonija

https://www.youtube.com/watch?v=qyWdPm8v1jA

Ananda M. Bosman Intro NU &AUMusic - YouTube

The Emerging situation on Universal Level Ananda Bosman interviewed by journalist Korinna A. Muller, here the modern mus
#1
Radmila Čučak
Radmila Čučak
Objavil/a 2017-09-22 13:34:42 (Sep 22, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Bolečine - vzroki in zdravljenje
Vera Bojičič Modrost vere
Zaščita pred elektromagnetnim sevanjem
Artritis - vzroki in zdravljenje
Sveta Trojica
Anti-stres terapija
Depresija - vzroki in zdravljenje
Razstrupljanje dojenčka po cepljenju
Zdravljenje avtizma
Razstrupljanje od pesticidov in gensko spremenjene hrane
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
Januar 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj