3P HUB

Želimo ustvariti okolje, v katerem se spodbuja deljenje izkušenj ter dobrih praks, pa tudi reševanje težav in vprašanj, s katerimi se spopadamo. S skupnimi močmi in idejami smo lahko navdih za oblikovanje rešitev ter spodbuda vsem, ki se s tem srečujejo prvič.

Kategorija: mobilnost

NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

RRA Zasavje cilja na proizvodnjo 250 ton zelenega vodika letno!
Gigant Amazon je napovedal, da bo finančno podprl obravnavo neenakosti med spoloma v ekosistemu podnebnega financiranja in po
Triglavski ledenik tudi v Pekingu!
Okolju prijazna priprava testenin
Ste že slišali za Alpsko konvencijo?
Ikea s financiranjem podnebnih sprememb! 
Celje z novo digitalno platformo
LinkingAlps ali trajnostno na pot
Hiška s skromnimi 17 kvadratnimi metri
Veste, da so hidroelektrarne v resnici optimalna alternativa pri iskanju zelene energije?
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Februar 2023
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Polni sedeži, bolj prazne ceste z GoOpti d.o.o.! 

3P HUB
24.01.2023 15:19 (Jan 24, 2023)

Glavni namen projekta je priprava strategij in izvajanje načrtov mobilnosti, ki bodo utemeljili potrebo po sistematičnem razvoju infrastrukture za razvoj multimodalnosti v regiji. V okviru projekta je bil razvit sistem dinamičnega kolektivnega prevoza potnikov kot trajnostna alternativa obstoječim načinom prevoza. Z razvojem načrtov mobilnosti za upravljanje trajnostne mobilnosti na lokacijah z velikim prometom projekt prispeva k boljšemu upravljanju mobilnosti. Glavni cilj projekta pa je seveda omejiti negativne vplive na okolje, ki so posledica netrajnostnih oblik mobilnosti, in dolgoročni razvoj trajnostne mobilnosti. 

GoOpti v sklopu projekta nudi 3 mesece brezplačne vožnje vsak delovni dan od februarja do konca aprila iz Kranja, Kamnika, Domžal, Radomlje, Komende, Mengša in Trzina do UKC in BTC.
Skupaj s partnerji (RRA LUR, Institut Jožef Stefan, IPoP, Ljubljanski urbanistični zavod ter drugi) je GoOpti namreč v okviru projekta vzpostavil novo trajnostno obliko prevoza na delo - di

LinkingAlps ali trajnostno na pot

3P HUB
16.12.2022 16:10 (Dec 16, 2022)

V okviru projekta LinkingAlps (Regionalna razvojna agencija ljubljanske urbane regije) v sodelovanju z Ministrstvom za infrastrukturo razvija načrtovalec poti A to B. Cilj projekta je spodbujanje uporabe javnega prometa in krepitev trajnostne mobilnosti.


Projekt LinkingAlps z razvojem načrtovalcev poti v državah alpske regije predstavlja prvo mednarodno povezovanje storitev in poenotenje dostopa do podatkov v tej regiji. Sistem A to B bo povezan s podatki ostalih držav in bo omogočal tudi načrtovanje mednarodnih poti. 

Več si lahko preberete na povezavi. 

Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj