NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

Počitniški triler na Hrvaškem: Vpleten Slovenec Gale, ki pa ni Ivan, ampak Rok
Ujčič potrdil naše informacije, da bi Pivčeva šla na kongres, Gantar pa ambicije, da ga svet stranke postavi za predsednika
Celo Janković je rekel Arsenoviču, da je malo zafural prenovo Glavnega trga. Vsaj fuge bi morale biti temne.
Prvi spletni referendum: Ali želite, da obvezni prispevek za RTV postane prostovoljen? Glasujte in delite naprej!
Poletni podvigi: Sodelavec Požareporta s kolesom iz Ljubljane na Norveško
Kje je danes Klavdija Perger (Markež, Štalcer), poleg Aleksandre Pivec tista druga najbolj razvpita Ptujčanka?!
Naši viri pravijo: To je najbolj problematična ženska v Desusu! Prej je rušila Erjavca, zdaj pa ruši Pivčevo.
Nezaupnica proti Pivčevi zarota in prevara: ljubljanski DeSUS zahteva zapisnik in pojasnila, vpletena tudi Šoltes in Heinz?!
Objava dveh sodb in opravičila
Novo pismo iz Desusa, tokrat iz Maribora: Pivčevo podpirajo. V ljubljanskem pokrajinskem odboru pa odstopa sekretar Kojc.
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
agrokor
( 1 )
desus
( 1 )
FDV
( 1 )
forum21
( 3 )
goopti
( 1 )
Gorenje
( 1 )
hse
( 1 )
LDS
( 1 )
levica
( 1 )
Mediana
( 1 )
npu
( 1 )
Petrol
( 1 )
Siol
( 1 )
SMC
( 3 )
SODO
( 1 )
Tarča
( 1 )
Turizem
( 1 )
volitve
( 1 )
zlatko
( 1 )
IŠČI PO ARHIVU
Avgust 2020
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Ujčič potrdil naše informacije, da bi Pivčeva šla na kongres, Gantar pa ambicije, da ga svet stranke postavi za predsednika

7 DNI V TEDNU
13.08.2020 06:28 (pred 1 dnevi)

Uradni govorec Desusa Janez Ujčič je za Slovensko tiskovno agencijo potrdil naše informacije, da pri Aleksandri Pivec razmišljajo o sklicu izrednega kongresa stranke (tukaj), zato se bo jutri (v petek), sestalo vodstvo in izvršni odbor Desusa (vir), kjer ima Pivčeva večino, Tomaž Gantar pa je pripravljen začasno prevzeti vodenje Desusa, če bi Pivčeva na seji sveta stranke, ki ga vodi on, dobila nezaupnico.

Tako je Gantar, za katerega zdaj že odkrito navijajo večinski mediji, prvič javno pokazal ambicije, da - on - postane novi predsednik Desusa.

Celo Janković je rekel Arsenoviču, da je malo zafural prenovo Glavnega trga. Vsaj fuge bi morale biti temne.

7 DNI V TEDNU
11.08.2020 06:33 (pred 3 dnevi)

Vse več Mariborčanov se vedno bolj pritožuje nad podobo prenovljenega mariborskega Glavnega trga pod taktirko župana Saše Arsenoviča. Razočarani pišejo tudi na portal Požareport, na primer (gre sicer za pismo dokaj znanega podjetnika, ki je svoj zapis podkrepil tudi s fotografijami):

"Pozdravljeni, dvomim, da še kje v kakšnem evropskem mestu na najlepši trg v mestu namestijo grozljive količine novega železja in s tem uničijo vedute trga.

Kot da bi se kdo želel rešiti kakšnih zalog železja …

Zanimivo bi bilo vedeti, koliko je vse tole stalo davkoplačevalce? Koliko so plačali za svetilke?

Glavni trg v Mariboru je bil pred prenovo nesporno lepši, kar dokazujejo stara slika iz Google Maps.

O lepoti se sicer ne razpravlja, ampak stavim, da se v tem primeru 99 odstotkov slovenskih arhitektov strinja z menoj.

Ogromne kupole za svetilke nakazujejo, da bo trg močno preosvetljen, ploščad bo bleščala, lepih fasad pa se ne bo videlo. Lep pozdrav, A.M."

Glavni trg pred prenovo ... Glavni trg pred prenovo ...

... In Glavni trg po prenovi. ... in Glav

Počitniški triler na Hrvaškem: Vpleten Slovenec Gale, ki pa ni Ivan, ampak Rok

7 DNI V TEDNU
10.08.2020 06:43 (pred 4 dnevi)

Hrvaško in njihove pa tudi srbske medije že dva dni pretresa triler, ki se je dogajal v eni od luksuznih počitniških vil blizu Splita in katere lastnik je Slovenec Rok Gale, vpletena pa je tudi znana hrvaška zvezdnica Nikolina (Pišek) Ristović.

Več o tem si lahko preberete tukaj.

Priimek Gale pa ni zanimivo samo zaradi morebitnega sorodnika Ivana Galeta, ampak tudi zato, ker je Rok Gale že od prej vpleten v mednarodne poslovno-kriminalne zgodbe (vir), povezave njegovih partnerjev v teh spornih poslih pa se vlečejo tja do družine ljubljanskega župana Zorana Jankovića ...

Prvi spletni referendum: Ali želite, da obvezni prispevek za RTV postane prostovoljen? Glasujte in delite naprej!

7 DNI V TEDNU
08.08.2020 06:44 (pred 6 dnevi)

Na znani spletni platformi PublishWall je nastal "prvi spletni referendum", kot preizkus volje ljudstva pred zelo verjetnim razpisom pravega referenduma o RTV Slovenija. Referendum.si je dosegljiv na facebooku ali twitterju (tukaj), referendumsko vprašanje pa se glasi:

Ali želite, da obvezni prispevek za RTV Slovenija postane prostovoljen?

Torej, glasujte in delite naprej ...

Poletni podvigi: Sodelavec Požareporta s kolesom iz Ljubljane na Norveško

7 DNI V TEDNU
06.08.2020 06:47 (Aug 06, 2020)

Marko Kušar, dolgoletni sodelavec našega portala, se je odločil za prvovrstni poletni podvig: včeraj je odrinil iz Ljubljane na Norveško - s kolesom. Prekolesaril bo predvidoma 2200 kilometrov, Kušarjev cilj je namreč 60 kilometrov severno od norveške prestolnice Oslo, kjer živi njegova hčerka.

Mimogrede, vse delo, ki ga opravlja za portal #Požareport, pelje zraven v formatu tabličnega računalnika.

Želimo mu prijetno in varno vožnjo ter srečno vrnitev domov.

Kje je danes Klavdija Perger (Markež, Štalcer), poleg Aleksandre Pivec tista druga najbolj razvpita Ptujčanka?!

7 DNI V TEDNU
04.08.2020 06:33 (Aug 04, 2020)

Ker se danes ob vsem tem, kar se dogaja z ministrico in predsednico stranke DeSUS Aleksandro Pivec, mnogi sprašujejo, kje je in kaj počne tista druga razvpita Ptujčanka, nekdanja zloglasna poslanka SMC in Cerarjeva ministrica Klavdija Perger (eks Štalcer, eks Markež) (*1), povejmo, da je trenutno zaposlena v zasebnem podjetju Mik Celje kot pomočnica direktorja za projekte.

Spomnimo, Klavdija Perger je bila do lani jeseni direktorica Turistično-gostinske zbornice, od koder jo je odnesla afera SRIPT (tukaj).

*1 Preberite tudi: "Janša se mora posloviti od Pivčeve: Ker ona ni nikakršna Devica Marija, ampak navadna padla Madona s Ptuja. Amen."

Objava dveh sodb in opravičila

7 DNI V TEDNU
03.08.2020 07:03 (Aug 03, 2020)

Objavljamo zamudno sodbo Okrajnega sodišča v Ljubljani, sodbo Višjega sodišča v Ljubljani in opravičilo:

"Viktorju Knavsu se opravičujemo za neresnične in žaljive zapise v zvezi s poročanjem v članku "Dokumenti, utaja davkov: Viktor Knavs, oče Melanie Trump, je bil v zaporu" dne 19. 10. 2016, objavljenem v elektronskem mediju Požareport.si, in sicer glede neresničnih navedb, da je bil Viktor Knavs obtožen in obsojen zaradi dveh kaznivih dejanj in v zaporu."

Report, d. o. o. / Lanaka media, d. o. o.

Zamudna sodba Okrajnega sodišča v Ljubljani, 1. del.pdf

Zamudna sodba Okrajnega sodišča v Ljubljani, 2. del pdf

Sodba Višjega sodišča v Ljubljani.pdf

Erjavec je odšel kot politik-gospod, malo takšnih. A sestanek z Brigito Čokl je dokaz, da se Erjavec želi vrniti.

7 DNI V TEDNU
31.07.2020 08:32 (Jul 31, 2020)

Objavljamo navedbe vidnega člana stranke DeSUS (ime in priimek sta znana uredništvu), ki pa želi ostati anonimen. Poslal nam je pismo, po objavi naše informacije o torkovem sestanku med Karlom Erjavcem in Brigito Čokl (tukaj).

Pismo objavljamo v celoti, neredirgirano:

"Dejstvo je, da je Karl Erjavec izgubil bitko na januarskem kongresu proti izzivalki Aleksandri Pivec. Dejstvo je tudi, da je izgubil nepričakovano, da je bil to pravi šok zanj in za njegove podpornike.

Ampak poraz je prenesel dostojanstveno kot pravi gospod, kot pravi in izkušen politik, takšen, kakršnih je danes malo, če sploh, v Sloveniji. In po tem porazu je dejal, da se nepreklicno in popolnoma umika iz politike in iz javnega življenja. In se je res umaknil. Do včeraj, do torka 28.07.2020.

Celje, hotel Faraon, srečanje "v živo" Karl Erjavec in Brigita Čokl. Ja, prav ste prebrali, Brigita Čokl. To je ženska, ki je Karla Erjavca prvič "rušila" že leta 2012, a takrat njej in njenim somišljenikom ni uspelo. Prvič. Kongre

Naši viri pravijo: To je najbolj problematična ženska v Desusu! Prej je rušila Erjavca, zdaj pa ruši Pivčevo.

7 DNI V TEDNU
29.07.2020 06:43 (Jul 29, 2020)

Potem ko smo včeraj razkrili, da sta se v celjskem hotelu Faraon sestala nekdanji predsednik stranke DeSUS Karl Erjavec, ki naj bi načrtoval svojo vrnitev na vrh stranke, in Brigita Čokl, nekdanja Desusova direktorica UKC Ljubljana in predsednica pokrajinskega odbora DeSUS Celje, tistega odbora, ki je pred kratkim, vendar v spornih okoliščinah izglasoval nezaupnico predsednici Desusa in kmetijski ministrici Aleksandri Pivec ...

Vir: Twitter Vir: twitter

... je znotraj Desusa močno završalo. Čoklova je namreč prej rušila Erjavca, zdaj pa - očitno - ruši tudi Pivčevo. No, naši viri znotraj stranke pravijo: To je najbolj problematična ženska v Desusu ...

Mora biti pa res hudo, če zdaj obsojajo že sami sebe: Primož Cirman in Vesna Vuković kršila novinarki kodeks

7 DNI V TEDNU
28.07.2020 06:49 (Jul 28, 2020)

Novinarsko častno razsodišče, skupni organ Društva novinarjev Slovenije in Sindikata novinarjev Slovenije, je pravkar (24. 7.) obsodilo Primoža Cirmana in Vesno Vuković, danes urednika in novinarko spletnega portala Necenzurirano, ki sodi v medijski imperij tajkuna Martina Odlazka, zaradi kršitev novinarskega kodeksa v primeru Simone Razpotnik, nekdanje visoke uslužbenke Darsa (tukaj).

Primož Cirman je sicer tudi član upravnega odbora DNS, kar pomeni, da je pri njegovem novinarskem poročanju prišlo tako daleč, da je že tako hudo, da sami sebe obsojajo kršitev novinarskega kodeksa ...

Šarec in Črnčec: Slaba volja na Petkovškovem nabrežju upravičena. LMŠ v anketah javnega mnenja zgrmela navzdol.

7 DNI V TEDNU
27.07.2020 06:21 (Jul 27, 2020)

Pričujoča fotografija je nastala minuli petek dopoldne na Petkovškovem nabrežju v Ljubljani: neločljiva Marjan Šarec in Damir Črnčec, opazno zaskrbljena, pogledi v daljavo. Vir in avtor fotografije sicer pravi, da sta se pogovarjala potihoma, smejala nekemu SMS, ki ga je Črnčec kazal Šarcu, in prav videti je bilo, kako je Črnčec glavni, Šarec pa njegova lutka.

Toda opazna zaskrbljenost in pogledi v daljavo so bili očitno upravičeni. LMŠ je namreč po zadnji - včerajšnji - anketi javnega mnenja (Mediana za Pop TV - vir) dobesedno zgrmela navzdol, uvrstila se je celo za Levico, Črnčec, ki ima še vedno dobre personalne povezave s to komercialno televizijo, pa je rezultate nedeljske Medianine ankete zanesljivo poznal že v petek dopoldne, vsaj delno.

Zaskrbljeni Šarec pa to soboto, morda prav zato, tudi ni objavil svojega "tradicionalnega" sobotnega zapisa na facebooku; njegov zadnji zapis namreč datira na 18. julij ...

Tragikomedija: bivša ministrica Ksenija Klampfer dela za Šarca, službo ji daje Janša, njen bivši "šofer" pa je zdaj njen šef

7 DNI V TEDNU
26.07.2020 06:58 (Jul 26, 2020)

V sredo (tukaj) in petek (tukaj) smo objavili dva dokumentirana članka, ki razkrivata zelo verjetno kadrovsko korupcijo na vrhu Zavoda Republike Slovenije za zaposlovanje, niti pa vodijo do Ksenije Klampfer, nekdanje SMC-jevske ministrice za delo, družino in socialne zadeve v bivši Šarčevi vladi. Toda okoli Klampferjeve se dogaja še prava tragikomedija, nekdanja ministrica namreč vsem na očeh grize roko, ki jo hrani, njen nekdanji "šofer" pa je zdaj njen šef:

- Spomnimo, Ksenija Klampfer, sicer nekdanja Šarčeva favoritka za predsednico (beri: za Šarčev prevzem) SMC po padcu Šarčeve vlade in ob vzpostavljanju Janševe vlade z javnim pismom, domnevno napisanim v nedeljo, 9. februarja, in naperjenim proti Zdravku Počivalšku in kolegom v stranki, zapusti SMC.

- Kasneje - očitno - gospa magistra prestopi v LMŠ ter postane Šarčeva ministrica za delo, družino in socialne zadeve v senci (vir):

- Toda hkrati dobi službo na račun svoje prejšnje stranke SMC, postane namreč namestnica vršilca

Zveza, Olimpija, Jesenice: Kako so Socialni demokrati kadrovsko zaklenili hokej. Čeprav so opozicija, (ob)vladajo!

7 DNI V TEDNU
23.07.2020 06:27 (Jul 23, 2020)

Stranka SD je kadrovsko dobesedno zaklenila slovenski hokej:

Matjaž Rakovec, SD-jevski župan mesta Kranj, je že od leta 2010 predsednik Hokejske zveze Slovenije (mimogrede, Rakovec velja za tistega vidnega člana SD, ki bi lahko - kdaj kasneje - ogrozil tudi voditeljsko funkcijo Tanje Fajon), Miha Butara, vidni član SD in pomočnik generalnega direktorja Slovenskih železnic, je že dve leti predsednik Hokejskega kluba Olimpija, zdaj pa je - pravkar - novi predsednik HDD Jesenice postal Peter Bohinec (vir), prav tako vidni član Socialnih demokratov, sicer nekdanji uradnik ministrstva za zdravje in bivši vodja kabineta bivšega SD-jevega ministra za kulturo Zorana Pozniča.

				Matjaž Rakovec, predsednik Hokejske zveze Slovenije in župan Kranja. (foto: Bobo)			Matjaž Rakovec je predsednik Hokejske zveze Slovenije, ki jo vodi že od leta 2010, in župan Kranja. (foto: Bobo)

				Peter Bohinec kot novi predsednik HDD Jesenice.			Peter Bohinec kot novi predsednik HDD Jesenice

Čeprav so trenutno opozicija, očitno (ob)vladajo!

Vladavina prava: Zakaj Jenullova ljudska skupščina ne potrebuje dovoljenj, vsi drugi, tudi Festival Ljubljana, pa?!

7 DNI V TEDNU
21.07.2020 06:40 (Jul 21, 2020)

Te dni - med finančnimi post covid-19 pogajanji v Bruslju - znova na veliko in dramatično poslušamo o vladavini prava. Toda udejanjanje vladavine prava ali pravne države ne pomeni politikantskega vpitja čez Madžarsko in Poljsko, ampak predvsem udejanjanje vladavine prava in pravne države - pri nas doma.

Lep primer so znani petkovi neprijavljeni in posledično protizakoniti protesti proti Janševi vladi. Dokler je šlo za "spontane proteste", v redu, še nekako gre, ustavna pravico do zborovanja in to, toda zdaj, ko so se minuli petek spontani protesti pod - očitno - vodstvom Jaše Jenulla prelevili v tako imenovano "ljudsko skupščino", ki naj bi poslej zasedala vsak petek, no, to pa niso več nobeni spontani protesti, ampak vnaprej zrežirani in pripravljeni javni dogodki, ki pa zahtevajo prijavo na upravni enoti, dovoljenja in vse to, kar pač nalaga obstoječa zakonodaja. Sicer so kakopak prepovedani!

Povedano drugače, če morajo obstoječe zakone, kar zadeva javne dogodke, upoštevati čisto vsi

Kdo bi si to mislil: ko na nočni seji pade Andrejka Grlić, večna glavna tržna inšpektorica?!

7 DNI V TEDNU
17.07.2020 07:03 (Jul 17, 2020)

Janševa vlada je na predlog resornega gospodarskega ministra Zdravka Počivalška na včerajšnji nočni dopisni seji razrešila že skoraj večno glavno tržno inšpektorico Andrejko Grlić (vir). Kdo bi si to mislil ...

Spomnimo: Grlićeva je tržni inšpektorat vodila že od leta 2006 (vir), pred leti pa je bila tudi vidna članica Virantove Državljanske liste:

Andrejka Grlić - zbogom, DL. Izstopi se vrstijo, čeprav je Virant zgodovina (vir: Požareport, 15. 6. 2014)

Trije moški, a to je, slišimo, neuradna favoritka za novo direktorico NPU!

7 DNI V TEDNU
15.07.2020 06:28 (Jul 15, 2020)

Čeprav so se na že končani razpis za novega direktorja Nacionalnega preiskovalnega urada prijavili trije moški, nekdanji direktor uprave kriminalistične policije Boštjan Lindav, višji sodnik iz Celja Edvard Ermenc, zaposlen na Upravnem sodišču Republike Slovenije, in sedanji vršilec dolžnosti direktorja NPU Igor Lamberger (spomnimo, Lamberger je bil prej podpredsednik Komisije za preprečevanje korupcije), za neuradno favoritko - da prevzame NPU - menda velja širši javnosti manj znana ekonomistka Petra Grah Lazar, sicer nekdanja kriminalistka na NPU, danes pa zaposlena na svetovalni družbi Deloitte.

Viri: danes razrešitev Renate Zamida. Močna medijska in politična kampanja (ji) očitno ni pomagala.

7 DNI V TEDNU
14.07.2020 07:08 (Jul 14, 2020)

Po naših informacijah naj bi se danes sestal svet Javne agencije za knjigo ter - zaradi znanih in ugotovljenih mahinacij (vir) - razrešil direktorico Renato Zamida, še natančneje, svet zavoda naj bi razrešitev direktorice predlagal vladi, saj je razrešitev vodstva te agencije v zadnji fazi pristojnost vlade. Viri tudi pravijo, da naj bi danes, če bo prišlo do glasovanja, za razrešitev Renate Zamida glasovalo najmanj pet članov sveta zavoda, proti njeni razrešitvi pa bi bila lahko kvečjemu - dva.

Pri tem je zanimivo, da se je Renata Zamida, potem ko so v javnost prišle ugotovljene mahinacije (večerje za 800 davkoplačevalskih evrov in podobno), povezane z njenim vodenje agencije, odločila za veliko medijsko in politično kampanjo: v časopisih Delo, Dnevnik in Večer je bila v minulih tednih objavljena cela serija podpornih intervjujev z direktorico JAK, v katerih razlaga, da če jo razrešijo, to malodane pomeni konec knjig in knjižnega založništva v Sloveniji, v državnem zboru pa se je prot

Na megazabavi pri Damjaniću: Ko je prišel Janković, je Igor Vidmar vstal, zaploskal. In kdo je bil še tam?!

7 DNI V TEDNU
13.07.2020 07:05 (Jul 13, 2020)

Pred dnevi, natančneje 23. junija, je svoj 70. rojstni dan na veliko praznoval Nikola Damjanić, prvi človek agencije Ninamedia. Na megazabavo zaprtega tipa v ljubljanskem športnem parku Gradiant, ki ima pomenljivo zgodovino (pred leti je teniška igrišča tam odprl Milan Kučan, potem je center zgorel in šel v stečaj, lastnik pa je zaradi prevoza droge fasal osem let zapora! - vir), je prišla predvsem skrbno povabljena druščina nekdanjih supervidnih članov LDS, od Gregorja Golobiča, Toneta Anderliča, Vike Potočnik, Mileta Šetinca do Dušana Kebra, pa še najbolj znani slovenski politični prestopnik pod dežnikom LDS je bil zraven - Ciril Pucko namreč. Nekdo je lucidno pripomnil, isti obrazi, nič se ni spremenilo, iste face kot pred dvajsetimi leti, samo dvajset let starejši ...

Toda pozor, ko je na zabavo prišel Zoran Janković, je Igor Vidmar, imenovan tudi "darker", sicer večni kolumnist oddaje Studio City na TV Slovenija, drugače pa uradno upokojenec, vstal in "ljubljanskemu šerifu" frenet

Novo pismo iz Desusa, tokrat iz Maribora: Pivčevo podpirajo. V ljubljanskem pokrajinskem odboru pa odstopa sekretar Kojc.

7 DNI V TEDNU
11.07.2020 06:43 (Jul 11, 2020)

Znotraj stranke DeSUS pisma dobesedno dežujejo. Tokrat pišejo Mariborčani, kjer se je včeraj sestal izvršilni odbor mestnega odbora DeSUS Maribor, zraven pa sta bila tudi Aleksandra Pivec in generalni sekretar stranke Damjan Stanonik. In sodeč po sinočnjem pismu mariborski DeSUS enotno podpira Pivčevo.

Se pa zanimivo razpleta tudi v Pokrajinskem odboru DeSUS Ljubljana, kjer naj bi zaradi spornega ponedeljkovega glasovanja o nezaupnici odstopil sekretar odbora Robert Kojc. Menda zato, ker noče biti kriv oziroma prevzeti odgovornosti za to, kar se je takrat dogajalo v gostilni Kavčič na Brezovici, zapisnika o glasovanju, ki ga je kasneje zahteval mestni odbor DeSUS Ljubljana, pa, kot pravijo naši viri, nikoli ne bo ...?!

Danes ob treh popoldne menjava uprave Darsa: prihaja Hajdinjak, Vidic in kolegi odhajajo sporazumno

7 DNI V TEDNU
10.07.2020 06:41 (Jul 10, 2020)

Danes, predvidoma ob treh popoldne, naj bi nadzorni svet Darsa zamenjal celotno upravo in postavil novo, ki jo bo vodil, kot smo pred dnevi že ekskluzivno poročali, Valentin Hajdinjak (tukaj).

Tomaž Vidic in celotna dosedanja uprava Darsa, ki se danes poslavlja, pa po naših zanesljivih informacijah odhaja sporazumno, pri čemer naj bi bili sporazumi že dogovorjeni, podpisali pa naj bi jih danes, pred začetkom seje nadzornega sveta.

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj