Članek
JUGOSLOVANSKA ENIGMA..ki sjebala CEL SVET
Objavljeno Jul 15, 2015

Ljudje, ki NE Razmišljajo  iščejo odgovore o Razlogih in Vzrokih Razpada Juge... v Ideologijah..takih in drugačnih sistemskih uredtivah ali "političnih odločitvah"

Zaradi Nenehnega Bombardiranja s FLOSKULAMI in NEBULOZAMI taki posamezniki mislijo...da so Problemi Človeštva Politične-Ideološke Narave...Ekonomskih Nesoglasij...Kulturnih Razlik..ali česarkoli Drugega..kar pač predstavlja uveljavljeno vsesplošno sprejeto in prakticirano Socialno Interakcijo med Ljudmi.

"Problem" pa je Mnogo bolj PREPROST in HITREJE Rešljiv kot se pa to mnogim Zdi. Le SEŠTETI je treba 1 + 1

...ki NIKAKOR NI 2

ampak 1 +1 = 3

1 NA 1 pe JE DVA...

al aj da vas ne zamaram matematikom...ima tu jedno Kratko i JAsno OBJAŠNJENJE

ZAŠTO 1 + 1 JEST ...TRi ...a NE Dva

*GOD IS BLACK*


Toliko enih Zgodb o Razpadu Juge...pa tudi ene še ni bilo, ki bi se dotaknila RESNIČNEGA in EDINEGA VZROKA za Razpad. SRŽ Težave NI Bila NOBENA Ideologija ali Politična usmeritev kot taka....čeglih je Dejanskemu "Razpadu" (ki je samo NELEGITIMNE ADMINISTRATIVNE narave...)..botrovala Politična Ureditev..

TEHNIČNA IZvedba in POSLEDICE Razpada so JASNE in VIDNE Danes Vsakemu, ki kolikor-tolikor RAZMIŠLJA in je Seznanjen z VSESPLOŠNO LAŽJO v Kateri Ta Svet Biva predvsem zadnjih 100 in nekaj let...ko se je Političko-Ekonomska "KALVARIJA" sploh Začela...TO Kalvarijo lahko razumemo tudi kot Poslednji Boj Človeštva za OSVOBODITEV izpod večtisočletne Tiranije Krščanstva, ki je dodobra načelo Ljudski Razum pa Človeka Degradiralo na nivo OVCE....ki pač prežveč vse kar ji je ponujeno in se v imenu NEBES IZA OBLAKOV odreka Življenju kot takemu.

VSI "Zajebi" človeštva imajo EN pa ISTI Vzorec..."take over The MIND of a Slaves"...

DUH is but SOMETHING NOONE can "take"...& That's Why CHRISTIANITY ...along with ALL Others RELIGIONS and DECEPTION of HUman Race will Perish from the Face of this Planet....FOREVER

Tuje Obveščevalne Službe so bile le ORODJE s katerim se je Razjedanje Juge Začelo... Vodstvu Takratne Juge pa politično-Ekonomski SOvražniki NISO bili noben Problem...kakor Nacisti niso bili med vojno..
Z njimi so GENIJI, ki so JUGO Ustvarili POMETLI z LEvo ROKO... NOBENA Tuja Služba ali Sila NI oz NE BI Imela NOBENE Moči...nad BRILIJANTNOSTJO Obrambnega Sistema, ki je Skupaj Držal JUGO..
Vse do trenutka ko je DEBELO...al DEEEBELO ZAJEBAL Josip ko je ...LJUBAVI RADI...."Popustil" ŽENSKI...in Jovanki Dovolil da se meša v Državne Posle...
SAMO in LE Jovanka je Tisti KLJUČNI Element, ki je pripeljal do RAZPADA Jugoslavije... Ko je Tito to ZARES DOJEL ..in dal JOvanko Izolirati.....je bilo PREPOZNO...VSE je bilo ŽE Načeto in SKORUMPIRANO...in sledil je samo še RAZPAD....ki pa...NIKAKOR NI Pomenil "konca" Jugoslavije...
Tud PRAVNO in TEHNIČNO Gledano JUGOSLAVIJA NIKOLI NI Prenehala Obstajati...
le Administrativna Prevara se je pač "uveljavila" kot Legalna ..čeprav niti približno NI LEGITIMNA