Članek
DRŽAVA - ZAKAJ JO IMAMO IN KDO SPLO ŠE JO POTREBUJE
Objavljeno Mar 11, 2016


DRŽAVI JA SAM DAO ODKAZ A ti kako o'š

DRŽAVA, ZAKAJ jo IMAMO in KDO JO ŠE POTREBUJE, THINK About it..




EO

Termin Država Označuje KAJ...? Kja je v Bistuv "Država"..in ZAKAJ jo Imamo..??


Imamo jo Izključno Zaradi TRADICIJE. ker je tako pač vedno bilo (čeprav ni lih tko..ali eto..tako ljudi misle..pa naj bo).

Prava DEFINICIJA DRŽAVE pa je  Sledeča

**"Država je ORGANIZACIJA SILE ZA POKORAVANJE NARODA U KORIST VLADAJUČE KLASE !!!
DRŽAVA JE NASTALA NA OSNOVI DOGOVORA POSAMEZNIKOV, KI SO SE ODREKLI SVOJE NARAVNE SVOBODE v KORIST "Ustvarjanja Države"**
Zijah Sokolovič


kao i UVIJEK..Zijah je u PRAVU ker Država pozna samo en odnos do prebivalcev in to je PRISILA pa NASILJE s čimer uvaja disciplino in vzdržuje kao red. Država je FIKTIVNA ENITETA, ki Človeku JEMLJE FIZIČNO in MISELNO SVOBODO s čimer ga OVIRA Pri Osebni Rasti in Razvoju ter tako preprečuje da bi posaemznik postal ODGOVORNA in EDUCIRANA Oseba, ki je TEMELJ Uspešne Družbe.OSEBNA ODGOVORNOST pa je Tista, ki se je Ljudje Bojijo oz OTEPAJO zaradi komformizma, ki ga živijo
Zdaj pa pomisli KDAJ , KOLIKOKRAT in ZAKAJ SPloh,... ČE,...v Življenju SPLOH Potrebuješ Besedo Država oz. SLOVENIJA..kdaj in kako s to besedo operiraš..??!!

Ta Beseda je Omenjena samo v t.i. Dokumentih, ki jih posamznik potrebuje da neb bil tepen od uniformiranih nasilnežev, ki sledijo črki zakona BREZ dab Vklopili RAZUM.
OD Države posameznik prejme samo  dokumente, ki so uporabni v sistemu kot ga poznamo..njihovem sistemu..sistemu, ki se je sesul.
KAAJ Še ima KDORKOLI od t.i. Države ..? ZAKAJ je Država SPLOH Potrebna..?? Za KAAJ..? WHAT...??KAj SPLOH lahko PONUDI ta FIKTIVNA ENITETA, ki le ODŽIRA Ljudem..??

NIČESAR!!! OD nje NIHČE NIČESAR NIMA (razen uslužbencev, ki koristijo NAPLENJEN Denar) Je SAMA SEBI NAMEN

Nekoč je taka "ureditev" mogoče še imela smisel. Danes tega Smisla VEČ NI. Država kot Institucija je POPOLNOMA NEPOTREBNA in NEKORTISTNA zadeva...je Tista, ki ZAVIRA Razvoj in Onemogoča Svobodno Življenje Ljudi.
j le SAMA SEBI Namen... Druge FUnkcije DANES NIMA - le NEPOTREBNA BirOKACIJA, STATISTIKA, PRELAGANJE PAPIRJEV, KI JIH NIHČE NIKOLI VEČ NE POGLEDA
Drugega kot da REGULIRA, PREPOVEDUJE in ZAHTEVA ter TERJA in PLENI... Država NE Počne..
SAMA BIROKRACIJA, ki je NIHČE NIKJER NE POTREBUJE... po več tednov in mescev se ljudje ukvarjajo z enim samim papirjem, ki nato roma v predal in ga NIHČE NIIKOLI VEČ NE Pogleda niti potrebuje...

Nesmisli na Nesmisle..in to Človek imenuje "življenje"..?!! WTF....?!? KJE je Pa NAPREDEK, RAZVOJ itd... Po Vesolju bi MOrali Že POtovati...a namest tega civilizacijo ženejo PARNI STROJI imenovani Jedrske elektrarne, ki jo pa lahko tudi UNIČIJO (JE so eden izmed NAPOVEDANIH CIljev ISLAMISTOV, ki SO Danes Več kot Mogoči in Realni.

Bodo eni rekli ja "Država" omogoča to in to pa tisto... pa ajmo vidt kaaaaj res od države POSAMEZNIK Sploh ima ali lahko pričakuje.

Eksistenčno Socialna Varnost posameznika NI v Domeni Države. Posameznik je Prepuščen sam sebi s tem da ga država OVIRA kjer le je to mogoče.

Izobrazba - A RES..?? OD KAJ Pa Država omogoča EDUKACIJO??? NIKOLI NI in Tudi NE BO... Državni Izobraževalni program je le to.. PROGRAM s katerim filajo prazne i bezdušne posaemznike pa jim dodeljujejo statuse s katerimi nato mahajko okol...in iščejo gospodara za katerega bodo opravljali sistemska opravila na podlagi NAUČENEGA.

Zdravstveno Varstvo - Dejavnost PROIZVODNJE in OSKRBOVANJA Bolnikov s temeljno doktrino...
pred Javnostjo SKRIVATI - BOŽJI DAR ali TAJNO MARIHUANE , kot SMRTNEGA Sovražnika Farmacije

Kaaaaaj še bilo lahko SPLOH... Država "dala"...KAJ NUDI..??

THINK ABOUT IT!!!

NIČESAR od NJE NIMAŠ pa Kljub temu Bedaki Kričijo "Slovenij,Slovenija" kot dab bli na tekmi....in se za njo "borijo". ZA KAJ, me Zanima...

Država je Institucija, ki je NIHČE NE POTREBUJE in tisti GLAVNA OVIRA Napredka in Razvoja, ki ga ni in ni
Človeštvo STAGNIRA že najmanj 100 let in se vrti v krogu NESMISELNE EKonomije katere temelji so UNIČEVANJE in ROPANJE čeprav je Biznis  mogoče prakticirati tudi in PREDVSEM BREZ Uničevanja Življenja in Okolja v Katerem Bivamo.
Ampak Države in t.i. državniki tega NE Vedo... nJihov INtelekt DOBESEDNO NI SPOSOBEN Najti Intelektualnih SMiselnih in Zdravorazumskih Rešitev.
Poglejmo SAMO "REŠITVE , ki s ejih domislijo glede Migrantov... Edino kar premorejo je SILA in/ali PODKUPNINA

Zdaj so S PODKUPNINO Erdoganu Poskušali zajezit Migrante...in to seveda NE Glede na Humanitarno Katastrofo ki zaradi tega sledi. Tisto bdo Skušali Rešiti s Silo...Če bodo Našli dovolj bedakov, ki bodo za njih vrteli pendreke...al ni to neče dugo...skratka... Politika in Država sta NEPOTREBNI ZADEVI in Tisti ki V bistvu Ljudem SMAO GRENITA Življenje...

zato je ČAs da DOJAMEMO...da Države RESNIČNO NE POTREBUJEMO.. NE Tako in NE Drugače..


Ja sam joj Dao ODKAZ A ti kako o'š


 



BIČE NEW WORLD ORDER

NEW RULES NEW LIFE


..teek after but svegaonogoštojoštrebadasedogodi