Članek
Regresija v prejšnja življenja
Objavljeno Mar 11, 2019

Regresija v prejšnja življenja je ena izmed terapij, ki jo izvajamo s pomočjo izkušenih strokovnjakov na tem področju. V kolikr se zanimate za regresijo v prejšnja življenja vam predlagamo, da si ogledate nekaj pomembnih informac o tej terapiji in se tudi sami odločite za njo.

Regresjija v prejšnja življenja je za razliko od klasičnih terapij alternativna oblika zdravljenja.

Pregresija v prejšnja življenja nam ponuja možnost do razkrivanja naših nastarejših spominov, ki jih nosimo v sebi. Vsakemi od nas se je že zgodilo, da smo določeni oseb, ki jih na poznamo gojili različna čustva. Tako kot da bi z njim že doživeli ogromno različnih stvari. S pomočjo regresije v prejšnja življenja in izkušenega terapevto boste odkrili različne odgovore, na katere ne najdete logičnega odgovora. Seansa regresija v prejšnaj življenja nam s pomočjo hipnoze omogoča pogled do naših spominov in vzorcev obnašanja, ki jih nosimo v sebi. Tako boste lahko videli in razumeli različne karmične vzornce in omejitve.

S pomočjo ingormacij, ki jih boste na regresiji v prejšnja življenja dobili, boste razmeli in zdravili različne travne, odstranili fizične in čustvene izzive, ki jih nostite v sebi. Prav tako lahko spoznate zakaj se soočate z določenimi izzivi in zmanjšate strah pred smrtjo. 


				regresija v prejšnja življenja

V kolikor se odločate za regresijo v prejšnja življenja, si za začetek izberite priznanega terapevta iz tega področja, ki ima dovolj izkušenj, da vas skozi terapijo vodi. Med terapijo se popolnoma sprostite in osredotočite. Sledite vsem navodilm, ki vam jih terapevt poda!

V kolikor želite izvedeti več informacij si lahko ogledate naš članek na spletni strani bloga web center. Na njega lahko pridete s pomočjo klika na besedo regresija v prejšnja življenja na začetku našega članka.