Članek
Renault rabljena vozila
Objavljeno Mar 25, 2019

Renault rabljena vozila lahko najdete na praktično vsakem koraku. Ker je v Sloveniji prav znamka Renault med najbolje prodajanimi na področju novih in rabljenih vozil, smo na našem blogu zbrali nekaj pomembnih informacij. Le ta vam bodo pri nakupovanku Renault rabljenih vozil v veliko pomoč.

Renault na področju novih vozil tako kot ostali glavni akterji v tej branži vloži veliko denarja in truda v oglaševanje svojih modelov. Prav ti modeli se čez nekaj let znejdejno na trgu Renaultovih rabljenih vozil. Največje povpraševanje in največ ponudbe je na trgu za znane modele, ki jih pozna prav vsak. Clio, Megan, Scenic in Captur so trenutno na področju Renaultovih rabljenih vozil zagotovo zelo vroča imena.

Razpon Renaultovih rabljenih vozil na trgu je zelo širok. Tako doma, kot v tujini lahko najdete oldtimerje, ki so namenjeni zbirateljem pa vse do nekaj mesecev starih rabljenih avtomobilov. Tudi v Sloveniji lahko najdemo nekaj najbolj znanih "starih" modelov, kot je Renault Katrca ali Renault 5.

Pri izbiri Renault rabljenega vozila imate na trgu izjemno veliko ponudbo. Pri nakupu pravega rabljenega vozila morate biti pozorni na morebitne napake na vozilu. Prav zaradi tega vam v nadaljevanju posredujemo nekaj koristnih informacij za nakup svojega novega vozila.

Zaradi veliko varnejšega nakupa, vam predlagamo, da se obrnete na pooblaščeno avtohišo rabljenih vozil te znamke. Obstaja namreč izredno velik % Renautl rabljenih vozil, ki je bilo pri njihovi avtohiši servisirano vse od nakupa novega vozila. Tako bo prdajalec natančno poznal zgodobino vozila in lahko z zagotovostja trdil, da so vsi servisi opravljeni skladno s predpisano servisno knjižico.

Nekatere Renaultove avtohiše rabljenih vozil, kjer prodajajo tudi nova vozila Renault vam ob nakupu ponujajo 12 mesečno garancijo na vaše vozilu. V primeru, da na vozilu odkrijete "skrito" napako, vam jo na njihovem pooblaščenem servisu hitro odstranijo.

Renault rabljena vozila lahko v avtoiši kupite tudi s pomočjo ugodnega aktualega financiranja. Več o aktualni ponudbi na tem področju, pa vam bodo povedali prodajni svetovalci pri izbrani avtohiši.