Članek
Električna kolesa Giant
Objavljeno Jun 20, 2019

Električna kolesa Giant so na trgu ena izmed najbolje prodajanih koles. Zaradi vse večjega zanimanja za nakup električnega kolesa smo se odločili, d ana našem blogu podrobno predstavimo aktualno ponudbo na področju električnih koles Giant. V nadaljevanju si lahko ogledate nakaj pomembnih informacij o posameznih modelih. Osredotočili smo se na domet, polnjenje in ostale specifikacije, ki vas pri nakupu kolesa zanimajo.

Električna kolesa Giant so v Evropi ena izmed najbolje prodajanih znamk. Pri oglaševanju pa se velikokrat osredotočajo na promoviranje najboljšega razmerja med kakovostjo in ceno. Zagotovo ne gre za najcenejša ali najdražja električna kolesa. Zagotovo pa so odlična za vse, ki se želite z električnim kolesom Giant zapeljati tudi izven mesta.


				električna kolesa giant

Električna kolesa Giant lahk oizbirate med praktično vsemi segmenti koles. Izbirate lahko med električnimi kolesi Giant za mestno vožno, cestna kolesa, gorska kolesa in treking kolesa. Pri prodaji električna kolesa Giant tako kot ostala podjetja še vedno dosegajo najboljše prodajne rezultate na področju gorskih koles.

Cenovni razpon električnih koles Giant se giblje od 1600 do 5000 €. V tem obsegu lahko izbirate med različnimi modeli okvirjev in opremo na kolesu. Predlagamo vam, da s pomočjo prodajnega svetovalca v izbrani trgovini natančno pregledate vaše želje in pregledate različne modele, ki ustrezajo vaši vsakodnevni vožnji.

Giantova električna kolesa se lahko pojavijo z izrednim dometom. Letošnji modeli se lahko pohvalijo z dometom do kar 130 kilometrov. Takšna razdalja pa je za povprečnega uporabnika električnega kolesa več kot odlična.

Glavna prednost, ki jo prodajalci pri električnih kolesih Giant predstavljajo pa je hitro polnjenje baterije, ki se po njihovih podatkih napolni že v 60 minutah.

Električna kolesa te znamke nismo testirali, zato vam direktnih podatkov iz prakse ne moremo posredovati. Obljubimo pa vam lahko, da boste na našem blogu našli še nekaj zanimivih informacij na to tematiko.