Članek
Tisk zloženk
Objavljeno Mar 23, 2020

Tisk zloženk lahko vam ali vašemu podjetju pomaga do večje prepoznavnosti. Zloženka ali brošura je namreč izredno praktičen pripomoček, ki je namenjen predstavitvi vaše dejavnosti, izdelkov ali katerih drugih storitev. Lahko bi rekli, da je brošura kot nekakšen promocijski material, ki ga sestavljajo trije enako veliki listi papirja. Slednji so prepognjeni eden čez drugega in izgledajo podobno kot  pahljača. Med najpogostejše naročnike za tisk zloženk sodijo različna podjetja, društva, klubi, ustanove ali osebe, ki se ukvarjajo s specifično dejavnostjo in jo želijo predstaviti na tak način.

V zgornjem odstavku smo uporabili tudi besedo (reklamna) brošura, saj tako še drugače imenujemo zloženko. Mi bomo v nadaljevanju tokratnega članka uporabili oba izraza. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem.

S tiskom zloženk se ukvarjajo na različnih območjih po Sloveniji. Med drugim se s tem področjem ukvarja tudi znana tiskarna, ki se nahaja v Celju. V tem podjetju je zaposlena izkušena, strokovno podkovana in prijazna ekipa, ki vam bo z veseljem ponudila pomoč pri grafičnem oblikovanju do te točke, da bo končen izgled zloženke točno takšen, kot ste si ga vi zamislili in zaželeli.

V podjetu imajo možnosti tiska brošur različne velikosti. Najpogosteje se stranke odločajo za velikosti: 3 x 1/3 A3 ali 3x 1/3 A4. V kolikor sami niste čisto prepričani, katera velikost bi bila bolj ustrezna, vas naj to nič ne skrbi. Pri izboru primernega formata vam bodo namreč pomagali zaposleni. Oni točno vedo, kako velika mora biti določena brošura, da bo dosegla svoj glavni cilj.

Po tem, ko bo vaša brošura grafično oblikovana in ko boste izbrali ustrezen format, pa bo sledilo tiskanje. Tehnologija, ki jo uporabljajo za tiskanje v omenjenem podjetju, je sodobna in ponuja možnost uporabe različnih barvnih kombinacij. Slednje bodo poskrbele za zanimiv videz oglasne zloženke.

Za dodatne informacije jim napišete komentar!