Članek
Arhitekturni biro Celje
Objavljeno Mar 24, 2020

Arhitekturni biro Celje je točka, kjer se nahajajo strokovnjaki s področja arhitekture, notranjega oblikovanja in še nekateri. O katerem biroju govorimo, lahko odkrijete s klikom na naš blog. Deluje že več kot 27 let. V tem času so pridobili širok spekter kompetenc in seveda izkušenj. Izvedli so že več ko 1000 projektov in sklenili dolgoročna sodelovanja z različnimi podjetji.


				arhitekturni biro Celje

V kolikor vas zanima kaj več informacij o tej tematiki, vam sporočamo, da ste na pravem mestu. Vljudno vas vabimo, da nadaljujete z branjem.

Arhitekturni biro Celje ponuja kvalitetno opravljanje storitev, ki so rezultat vaših želja in zahtev. V njihovi ekipi so zaposleni specialisti, ki so strokovno usposobljeni za načrtovanje poslovnih, bivalnih ali proizvodnih prostorov. Pri njih poteka načrtovanje s pomočjo 3D modela prostora. Takšen tridimenzionalen model prostora olajša pridobivanje podatkov o merah, materialih ali o morebitnih napakah, ki se lahko pojavijo v prostoru. Poleg tega jim 3D model tudi omogoča, da lahko ocenijo ustreznost prostorov in približno višino stroškov. Že nekaj časa uporabljajo tehnologijo BIM (Building Information Modeling).

Arhitekturni biro Celje je znan po tem, da pri njih drugače razmišljajo. Delovno in bivalno okolje namreč načrtujejo od znotraj navzven. To pomeni, da je vsaka soba ali pisarna specifično načrtovana. Ta način je v primerjavi z ostalimi drugačen, saj večina arhitekturnih birojev planirajo stavbe navzven.

Njihov cilj je namreč zanimiv izgled, ki pa žal ne bo izboljšal stanja v notranjih prostorih. Zavedajte se, da je zelo pomembna praktičnost in uporabnost prostorov in ne samo videz ali dizajn. 

Na tem mestu vam lahko tudi povemo, da se v arhitekturnih birojih osredotočajo na izvajanje storitev, ki so razdeljene v dve kategoriji:

1.     To je B2B okolje, ki je namenjeno predvsem podjetjem. Pri tem gre za načrtovanje delovnega okolja-osvetlitev, razporejanje naprav, strojev in še kaj drugega.

2.     To je B2C okolje, kjer se ukvarjajo s posamezniki. Pri tem pa gre za urejanje okolice, gradnjo ali prenavljanje stanovanj in drugega.