Članek
Keramične ploščice
Objavljeno Jan 18, 2021

Keramične ploščice so izredno praktične, poleg tega pa imajo daljšo življenjsko dobo v primerjavi z drugimi materiali (kot je na primer les). Keramične ploščice lahko polagate tako znotraj kot tudi zunaj. V zadnjih letih so tako zelo priljubljene keramične ploščice za balkon, terase, oblaganje okoli bazenov, stopnic in še kje drugje. Znotraj pa so nepogrešljive v kopalniških in kuhinjskih prostorih. Ploščice za kuhinjo predstavljajo enostavno rešitev za to, da bo vaša kuhinja videti še lepša. Keramika namreč lahko bistveno vpliva na videz vašega gospodinjskega prostora. In ne samo to, kuhinjo ali kateri koli drug prostor lahko keramične ploščice tudi popestrijo in ga tako spremenijo v vaš najljubši prostor v stanovanju. 

Keramične ploščice ABSOLUTE - Imitacija betona - Top Keramika

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še več informacij o tej tematiki. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem. Zagotovo boste izvedeli kaj novega!

Nakup v specializirani trgovini

Keramične ploščice lahko naročite v različnih spletnih trgovinah ali pa jih kupite v kateri izmed tehničnih trgovin. Ponudba je resnično velika, od vas pa je odvisno, katero keramiko boste izbrali. Toplo vam priporočamo, da iščete kvalitetne ploščice, saj si boste tako zagotovili še daljšo življenjsko dobo. Obenem pa vas pozivamo, da dobro premislite tudi o tem, kakšen naj bo videz, barva, dizajn in dimenzija ploščic. V kolikor boste izbrali dizajn glede na vaše želje, se boste ob pogledu na keramične ploščice v kuhinji z večjim veseljem lotili pripravljanja jedi oziroma dobrot za vas in vašo družino.

Keramika, Keramične ploščice, najboljše cene - TopKeramika

Zagotavljamo pa vam tudi to, da bodo nad omenjenimi ploščicami navdušeni tudi vaši gostje! Svetujemo vam, da si nove ploščice naročite še danes. Eno izmed podjetij, kjer ponujajo odlične in kakovostne ploščice, je znano podjetje Top keramika. Svoja skladišča imajo v Ljubljani (Šmarje Sap), kjer jih lahko tudi obiščete (po predhodni najavi). Že danes pa vas prijazno vabimo, da si njihovo pestro ponudbo notranje in zunanje keramike ogledate kar preko spletne strani ali pa s klikom na zgornji odebeljeni napis. Kot zanimivost naj na tem mestu dodamo, da so omenjeno podjetje ustanovili že pred več kot desetimi leti. Od ustanovitve pa do danes jim je uspelo prodati že izredno veliko notranje in zunanje keramike. Trenutno pa so med najbolj prodajanimi tiste ploščice, ki imajo imitacijo naravnih materialov. Ja, prav ste prebrali. Izbirate namreč lahko med ploščicami z imitacijo lesa, betona, marmorja in še drugih naravnih materialov. Gre za kakovostne modele, ki izstopajo iz povprečja!

Top keramika

V ponudbi, ki jo imajo za vas pripravljeno v podjetju Top keramika, so ves čas ploščice za terase, ploščice za kopalnico, ploščice za kuhinjo, balkon, stopnišče in še za nekatere druge prostore. V zadnjem času je porasla tudi prodaja ploščic za kurilnice. Tam se namreč izredno hitro nabere umazanija in prah, kar pa nima vpliva na ploščice. Slednje je izredno enostavno očistiti. Očistili jih boste hitro, in sicer z mokro krpo in blagim čistilom. Poleg tega pa so preproste tudi za vzdrževanje. Z rednim vzdrževanjem in pravilnim čiščenjem boste podaljšali njihovo življenjsko dobo!

PET siva 60x60 - Top Keramika

Cena keramičnih ploščic

Najverjetneje se sprašujete, kakšna je cena teh ploščic. Sporočamo vam, da je cena konkurenčna ostalim podjetjem, ki se ukvarjajo s takšno prodajo. Tako boste v povprečju za en kvadratni meter ploščic odšteli približno od 10 do 30 evrov. V njihovi ponudbi pa je skozi celo leto aktualna tudi outlet keramika. Gre ta ploščice, ki so znižane tudi do -60 %!

Keramika outlet | Keramične ploščice akcija, poceni keramika | Top Keramika

To pa seveda pomeni, da so tako zelo cenovno ugodne in posledično dosegljive za vsak žep. Predlagamo vam, da si ogledate to ponudbo, ki jo redno posodabljajo in pripravljajo za vas. V primeru, da se vam bodo porajala morebitna vprašanja ali dileme, ki so povezane z nakupom določenega modela ploščic, vas naprošamo, da jim pošljete povpraševanje. Storite to še danes!