Članek
Heineken 0,33
Objavljeno Jan 19, 2021

Heineken 0,33 je izredno okusno in osvežilno pivo, ki ga lahko najdete v skorajda vseh fizičnih trgovinah z živili. Gre za alkoholno pijačo, s katero se boste zagotovo odžejali! V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še več informacij o tej tematiki-Heineken 0,33. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem.

Heineken pivo - 24 x 0,33l - Rundasekunda

Kot smo že omenili, lahko to pivo najdete v različnih živilskih trgovinah. Naročite in kupite pa ga lahko tudi kar preko spleta. Ena izmed spletnih trgovin, kjer se ukvarjajo s prodajo te pijače, je Rundasekunda.si. V njihovi ponudbi boste našli tako alkoholno kot tudi brezalkoholno pijačo. Ukvarjajo pa se tudi s prodajo aparatov za pivo. V omenjeni spletni trgovini boste za en paket (24 enot x Heineken 0,33l) odšteli samo 23,99 evrov. Heineken 0,33 pivo je zvarjeno iz 100% naravnih sestavin (to so: ječmen, hmelj in voda). Nikakor pa ne smemo pozabiti še na unikatno sestavino, in sicer na A-kvasovke. Ta element je nepogrešljiv, saj bistveno prispeva k bogatemu karakterju piva, za katerega je značilen uravnotežen okus.

Heineken 0.0 pivo - 24 x 0,33l - Rundasekunda

V času zorjenja originalne A Heineken kvasovke pripomorejo k končnemu karakterju tega piva. Zanj pa je značilen uravnotežen okus in še izjemno nežne, sadne arome. V nadaljevanju vam bomo predstavili še nekaj informacij o nastanku te okusne pijače. Pred davnimi leti (1873) je živel takrat mladi mož, ki mu je bilo ime Gerard, pisal pa se je Heineken. Takrat se je odločil, da postavi svojo pivovarno. Slednjo so zgradili v današnjem središču mesta Amsterdam. Ko je bila pivovarna postavljena, opremljena oziroma dokončana, pa se je lotil razvoja in nadgradnje recepta za nastanek piva. Uspelo mu je ustvariti prvi ležak (dobro uležano pivo).

Trenutno ob pitju tega piva uživajo prebivalci iz različnih držav celega sveta. Heineken 0,33 pijejo v 192 državah sveta. To pa seveda pomeni, da je omenjeno pivo zelo dobro razširjeno po celem svetu in ga poznajo vsepovsod.

Heineken kozarci za pivo

Ravno zaradi velikega števila potrošnikov, ki tako zelo radi uživajo v okusu Heinekena 0,33, pa so se v podjetju odločili, da ustvarijo še prav posebne steklene kozarce za pivo. Gre za športno-elegantno oblikovane kozarce, ki pivu omogočajo, da lahko zadiha in tako sprosti vse svoje arome. Obenem pa se lahko tudi pena ravno prav speni in tako zaščiti mehurčke v pivu.

Kozarec za pivo Heineken (6 kosov) - Rundasekunda

Verjemite, da lahko kozarec bistveno prispeva oziroma pripomore k pivski izkušnji. Kjerkoli se že nahajate, vam svetujemo, da izkusite in uživate v kančku prefinjenosti te okusne pijače. Pivo pa lahko kupite v pločevinki, kjer je ta pijača zelo dobro zavarovana pred vdorom svetlobe ali zraka. Poleg tega pa pločevinka uravnava bogatost okusa, osvežujočo čistost in čudovito zlato-rumeno barvo piva.

Heineken 0.0

Na tem mestu vam še svetujemo, da poskusite tudi brezalkoholno pivo Heineken 0.0. Z njim se lahko odžejajo tudi vsi tisti, ki sicer ne smejo oziroma ne želijo (nočejo) uživati alkoholnih pijač. To pijačo pa lahko pijejo tudi mladi. Zvarjena je po unikatnem receptu iz izbranih sestavin. Pivovarji ga ustvarjajo s pomočjo dvostopenjskega postopka varjenja fermentacije z uporabo specifičnega A-kvasa. Z naravnim postopkom namreč lahko izločijo alkohol.

Heineken 0.0 pivo - 24 x 0,33l - Rundasekunda

Mojstri varjenja s postopkom mešanja piva ustvarijo sadni okus z blagimi sladnimi notami. In končni produkt je izredno okusno brezalkoholno pivo. Tudi slednjega lahko naročite v spletni trgovini Rundasekunda.si.  Vsekakor pa vam priporočamo, da poskrbite še za nakup kozarcev za pivo. Pri slednjih pa je zelo pomembno, da jih ne perete v pomivalnem stroju, saj lahko uničite logotip. Predlagamo vam, da si raje vzamete nekaj minut časa in kozarce umijete ročno. Tako bodo slednji ostali »kot novi« tudi po več letih uporabe. Čim prej poskrbite za to, da se bo vaše telo lahko osvežilo z najbolj okusnim pivo pivovarne Heineken!