Članek
Zala
Objavljeno Feb 16, 2021

Zala je aktualna tematika predvsem za vse tiste, ki se trenutno odločajo za nakup izvirske vode. V kolikor ste ta oseba ravno vi, vam sporočamo, da ste na pravem mestu! V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo namreč predstavili veliko zanimivih podatkov o naravni mineralni vodi, ki že vrsto let sliši na ime – Zala. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem.

Rezultat iskanja slik za Zala

Zala je že vrsto let dobro poznana blagovna znamka za izvirsko vodo. Polnijo jo v središču Ljubljane. Ali ste vedeli, da je omenjena voda že več kot 20 let vodilna izvirska voda v svoji kategoriji? Ja, prav ste prebrali. Zala je zaradi svoje kakovosti in narave tako zelo kvalitetna in edinstvena. Ta voda ima v plastični embalaži enake lastnosti kot pri svojem izvoru. To pa ji omogočajo številni dejavniki, med katerimi so: redno vzdrževanje, skrb za brezhibno in tehnično odlično urejene objekte in naprave, specifična geološka sestava tal na določenem terenu ter najboljša izbira kakovostnih materialov, ki jih uporabljajo za embaliranje. Tudi črpanje in polnjenje poteka le po najbolj visokih standardih. Za to vodo pa je potrebno poudariti še to, da ima neoporečno kakovost.

Spletni nakup Zale

Nakup omenjene pijače lahko opravite v manjših ali pa večjih živilskih trgovinah, na avtomatih, v restavraciji, gostilni, na bencinski črpalki in še kje drugje! Že vrsto let je prepoznavna po svoji embalaži. Govorimo seveda o kvadratno oblikovani plastenki, ki pa odlično ščiti vodo pred vdorom nezaželenih elementov. Voda ima izredno stabilno sestavo z minerali in pa z nevtralnim okusom. Poleg tega pa je tudi zelo osvežilna! Najverjetneje dobro veste, kako zelo se prileže več požirkov naravne in osvežilne vode po napornem treningu ali službi. Obenem pa je potrebno piti izvirsko vodo tudi zaradi tega, da poskrbite za zadostno hidracijo vašega telesa. Zavedajte se, da voda velja za glavni vir našega življenja ter da se z njo lahko odžejate kadarkoli oziroma v katerem koli trenutku dneva. 

Rezultat iskanja slik za Zala

Kako poteka polnjenje?

V nadaljevanju pa vam bomo na kratko predstavili postopek polnjenja te vode. S to dejavnostjo so se začeli ukvarjati že pred leti, natančneje leta 1995. Takrat so vodo črpali kar iz vodnjakov. Slednji pa so zelo dobro zgrajeni. To pomeni, da do njih ne morejo priti nikakršni površinski vplivi. Poleg tega pa je izvir vode Zala v pivovarni izredno skrbno zavarovan pred vdorom površinskih vplivov. Takšno varnost mu daje neprepustna plast gline. Celotna pot do polnilne linije z vodnjaško cevjo je narejena iz nerjavečega jekla. Skozi ne more pronicati niti nobena snov! Na poti po celotni liniji se neobdelana voda napolni v kemijsko in še mikrobiološke plastenke. Slednje so 100% zaprte, dodajo pa jim tudi etiketo. Kmalu jih embalirajo še v ovoje. Nato sledi zlaganje palet na tovornjake ali kombije, ki pa se odpeljejo na točno določene lokacije. To so restavracije, trgovski centri, trgovine, gostilne in še kam drugam. Kot zanimivost vam sporočamo, da v Pivovarni Union trenutno pridobivajo izvirsko vodo Zala iz štirih vodnjakov. Le-ti se nahajajo na območju pivovarne. Ali ste vedeli, da se njihova globina razlikuje? Izmerili pa so, da pri vseh sega približno od 45 pa do 90 metrov. Točno takšna globina jim zagotavlja popolno zaščito vodnega vira pred različnimi vplivi. 

Rezultat iskanja slik za Zala

Analiza vode

Dobro je vedeti, da v pivovarni vsak dan sproti spremljajo in kontrolirajo čistost vode. Z različnimi analizami dobaviteljev in kontrolo v laboratorijih lahko zagotavljajo preverjeno  zdravstveno ustreznost. Poleg tega ves čas preverjajo in spremljajo tudi ustreznost embalaže. Le-ta pa mora biti skladna z Zakonom o zdravstveni ustreznosti živil, izdelkov in nekaterih drugih elementov, snovi, ki so v neposrednem stiku z živili.

Rezultat iskanja slik za Zala voda proizvodnja

Vabimo vas, da si na spletni strani Rundasekunda.si naročite paket izvirske vode Zala. Pijte veliko vode, saj je nepogrešljiva za zdrav duh v zdravem telesu!