Članek
Naravne barve za lase
Objavljeno Aug 02, 2021

Naravne barve za lase so narejene iz 100% naravnih sestavin. Pripravljene so iz naravnih rastlinskih izvlečkov, ki vašim lasem dajejo volumen, prožnost, mehkobo in jim vračajo lesk po naravni poti. Kje lahko kupite naravne barve za lase, zakaj izbrati naravno, katere barve las lahko z njimi dosegate in še mnogo več pa vam predstavljamo v nadaljevanju.

Naravne barve za lase

Rastlinski izvlečki v naravnih barvah nahranijo vaše lase in izboljšajo njihovo strukturo, kar je še posebej pomembno v zimskih in poletnih mesecih, ko se naši lasje srečujejo z ekstremnimi vremenskimi razmerami. Vroče sonce, močan veter in suh zrak – vse to so dejavniki, ki lahko zelo poškodujejo vaše lase. Poleg naravnih dejavnikov pa se naši lasje pogosto srečujejo s toplotno in kemično obdelavo, kar pa naše lase še dodatno poškoduje. Če želite zdrave in nepoškodovane lase, pa je potrebno za njih primerno poskrbeti. V primeru, da barvate svoje lase, pa lahko za njih primerno poskrbite in jim prikrajšate trpljenje tako, da za barvanje las uporabite naravne barve za lase. Katere so te naravne barve za lase, zakaj in kako jih uporabljati pa vam predstavljamo v nadaljevanju.

Naravne barve za lase Etnobotanika

Etnobotanika ponuja številne naravne barve za lase, ki poskrbijo za najboljšo zaščito pred škodljivimi vplivi kemikalij, ki jih vsebujejo nenaravne barve za lase. Med njimi lahko najdete: 

  • Ekološka kana za lase 

  • Ekološki Indigo za lase

  • Ekološka sena za lase 

  • Ekološka amla

  • Ekološki hibiskus 

Etnobotanika

Pogosto se pojavljajo vprašanja kot so ali so naravne barve primerne za vse barve las, ali prekrijejo sive lase, ali so dovolj obstojne in podobno. Naravne barve za lase, ki jih ponuja Etnobotanika so zasnovane tako, da poskrbijo za dolgo obstojnost vaše barve in 100 % prekrijejo vaše sive lase. Omenjene naravne barve za lase pa so primerne za vse ki si želijo rdeč, črn, kostanjev, rjav ali pšeničen odtenek las. Med drugim pa kana in sena z zdravilnimi učinki poskrbita za zdravo lasišče, preprečujeta (tudi hormonsko) izpadanje las in jim vrneta sijaj.