Članek
Velike ploščice za kopalnico
Objavljeno Aug 24, 2021

Velike ploščice za kopalnico bodo več kot odlično popestrile vaš kopalniški prostor. Poskrbele bodo tako za videz kot tudi za funkcionalnost tega prostora. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še več informacij o tej tematiki. Če želite izvedeti več o tem, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem.

Velike ploščice za kopalnico

 

Velike ploščice za kopalnico prodajajo v različnih prodajalnah po celotni Sloveniji. Nekatera podjetja pa se ukvarjajo tudi s spletno prodajo teh izdelkov. Eno izmed njih je družinsko podjetje Top Keramika, kjer ponujajo kvalitetne ploščice italijanskih proizvajalcev že vse od leta 2008. V njihovi ponudbi lahko zasledite tudi kvalitetne velike ploščice za kopalnico, ki so na voljo po dostopnih cenah. Poleg tega so narejene iz granitogresa ali porcelanogresa – gresporcelana. Ta material pa jim daje visoko kvaliteto in posledično le najboljše lastnosti. 

 

Omenjena keramika preprečuje vpijanje vode in nekaterih madežev. Obenem pa je odporna tudi proti poškodbam in obrabi. Čeprav so nekateri mnenja, da se kopalniške ploščice res ne morejo obrabiti, pa to ne drži popolnoma, saj je to odvisno od njihove kvalitete. Manj kakovostne ploščice se bodo namreč hitro poškodovale in s tem uničile popoln videz prostora. To pa ne drži za keramiko iz omenjenega podjetja, saj je tako zelo kakovostna. Za vas so pripravili tudi vrhunski dizajn in čisto nove trende, s katerimi lahko ustvarite prijetno bivalno okolje. Na voljo je tudi keramika v imitaciji naravnih materialov (npr. les ali kamen). Slednja je v zadnjih letih izredno priljubljena med ljubitelji naravnih materialov. V njihovi ponudbi boste našli tudi kopalniške ploščice z visokim sijajem ali mat-om. V njihovi ponudbi pa je še keramika različnih velikosti in tudi modelov. 

 

V zgoraj omenjenem podjetju vam bodo z individualno obravnavo skušali pomagati pri uresničitvi vaših pričakovanj glede oblaganja prostorov. Z veseljem vam bodo pomagali tudi pri izbiri primernih kombinacij med ploščicami, pohištvom in stenami.