Članek
Tisk kuvert
Objavljeno Sep 20, 2021

Tisk kuvert lahko od sedaj naprej opravite hitro, kvalitetno in ugodno! Vas zanima kje? Odgovor vam razkrijemo v nadaljevanju tokratnega članka, zato vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Tisk kuvert - kvalitetno, hitro in ugodno - Grafika Gracer

Čeprav marsikdo meni, da je kuverta navaden kos papirja, temu seveda ni čisto tako. Gre namreč za specifičen kos papirja, ki je prepognjen in zlepljen tako, da nastane vrečka za pošiljanje pisem, čestitk, vabil, računov in vsega ostalega, kar si želite. Tradicionalne kuverte ali ovojnice (v nadaljevanju članka bomo uporabili oba izraza) so bile prvotno narejene iz listov papirja, razrezanih v eno od treh oblik: romb, križ s kratkimi rokavi ali zmaj. Že več let pa se najbolj pogosto uporabljajo kuverte, ki so jih poimenovali »amerikanke« in imajo naslednje dimenzije: 230x110. 

Tisk kuvert vseh velikosti

V podjetju se s tiskom ukvarjajo že več kot 40 let. Med drugim lahko opravijo tudi kvaliteten tisk kuvert. V njihovi ponudbi so »amerikanke« na voljo brez okenca, z levim ali desnim okencem. V omenjeni tiskarni ponujajo tisk kuvert za posameznike, male obrtnike, velika podjetja ali društva. Obenem pa naj poudarimo, da sprejemajo tako velika kot tudi nekoliko manjša naročila. Njihov cilj so zadovoljne stranke, zato obseg naročila sploh ni tako pomemben. Ne glede na količino se bo njihova strokovno podkovana in usposobljena ekipa vedno zelo potrudila, da vam bodo izdelali kvaliteten tisk kuvert. Ker med strankami ne delajo razlik, se lahko pohvalijo, da sodelujejo s številnimi posamezniki in malimi obrtniki. Poleg tega so izredno hvaležni in ponosni, da jim zaupajo številna večja podjetja. Med njimi je Mladinska knjiga, Mercator, Gorenje, Ljubljanske mlekarne, Pošta Slovenije in še ostali. Kuverte s poljubnim tiskom za vas lahko pripravijo v poljubnih dimenzijah. Tiskanje pa opravijo s pomočjo digitalnega načina.

Tisk kuvert - kvalitetno, hitro in ugodno - Grafika Gracer

Kvaliteten in hiter tisk prilagodljiv vašim željam

Če vas še vedno nismo prepričali, da bi tisk kuvert opravili v Grafiki Gracer, vas bomo v nadaljevanju zagotovo. V podjetju sta kvaliteta in odzivnost na prvem mestu in zato se velik krog njihovih izkušenih tiskarjev vedno znova trudi izdelati le najbolj kvaliteten končni izdelek. Pri tem so pozorni, da svoje delo opravijo v najkrajšem možnem času, obenem pa upoštevajo vaše želje in zahteve. Zavedajo se, kako zelo pomemben je tisk kuvert za vse njihove stranke, zato se vedno in povsod trudijo in zavzemajo za tiskanje z najboljšimi materiali. Kot smo že omenili, vam njihova izkušena ekipa delo opravi hitro in tudi cenovno ugodno. Ponujajo vam tudi popust, in sicer ob naročilu večjih količin ter dostavo v podjetja po vsej Sloveniji. Naj poudarimo še to, da vaše kuverte tiskajo z ljubeznijo, zato se trudijo, da je vsak izdan tisk njihovo najboljše možno opravljeno delo!

Digitalni tisk in offset tisk vseh tiskovin - Grafika Gracer

Nazadnje pa se na kratko vrnimo še malce v zgodovino. Prve ovojnice prav nič niso bile podobne takšnim, kot jih poznamo danes. Ovojnice izhajajo približno iz časa 3500 let nazaj pred našim štetjem. Takrat so namreč za zasebno transakcijo svojih finančnih žetonov in drugega izdelovali votle glinene krogle, ki so bile oblikovane okoli njihovih žetonov. Prve papirnate ovojnice pa so bile oblikovane na Kitajskem, kjer so papir izumili v drugem stoletju pred našim štetjem. Ali ste vedeli, da so bile takrat kuverte znane kot »chih poh«? Uporabljali pa so jih za shranjevanje denarnih daril. Izdelava takšnih kuvert kot jih poznamo danes, se je začela razvijati šele približno v 20. stoletju, proti koncu katerega se je razvilo tudi digitalno tiskanje. Slednjega pa seveda uporabljajo tudi v Grafiki Gracer pri poslovanju.

V kolikor ste prav vi posameznik ali podjetje, ki si želi kvalitetno in hitro natisnjene kuverte po ugodnih cenah, hitro pokličite ali pišite zaposlenim v podjetje in z veseljem vam bodo odgovorili na vsa vaša vprašanja.