Članek
Peugeot 3008
Objavljeno Sep 23, 2021

Peugeot 3008 je priljubljeno vozilo, ki se ne boji sprememb! Na njih se je namreč več kot odlično prilagodil in je od sedaj naprej še bolj pameten in privlačnejši. Primeren je za vse ceste, vsako okolje in pripravljen na najrazličnejše pustolovščine. Če si želite spoznati novi Peugeot 3008, vam svetujemo, da nadaljujete z branjem današnjega članka. Predstavili vam bomo namreč nekaj osnovnih informacij o tem vozilu. 

Peugeot 3008

Novi, prenovljeni Peugeot 3008 vas bo očaral s številnimi lastnostmi, med katerimi je tudi njegova edinstvena stilska zasnova. Slednja spreobrača ustaljene zapovedi vozil SUV. V njegovih mogočnih linijah se prepletajo moč in prefinjenost ter tudi dinamičnost in mehkoba. Naj omenimo, da je bilo za vozilo zasnovano še bolj moderno in visokokakovostno voznikovo mesto i-Cockpit. Poleg tega je na voljo še cela paleta inovativnih tehnologij, ki vam ponudijo še več dobrega počutja in varnosti. Po zaslugi učinkovitih priključnih, hibridnih, bencinskih in dizelskih motorjev boste tudi vi lahko uživali v okretnem krmiljenju in si privoščili obilo užitkov v vožnji. Verjamemo, da vas bo prenovljeni Peugeot 3008 naravnost navdušil in očaral z vsemi svojimi elementi in dodatki.

Privlačne zunanje linije

Na tem mestu naj poudarimo, da zunanje linije novega Peugeota 3008 izražajo njegov odločen karakter in tudi ravnovesje moči ter mehkobe. Njegov revolucionaren prednji del ga navdaja s precej močno osebnostjo. Lahko bi povzeli, da ta model visokega razreda utira pot v dobo modernosti. 

Predlagamo vam, da se tudi vi odločite za še bolj dinamičen in eleganten videz tega prenovljenega vozila Peugeot 3008. Izberete lahko opcijo »Black Pack« s prav posebnimi elementi »black«, ki so ekskluzivno na voljo za izvedenki GT in GT Pack. V kolikor si želite pritegniti pozornost, vas lahko nemudoma vsi opazijo s povsem novo barvo »Dark Chrome«, in sicer za okrasno masko in legendarnim logotipom v podobi drznega leva.

Moderna tehologija

Peugeot 3008 ponuja edinstvene izkušnje z voznikovim mestom! Z moderniziranim ergonomskim voznikovim mestom Peugeot i-Cockpit visokega razreda postanejo vozniške izkušnje s tem vozilom veliko bolj enostavne in intuitivne. Obenem pa je v ospredju še varnost in udobje, ki dosežeta najvišjo raven. Vozilo so obogatili z večfunkcijskim kompaktnim volanom, ki nudi dosti boljši občutek in zares priročno upravljanje. Novi 10-palčni barvi zaslon HD pa razpolaga s tehnologijo »multi-touch«.

 Peugeot i-Cockpit

Na njem deluje tudi navigacijski sistem 3D z glasovnim upravljanjem, kar je izredno priročno. Preko elegantnih kromanih klavirskih tipk, ki so jih poimenovali »toggle swiches« je mogoče na hiter in izredno intuitiven način dostopati do različnih funkcij za udobje. Glede na to, da je v vozilu digitalna instrumentalna plošča v višini oči, ki omogoča visoko kakovosten prikaz informacij in ima zelo širok nabor nastavitev ter enostavnih možnosti prilagajanja, vam ni potrebno odmakniti pogled s cestišča! Kot zanimivost na tem mestu lahko še omenimo, da pri priključno hibridni izvedenki vsebuje avtomobil še prav poseben sklop, ki vam omogoča pregledovanje posebnih informacij za vožnjo na instrumentalni plošči v vašem vidnem polju. To je res tako zelo priročno!

Udobje in varnost

Nazadnje naj še omenimo, da lahko pri prenovljenem avtomobilu Peugeot 3008 prosto izbirate vir energije, ne da bi se vam bilo potrebno odreči zmogljivosti. Še vedno vam je na voljo prijetno bivalno udobje, izredno velika prostornina prtljažnika in tudi užitek v vožnji. Sistemi za pomoč zadnje generacije ponujajo na še nekoliko več udobja in varnosti ter vas spremljajo pri samodejni vožnji.

Napredne informacije na instrumentni plošči

 

Za še več informacij o tem vozilu ali ostalih podatkih o vožnji pa hitro kliknite na zgornji odebeljeni napis. V podjetju Avtotehna Vis se dogovorite tudi za tesno vožnjo s tem edinstvenim jeklenim konjičkom, ki vas bo zagotovo navdušil. Ne čakajte več in si zagotovite svoj datum tudi vi! Verjamemo, da boste navdušeni nad njegovimi funkcijami in dodatno opremo.