Članek
Izdelava nalepk
Objavljeno Nov 30, 2021

Izdelava nalepk je tematika, o kateri bomo pisali v tokratnem članku. V kolikor želite izvedeti več informacij o omenjeni tematiki, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. Za vas smo na enem mestu zbrali vse in še več o tej tematiki!

Izdelava nalepk - Izdelava vseh vrst in oblik - Grafika Gracer

Izdelava nalepk je prioritetno namenjena vsem tistim, ki želite z najbolj različnimi motivi izstopati in ponuditi privlačen produkt. Dobro je, če že ob enem samem, hitrem pogledu nalepka pade v oči. V nadaljevanju vam bomo predstavili različne možnosti izdelave nalepk, ki jih ponujajo v podjetju. Pri njih so znani predvsem po kvalitetni in hitri izdelavi. Uporabljajo namreč moderne stroje za digitalni in offset tisk. Poleg tega v tiskarni omogočajo izdelavo s poljubnim motivom popolnoma po vaših željah. Izrez in tisk pa je možen na papir in še različne folije. Na tem mestu vam sporočamo, da lahko izbirate med enobarvno folijo, odsevno in reflektivno folijo, fluo folijo, med folijami različnih imitacij in še številnimi drugimi. V tiskarni vam poleg izdelave nalepk lahko ponudijo tudi kvalitetno in strokovno svetovanje pri izbiri prave folije. To je izredno pomembno, saj je vsaka folija specifična in ima svoje lastnosti. Pri izbiri želene folije pa morajo biti pozorni tudi na način lepljenja, ki ga želite. Najpogostejša izbira pri nalepkah so samolepilne folije, ki omogočajo preprosto namestitev folije na določeno mesto. Ali veste, da lahko uporabijo tudi laminirane samolepilne folije? Te imajo namreč dodatno uv zaščito in so več kot odlične za uporabo na mestih, ki so vsakodnevno izpostavljeni direktni sončni svetlobi. 

Izdelava nalepk - Nalepke za avto, tla, stene in steklo - Web center blog

Za kaj potrebujete nalepke oz. kje bodo nalepljene

Pri izdelavi upoštevajo seveda tudi njihov namen. Tako lahko ustvarijo zares najbolj odporne nalepke, ki so namenjene uporabi v različnih vremenskih pogojih, kot sta na primer dež in sonce. Ravno takšne nalepke lahko uporabijo tudi na različnih površinah, ki se nahajajo v vodi ali pa so v stiku z njo (na primer na čolnih in drugih vodnih plovilih). Uporabne so še na nekaterih drugih površinah, kor sta les in kovina. V tiskarni vam lahko brez težav izdelajo stenske, talne, magnetne, kuhinjske nalepke (za steklo), nalepke za vozila in še številne druge. Izbirate lahko med poljubnimi barvami in tudi dimenzijami. Kot smo že omenili v podjetju ponujajo izdelavo nalepk najrazličnejših velikosti. Ceno izdelave pa določijo za 1 polo, ki je lahko v različnih velikostih (na primer A3, A4, 25 x 35 cm).

Izdelava stenskih nalepk

 

V zadnjih letih je še posebno razširjena uporaba in posledično izdelava stenskih nalepk. Ta predstavlja odlično izbiro za popestritev vaših sten doma ali pa celo na delovnem mestu. Tudi stenske nalepke za vas lahko izdelajo v izbrani barvni foliji in z motivom, ki si ga zaželite. Za namestitev so na voljo različno močna lepila. Pri izbiri najbolj učinkovitega lepila vam glede na vaše potrebe tudi strokovno svetujejo in vam na ta način olajšajo delo. Naj še enkrat poudarimo, da je namestitev omenjenih nalepk primerna tako za bivalne kot tudi za poslovne prostore. Podjetja lahko z uporabo nalepk v svojih poslovnih prostorih usmerjajo kupce in popestrijo njihov izgled prostorov.

Izdelava nalepk - Izdelava vseh vrst in oblik - Grafika Gracer

 

Če bi želeli o omenjeni tematiki izvedeti še več informacij, vam svetujemo, da kliknete na zgornji odebeljeni napis. Že v naslednjem trenutku se boste znašli na spletni strani, kjer si lahko ogledate ponudbo ostalih storitev.

 

Nazadnje naj vas še opomnimo oziroma spomnimo, da lahko nalepke sami grafično pripravite in jih posredujete zgolj v tisk. V kolikor pa potrebujete pomoč pri grafičnemu oblikovanju in izdelavi nalepke, so vam vedno na voljo.