Članek
Šamponi proti izpadanju las
Objavljeno Dec 21, 2021

Šamponi proti izpadanju las predstavljajo edinstveno rešitev za vse tiste, ki se soočajo s to neprijetno težavo. V nadaljevanju današnjega članka vam bomo predstavili prav poseben izdelek – šamponi proti izpadanju las, ki lahko učinkovito pomaga proti omenjeni težavi. Če želite izvedeti več informacij o tem, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem.

Šamponi proti izpadanju las - 100% naravni in ekološki- Etnobotanika

Na tem mestu vam predstavljamo izdelke, ki jih lahko naročite preko splete trgovine Etnobotanika. V ponudbi so tudi izredno priljubljeni šamponi proti izpadanju las. Sestavljeni so iz edinstvene kombinacije sestavin, ki preverjeno delujejo. Gre za kombinacijo Amle, Hibiskusa in hidrolata Rožmarin. Vsi našteti zagotavljajo najboljšo kombinacijo proti izpadanju in tudi proti prezgodnjemu sivenju las. Ta rastlinska obloga je povsem naravna in predstavlja učinkovito Ajurvedsko rešitev.

Izpadanje las in prezgodnje sivenje

Slednja zagotavlja hiter ter optimalen učinek. Na tem mestu vas obveščamo, da se zelo dobro sooča z različnimi dejavniki, ki povzročajo izpadanje ali prezgodnje sivenje. Pred uporabo je dobro vedeti, da ženska potrebuje 20 gramov ekološke Amle v prahu, 20 gramov ekološkega hibiskusa v prahu in še 100 mililitrov Rožmarinovega hidrolata. Torej 1 komplet zadostuje za 5 tretmajev, med tem ko pri moškemu 1 komplet zadostuje za 10 tretmajev. Zmes morate pripraviti sami in jo je potrebno nanesti na umito ter posušeno lasišče. To pa storite enkrat na teden. Za čim bolj učinkovite rezultate je postopek potrebno ponavljati 6 tednov zapored. Ste vedeli, da je izboljšanje stanja mogoče opaziti že po 2. nanosu? Ja, prav zares! Po 6. nanosu pa so rezultati več kot očitni.

Kje lahko dobite nasvete 1:1

V kolikor bi želeli o teh šamponih izvedeti še več informacij, vam svetujemo, da kliknete na zgornji odebeljeni napis. Če se boste odločili za nakup, pa vam svetujemo, da si natančno preberete postopek priprave ter nanosa zmesi na vaše lasišče. Zagotavljamo vam, da boste z nakupom izredno zadovoljni in vas bodo hitri rezultati navdušili!

Izpadanje las