Članek
Študentski servis Celje
Objavljeno Dec 28, 2021

Študentski servis Celje je aktualna tematika za vse dijake in študente, ki si želijo opravljati študentsko delo v Celju. Če si tudi ti želiš opravljati tovrstno delo, ti svetujemo, da se včlaniš v študentski servis Celje. Najdeš jih lahko na naslovu Levstikova ulica 5, kjer imajo za vse vas odprto svojo poslovalnico vsak dan v tednu, in sicer od 8. do 16. ure. Dosegljivi pa so tudi preko telefonske številke.

Študentsko delo Celje - Web center blog

Sporočamo vam, da je študentski servis Celje (Mjob), ki so ga ustanovili leta 2005. Njihov začetek je predstavljala ena poslovalnica, nato pa so se tako zelo razvili in razširili, da lahko sedaj na več koncih po Sloveniji najdete njihove poslovalnice. Pri njih, so zaposlene prijazne osebe, ki ti bodo z veseljem priskočile na pomoč. Poleg tega so tudi hitro odzivni, zato ti ne bo potrebno čakati več dni na njihov odgovor. Svetovali ti bodo tudi pri iskanju študentskega dela.

Poslovalnica študentskega servisa Mjob v Celju

Sedaj pa vam bomo na kratko predstavili še nekaj osnovnih podatkov o podjetju Mjob. Gre za mlado in predvsem izredno dinamično, inovativno podjetje oziroma študentski servis, kjer z zagotavljanjem kakovostnih storitev na trgu študentskega dela skrbijo za dobrobit svojih članov in poslovnih partnerjev. Kot smo že omenili, se njihove poslovalnice nahajajo po celotni Sloveniji. Podjetje ves čas sledi osnovnemu poslanstvu kvalitetnega dela z mladimi. V prihodnosti pa si bodo prizadevali delati še bolje.

Celje - Wikipedija, prosta enciklopedija

Najboljši servis za študente kot tudi za podjetja

Tako kot do sedaj, bodo še naprej sledili viziji - postati najboljši servis za študente kot tudi za podjetja, ki na trgu posredujejo občasna in začasna dela. Na tem mestu ti še sporočamo, da poslujejo tako z navadnimi, kot tudi stalnimi napotnicami. Slednje pa veljajo za celo šolsko leto oziroma do poteka statusa dijaka ali študenta.

Mjob - Najhitreje in najlažje do študentske napotnice - Počitniško delo

Za še več informacij o tem, pa klikni na zgornji odebeljeni napis.