Članek
LOPOVI IN POMAGAČI
Objavljeno Jul 05, 2014

kako se organizirajo LOPOVOM POMAGAČI !

A PIRATI ste tudi not ?

---Redko kdaj prosim svoje Fb prijatelje za kakšno delitev, a tokrat res Prosim vse, ki mislijo podobno, da ta poziv delijo na svojih zidovih in v skupinah!!---

Želite korenite spremembe?
Želite več demokracije ali pa socializma, je čisto vseeno?!
Ni toliko pomembno, kaj vse si kdo od nas želi, dokler je v mejah razumnega.

Slabše od tega, kar imamo zdaj, je že težko izmisliti.

Vendar nič od tega se ne bo zgodilo, če ne boste odšli na volišča. Sedeti doma ¨za pečjo¨ in bemtiti in pametariti po spletu ali pa za šankom, res ne bo zadostovalo in popolnoma nič se ne bo spremenilo!

Še najslabša od vseh možnosti pa je ta, da se, kot nekateri pozivajo, ne gre na volišča. Tisti, ki širijo take pozive, že vedo zakaj to počnejo!! MILANOVI  MODRECI

Tudi ni pomembno katerega od ¨novo¨ nastalih akterjev podpirate. Ali so to Pirati, Sanjska Služba, IDS, DSD, TRS, Solidarnost, Šoltes, Cerar …, enostavno to ni važno!! Šteje le to, da se vsi množično odpravimo na volišča in oddamo svoj glas podpore enemu od akterjev, ki nam je, če ne povsem, pa vsaj malo blizu.

Še posebej apeliram na mlade, da oddajo svoje glasove, ker samo tako si bodo lahko gradili bodočnost v svoji lastni državi.

Po 25. maju pa bo nujno potrebno vse zgoraj naštete posesti za eno mizo, po možnosti za okroglo, da se izognemo liderskih popadkov in se toliko časa pogovarjati, dokler ne najdemo vsaj treh stičnih točk za skupen nastop oz. za neke vrste ohlapno koalicijo, ki bo poskrbela za zmago na državnozborskih volitvah in nam hkrati ponudila možnost za korenite spremembe na vseh nivojih upravljanja te države.

V nasprotnem nam zaradi velike razdrobljenost grozi, da se bodo stare politične sile zopet ustoličile na oblasti, katere pod pretvezo demokracije obenem pa tudi že neprikritega nacionalizma in spogledovanja s skrajno desnico, želijo to državo peljati na pot in v smeri mehkega fašizma.

B.Ž.