Članek
JAVNI DOGODEK
Objavljeno Jan 27, 2015

SKLADKO DOGODEK: Brez dlake na jeziku o švicarskem franku in nafti!

3060stock_market.jpg

Spoštovani bralec portala Finančni Trgi,

Začetek leta 2015 sta namreč dodobra zaznamovala in pretresla dva presenetljiva dogodka: švicarski frank in nafta! Zato ni nič čudnega, da je bilo naše uredništvo zasuto s številnimi vprašanji in dilemami naših bralcev.

Na portalu Finančni trgi smo se v sodelovanju s Skladko.com zato odločili, da za vse bralce poiščemo konkretne odgovore in vsaj malo olajšamo dileme, ki se v zvezi s tem pojavljajo.

Naše ugotovitve bomo predstavili v torek, 3. februarja ob 18. uri na Gospodarski zbornici Slovenije v Ljubljani na ekskluzivnem in brezplačnem dogodku, imenovan SKLADKO DOGODEK: ‘Brez dlake na jeziku o švicarskem franku in nafti‘.

KDAJ: torek, 3. februar 2015 ob 18. uri (pred. čas trajanja dogodka: 1h 45 min)
KJE:  Gospodarska zbornica Slovenije (brezplačna parkirišča zagotovljena)
CENA: Dogodek je BREZPLAČEN le za bralce portala Finančni Trgi!
 
Obiskovalci imajo prost vstop zaradi sponzorstva našega novo ustanovljenega portala Skladko.comGre za prvi spletni finančni portal v Sloveniji, s katerim boste lahko v obliki kuponov prihranili pri vstopnih stroških v slovenske vzajemne sklade, več o njem pa boste med drugim lahko izvedeli na samem dogodku. 

Zakaj tega dogodka preprosto ne smete zamuditi?

Več kot očitno je namreč, da je dvig vrednosti švicarskega franka zares postal nočna mora za marsikaterega Slovenca, nafta pa bo tako ali tako krojila usodo vsem nam, ki jo vsakodnevno ‘uporabljamo’. Kaj se torej dogaja, zakaj in predvsem – kako naprej in se pri tem ne opeči znova?

VEČ O DOGODKU in PRIJAVA …

Zakaj torej na tem dogodku ne smete manjkati?

Ker boste prejeli konkretne odgovore o:

– vsem, kar želite in morate vedeti o švicarskem franku in nafti
– tem, kako se v bodoče zaščititi pred nepredvidenimi dogodki in kako lahko presenetljive dogodke obrnete sebi v prid
– novem načinu investiranja, ki ga preprosto morate spoznati in ki ga Slovenija zaenkrat še ne pozna

Na svoj račun pa bodo prišli tudi obiskovalci dogodka, saj bo po koncu dogodka na voljo čas tudi za morebitna vprašanja obiskovalcev in razpravo.


Ker se mesta hitro polnijo, priporočamo čimprejšnjo prijavo. Zato ne oklevajte, prijavi se zdaj - glede na pretekle tovrstne dogodke vam kasneje prostega mesta morda ne bomo mogli jamčiti!