Članek
OBVESTILO: ZDRAVSTVENI DOM ŠKOFLJICA ( PEDIATER )
Objavljeno Jun 27, 2024

Občina Škofljica si že vrsto let aktivno prizadeva za kvalitetno zdravstveno oskrbo svojih občank in občanov, kakor tudi najmlajših, ki se pretežno izvaja v Zdravstvenem domu Škofljica, Kočevska cesta 25, Škofljica, na podlagi podeljenih javnih koncesij.

Ta trenutek je med najbolj aktualnimi koncesija za izvajanje programa splošne medicine, za kar je že zagotovljen ustrezen prostor in medicinski tim.

Končna potrditev naj bi bila znana v pričetku meseca julija.

V sled tega je to informativno obvestilo namenjeno vsem, ki nimajo osebnega zdravnika, bi želeli imeti zdravnika v našem zdravstvenem domu, oziroma za vse, ki so dopolnili 19 let in so še vedno vpisani v seznamih pediatrov, da se osebno zglasijo v Zdravstvenem domu Škofljica, vsak delovni dan od 07.00 do 13.00 ure, kjer lahko dobite vse potrebne informacije. Nujno je, da imate s sabo tudi veljavno kartico zdravstvenega zavarovanja. Morebitne informacije dobite na telefonski številki: 082 004 466.

Takoj ko bo znana dokončna odločitev o podelitvi koncesije, bomo to tudi javno objavili.

Več informacij najdete tukaj.

Uprava Občine Škofljica, Junij 2024

#Skofljica #ZdravstveniDom #Koncesija #MedicinskiTim #Zdravnik #Pediatra #ZdravstvenoZavarovanje #Informacije #ObcinaSkofljica #Škofljica #ObčinaŠkofljica #obvestilo