Članek
GRAJSKI VEČERI NA GRADU LISIČJE
Objavljeno Aug 31, 2024

Avgustovski večeri so letos v naši občini zasijali v povsem novi luči, saj smo v mesecu avgustu na Gradu Lisičje obudili stare tradicije in poskrbeli za pestro družabno dogajanje. Grajski večeri, ki so potekali tri zaporedne vikende, so presegli vsa pričakovanja in privabili obiskovalce vseh generacij.

Dogodki so vsak petek in soboto, od 17.00 do 22.00, ponudili nepozabno izkušnjo, kjer so se glasba, kulinarika in narava prepletali v edinstvenem vzdušju. Pod krošnjami grajskih dreves je obiskovalce navduševal DJ Faraon, ki je s svojo glasbeno izbiro ustvaril prijetno in sproščeno vzdušje. Hkrati smo poskrbeli tudi za vrhunsko kulinarično doživetje v sodelovanju z Gostilnico Orle in Ribogojnico Natura - ribogojnico Želimlje, ki je postregla z izbranimi jedmi in pijačo, ki so dodatno popestrile večere.


Grad Lisičje je z dogodki ponovno zaživel in nudil prijeten pobeg iz mestnega vrveža. Osvetljen ambient, za katerega je poskrbelo podjetje Križman d.o.o., ter izbranega interiorja, ki ga je zagotovila AVI- Agencija vrhunskih idej, so ustvarili prav poseben čar in magijo grajskih večerov. Veseli smo, da je dogodek v vseh treh vikendih privabil kar 800 obiskovalcev, kar je dokaz, da ljudje iščejo priložnosti za sprostitev, druženje in uživanje v naravi.


Pri izvedbi dogodkov so pomembno vlogo odigrali številni uslužbenci in partnerji. Posebej želimo izpostaviti študente, ki so z energijo in zagnanostjo pomagali pri organizaciji, ter ekipo Gostilnice Orle, Ribogojnico Natura – ribogojnico Želimlje, AVI – Agencija vrhunskih idej, DJ Faraona in Križman d.o.o. Poleg tega so pomembno prispevali tudi zaposleni iz gospodarske javne službe (GJS), še posebej hišniki, ki so poskrbeli za urejenost in pripravo grajskega prizorišča. Celotne priprave so potekale hitro, saj so trajale približno 14 dni, vendar so bile zaradi odličnega sodelovanja vseh udeleženih uspešno izvedene.

Grajski večeri na Gradu Lisičje so zdaj za nami, a spomini na nepozabne poletne večere bodo ostali. Iskrena zahvala vsem, ki ste bili del tega čudovitega dogodka. Verjamemo, da bomo v prihodnje še večkrat oživili grajske tradicije in ustvarjali prijetne trenutke v objemu narave. Do naslednjič!

Foto: Jure Merčnik

#AvgustovskiVečeri #AVIAgencija #DJFaraon #GostilnicaOrle #GradLisičje #GrajskiVečeri #JureMerčnik #KrižmanDoo #ObčinaŠkofljica #ObcinaSkofljica #RibogojnicaNatura #Škofljica #Skofljica #StareTradicije