Članek
NUJNO OBVESTILO: ZARADI SLABEGA VREMENA ODPOVEDUJEMO OTROŠKO DOPOLDNE, TURNIR V KOŠARKI IN PREDSTAVITEV LOKALNIH SKUPNOSTI

PRED POŠ LAVRICA ( 14.9.2024)

Objavljeno Sep 11, 2024

Spoštovani,

skupaj z nami ste se veselili najbolj aktivnega jesenskega vikenda v naši občini. Tradicionalno otroško dopoldne ter predstavitev ožjih lokalnih skupnosti in turnir v košarki moramo zaradi slabe vremenske napovedi žal prestaviti na drug, vremensko bolj ugoden termin. To pa ne pomeni, da ta dan ne bo razloga za zabavno preživet večer.

V Večnamenski športni dvorani na Škofljici bomo, četudi nam jo vreme zagode, izpeljali OSREDNJO PRIREDITEV OB PRAZNOVANJU OBČINSKEGA PRAZNIKA, ki bo v soboto, 14.9.2024, ob 19.uri v omenjeni dvorani. Pridružila se nam bo tudi vrhunska slovenska pevka MAJA KEUC!

Tudi letos ne bo manjkalo smeha, dobre glasbe in pestrega kulturnega programa, ki ga za vas pripravljamo v sodelovanju z znanimi obrazi iz sveta glasbe in medijev. Vstop bo prost!

O novem terminu izvedbe otroškega dopoldneva, predstavitve ožjih lokalnih skupnosti ter turnirja v košarki pa vas obvestimo naknadno na naši spletni strani in socialnih omrežjih.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

#BrezplačenVstop #DobroVreme #GlasbeniProgram #JesenskiVikend #KošarkaTurnir #MajaKeuc #novice #ObčinaŠkofljica #ObcinaSkofljica #ObčinskiPraznik #Škofljica #Skofljica #SlovenskaPevka #VečnamenskaDvorana #ZabavenVečer #obvestilo