Članek
4 SLOVENIJA – POPEK EVROPE
Objavljeno Dec 04, 2021

4  SLOVENIJA – POPEK EVROPE

 

za radosten prehod v udejanjanje te lepe vizije, omenimo še  eno  lepo napoved za Slovenijo.

Beograjčanka Violeta je letos napovedala, da bomo v roku šestih let postali država z eno najboljših bivalnih kvalitet v Evropi. Da bomo postali kot popek Evrope.

Popek rabi osnovni humus (humanističnega) temelja.

Iz popka se v ugodnih razmerah (krovni humus) razvijejo pisani cvetovi in to me spominja na razCVET vseh naših potencialov, ki omogočajo praznovanje življenja.

v ARS plesu vseh, ki ta popek vidimo na vseh slovenskih njivah, vrtovih, celo v posameznih lončkih. Vonj različnih sejalcev privablja vedno več sodelujočih in kmalu bomo lahko občudovali lepoto pestrih, različnih cvetov, vseh barv, velikosti in proslavljanje življenja se bo lahko odražalo v ARS DANCE povsod po Sloveniji kot popku Evrope.

Napovedi, ki jih lahko najbolj radostno uresničujemo le vsi skupaj, pa si ponovno zaslužijo svečani prostor, ki vabi vse k skupnemu izgrajevanju vsega, kar podpira najboljše in najlepše v vsakem človeku.

Kot ljudje dobre volje in pravih namenov gnojimo, zalivajmo ta naš skupni popek. Popek, ki ga gnoji humus pravega humanističnega temelja dostojanstva in spoštovanja drugačnosti vsakega človeka.

                                                                                    ARS DANCE