Članek
Tino Mamić o stricih iz ozadja
Objavljeno Nov 13, 2017

Nocojšnji VVFaktor,

je Tino Mamić izkoristil za nadalnje bruhanje ognja čez Šarca.  Kot da se ne zaveda, da je konec volitev in da agitacija ni več potrebna. 

V zvezi z glasovi za Šarca je Tino Mamič eksplicitno povedal:  "Strici iz ozadja so volivcem naročili naj volijo za Šarca" (čemur se ima Šarec zahvaliti za dober rezultat, op. Rado). 

Zdaj javno sprašujem Tina Mamića, da pojasni, kako so strici to naročili volilcem.  1) Kateri so ti strici?  2) In s čem ti strici prepričali volilce, da glasujejo za Šarca? Preko medijev tega poziva nismo zaznali.  3) Ali imajo strici direkten vstop v domove Šarčevih volivcev? 4) Jim naročajo kako voliti po telefonu? Morda po faksu ali elektronski pošti?  5) Kje so strici iz ozadja dobili seznam voljnih volivcev?  

6) Ali je volilna podpora Pahorju in njegova zmaga delo drugih stricev?   Ali pa je Pahor (po Mamiću) zmagal zaradi tega, ker je bil v dosedanjem mandatu odličen predsednik.

Logične zgradbe povedanega se Mamić izogiba kot hudič križa.  Samo navrže tezo brez obrazložitve.  

Starši niti svojih otrok po petnajstem letu ne moremo o ničemer več prepričati.  Dolga roka stricev pa (po Mamiću) sega celo v volilno kamrico.   Tino, Tino, ali kdaj sploh slišiš svoj glas?

PJ

Rešitev za vaše finančne težave To je priložnost za vas, da prekine vaš težko finančno stanje. Nič ne boš probleme imate in težave, v katerih najdete v tem trenutku. Jaz sem posamezne Švica, ki postavlja na razpolago kdorkoli resno posojila vseh vrst. Ste lahko kontaktirajte me, če ste v stiski. Bi vas spomnil, da vsaka oseba, dobrega imena, ki bo dodeljena v naši knjigi shranjevanje "imeli ne obžaluje. Pričakujemo, da vaše zahteve za vas izpolnjujejo. Pridruži se mi po pošti: borut.martin@gmail.com