Članek
BORUT PAHOR je na FB napisal, IGOR pa mu takole odgovoril: In požel veliko simpatij!
Objavljeno Feb 22, 2014

Borut Pahor

Spoštovani hokejisti, dragi Risi in vsa hokejska ekipa,
eleganca na drsalkah, s katero v teh dneh navdušujete, je vredna velikega občudovanja in spoštovanja. Borbenost, srčnost in ekipni duh, to je to. S pridevniki, ki krasijo vašo igro, zadetke, podaje in obrambe pišete besednjak zmage in nas učite besed, ki so navdih za nas vse. Hvala vam, dragi fantje, da ste našo državo postavili na najelitnejši zemljevid tega športa.
Zaradi vas Slovenija za hokejski svet nikoli več ne bo neznanka. Z vami se veseli in na vas je ponosna vsa Slovenija. Srečno še naprej! Še glasneje bomo navijali za vas!

 

Igor Polajnar

Dragi Borut! Če bi ti, tvoje kolegice in kolegi politiki, imeli vsaj desetino srca in jajc naših spoštovanih športnic in športnikov, gasilcev, vojakov/ navadnih policistov in delavcev - bi v tej državi vladali red, spoštovanje, poštenje in blagostanje. Sedaj pa se na njih spomnite samo takrat, ko vam je to v korist..... In to ni lepo. Njihov uspeh je  rezultat njihovega trdega dela, njihove volje in odrekanja. Njih in njihovih staršev, trenerjev... Naša bleda domovina Slovenija, pa denar še vedno poklanja tajkunom, oprošča kraje svojim prijateljem in to na račun slabo plačanih delavcev in upokojencev. Namesto, da z zastavo mahaš po svetu, bi raje doma z drogom užgal po lopovih in bednikih , ki pijejo zadnje kaplje krvi in dostojanstva slovenskega naroda.