NADALJEVANJE ...

Objavil/a Sas Vnv, dne 2020-09-15 ob 20:23:22

Vir: https://www.facebook.com/miahel.bellis/posts/10158259425916195

Bellis Mihael August 19

Morda se poleg mene želi še kdo distancirati in pravno zaščititi od podtaknjene #OstaniZdrav vladne vohunske aplikacije. Prilagam osnutek, ki ga lahko modificirate po vaši želji in pošljete operaterju, pri katerem imate naročniško razmerje.

-----------------------------------
Mihael Bellis
P.P. 4414
1124 Ljubljana

Telekom Slovenije, d.d.
Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov
Cigaletova ulica 15
1000 Ljubljana
e-Pošta: info@telekom.si

Zadeva: PREPOVED VSAKRŠNE PREPOZNAVNE (UPO)RABE OSEBNIH PODATKOV ZA PRIJAVO ALI IZMENJAVO Z VLADNO APLIKACIJO: #OstaniZdrav

V Telekomu Slovenije svojim uporabnikom zagotavljate najsodobnejše komunikacijske storitve, ki jih nenehno posodabljate in prilagajate potrebam posameznih skupin uporabnikov. Uporabniki vaše storitve ocenjujemo kot kakovostne, zanesljive in varne.

Zaupanje vam veliko pomeni. Zato v Telekomu Slovenije veliko pozornosti namenjate skrbnemu ravnanju ter varovanju podatkov in zasebnosti nas - uporabnikov za vaše storitve, saj se zavedate, da je to izredno pomembno tudi nam. Ob tem pa varstvo osebnih podatkov posameznika še dodatno izboljšuje Splošna uredba o varstvu podatkov (GDPR 2), ki je pričela veljati 25. maja 2018.

Uredba nam omogoča boljši nadzor nad našimi osebnimi podatki.
Splošna uredba o varstvu podatkov posamezniku omogoča boljši nadzor nad tem, kako in za kaj se naši osebnih podatki obdelujejo in uporabljajo. Pri tem uredba opredeljuje pomen zagotavljanja informacij in pravice posameznika v zvezi z osebnimi podatki (kot so pravica do vpogleda v osebne podatke, pravica do popravka, izbrisa ali prenosa ipd.), ob tem pa zahteva tudi, da podjetja od posameznika za različne namene obdelave osebnih podatkov pridobite izrecna soglasja. Skladno s tem ste v podjetju Telekomu Slovenije sprejeli Politiko zasebnosti, s katero nam uporabnikom zagotavljate vse potrebne informacije, povezane z obdelavo podatkov.

Poleg navedenega v Telekomu Slovenije za zagotavljanje določenih storitev (npr. storitve v oblaku) z nekaterimi poslovnimi uporabniki sodelujete tudi kot pogodbeni obdelovalec podatkov. Kjer je to primerno, menite, da bo Telekom Slovenije ustrezno spremenil pogoje za storitve tam, kjer Telekom Slovenije nastopa v vlogi obdelovalca osebnih podatkov. Zavedam se, da je za storitve v oblaku in za storitve informacijske tehnologije podjetje Telekom Slovenije spremenilo Posebne pogoje upravljanih IT storitev. V pogojih je dodano poglavje, ki skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov, ureja razmerja med menoj, kot uporabnikom in upravljavcem in Telekomom Slovenije kot zgolj obdelovalcem osebnih podatkov.

Telekom Slovenije torej lahko uporablja moje osebne podatke prvenstveno za to, da mi zagotavlja naročene storitve. Uporaba v ta namen obsega tako sklepanje pogodb, zagotavljanje storitev, zaračunavanje in plačevanje le teh, kot tudi morebitno pomoč pri težavah in reševanju reklamacij.

Na portalu Telekom Slovenije sem zasledil, da podjetje osebne podatke uporablja tudi za druge namene – v določenih primerih za to, ker pri tem meni, da je interes Telekoma Slovenije za takšno uporabo močnejši od interesa uporabnika (npr. preprečevanje zlorab, analize za trženje in razvoj storitev, obvladovanje kreditnih tveganj, zbiranje soglasij, anketiranje, neposredno trženje za člane Programa zvestobe … ). V določenih primerih, kjer je po mnenju podjetja primernejša oziroma možna le uporaba ob soglasju uporabnika, pa na podlagi soglasja (npr. pošiljanje obvestil za neposredno trženje, trženje na domu …).

Opozorjen sem bil, da je Splošna uredba prinesla nove zahteve glede posameznih soglasij. Tam, kjer je potrebno soglasje, sedaj vsak posamezen namen uporabe podatkov tako zahteva svoje posamično soglasje. Soglasje več ne more biti kar vključeno v splošne pogoje, ne sme biti pred-izpolnjeno in ne sme biti pogoj za sklenitev pogodbe. Soglasja, ki zahtevam Splošne uredbe ne ustrezajo več, ne bodo veljavna, zato si vsi upravljavci podatkov prizadevate pridobiti nova ustrezna soglasja.

Uporabniki, ki ne bomo podali soglasij, v prihodnje ne bomo obveščeni o ponudbi, ki nas utegne zanimati (npr. nov iPhone na trgu, posebne prodajne ponudbe, časovno omejene akcije), da je na naši lokaciji nadgradnja omrežja in storitev … Vsi, ki pa bi do 31. 12. 2020 oddali soglasje za vse namene uporabe, bomo ustrezno nagrajeni s 50 € popusta ob nakupu mobitela, tablice ali računalnika v vrednosti nad 300 € ali druge ugodnosti. Imam občutek, kot da bi želeli moje osebne podatke za 50 € kupiti in jih nadalje unovčevati!

Z oddajo soglasja na primer prek SMS-a naj bi se strinjal, da sme Telekom Slovenije podatke o številki (o uporabniku, o uporabi storitev, spletnih mest in aplikacij, o uporabi Programa zvestobe ter prometne in lokacijske podatke), s katere bi podal soglasje, obdelovati za pripravo in pošiljanje nam prilagojenih ponudb prek SMS-/MMS-ov, e-pošte, pošte, klicev/videoklicev, družbenih omrežij, TV, multimedijskih platform, aplikacij in spletnih mest družbe.

Vem, da kot uporabnik storitev Telekoma Slovenije lahko svoje nastavitve zasebnosti za obdelavo podatkov in obveščanje samostojno urejam na spletnem naslovu https://moj.telekom.si. Drugi uporabniki, ki Mojega Telekoma ne uporabljajo, lahko preverijo in prilagodijo svoje nastavitve s pisno vlogo (poslano na naslov Telekom Slovenije, d.d., Cigaletova ulica 15, 1000 Ljubljana), po elektronski pošti (poslano na naslov info@telekom.si) ali osebno v vaših poslovalnicah.

Odločil sem se, da oddajo za prepoved soglasja, ki je vezana na PREPOVED UPORABE OSEBNIH PODATKOV ZA VLADNO APLIKACIJO #OstaniZdrav, podam po elektronski pošti in po priporočeni pošti na naslov vašega podjetja.

Vaše storitve kot dolgoletni naročnik ocenjujem kot kakovostne, zanesljive in varne zato verjamem, da bo podjetje Telekom Slovenije uporabljal moje osebne podatke (Ime, Priimek, Telefonska številka, IP naslov, zaposlitev, davčno številko, elektronski naslov ter vse druge pridobljene osebne podatke) prvenstveno za to, da mi zagotavlja zgolj in samo naročene storitve. Uporaba osebnih podatkov v ta namen obsega, kot že navedeno: sklepanje pogodbe, zagotavljanje storitve, zaračunavanje in plačevanje le teh, kot tudi morebitno pomoč pri težavah in reševanju reklamacij ter storitve, ki so trenutno naročene.

V tem pisnem zahtevku podjetju Telekom Slovenije prepovedujem vsako rabo prepoznavnih ali drugih osebnih podatkov za posredovanje storitev v oblaku ali na drugo, meni nepoznano, posredovanje osebnih podatkov vezano na vladno aplikacijo: #OstaniZdrav. Za aplikacijo z imenom #OstaniZdrav želim s strani podjetja Telekom Slovenije ostati povsem anonimen in neprepoznaven. Vsi osebnih podatki v lasti Telekoma Slovenije, ki so vezani na mojo telefonsko številko so samo pri vašem podjetju. Predvidevam, da me anonimno izmenjavanje identifikatorja oziroma naključne oddajne kode mojega telefona preko aplikacije #OstaniZdrav v nobenem primeru ne more prepoznati. Aplikacija, kot trdijo, ne upravlja osebnih podatkov o posamezni osebi, ker zaznava le psevdominizirane podatke, ki naj bi bili varovani. Osebno nimam namena zastonjske aplikacije prostovoljno namestiti na osebni telefon. V primeru, da pride do prisilne namestitve aplikacije na moj osebni telefon s strani ustreznih vladnih organov v Republiki Sloveniji - pa izrecno prepovedujem posredovanje mojih podatkov s strani podjetja Telekom Slovenije d.o.o. v center NIJZ, Trubarjeva 2, 1000 Ljubljana.

V primeru kršitve oziroma prepovedanega posredovanja osebnih podatkov preko aplikacije #OstaniZdrav njihovim upravljalcem za kršitev Varstva osebnih podatkov, skladno s to uradno vlogo, zahtevam takojšnje povračilo storjene škode v protivrednosti 5 MIO/EUR odškodnine za kršenje zakona ali v primeru meni povzročene smrti iz navedenega razloga kršitve na ime družinskega člana (žena ali otrok).

Ljubljana, dne 18. 8. 2020

S spoštovanjem,
Mihael Bellis

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
Sas Vnv
Sas Vnv
Objavil/a 2020-09-15 20:23:22 (Sep 15, 2020)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
In tako, včeraj na Švedskem ...
SONČNI DAN V LONDONU (ČE STE ZAMUDILI NA DRŽAVNI TV)
Odkrivamo znanstveno resnico o COVID-19 2. del
ANTITELESA PRI ZDRAVIH TER PCR NEGATIVNIH LJUDEH?
SLAVLJENEC I.J.J.
MASKE, OTROCI, PETICIJA ...
PIRAMIDA SMRTI ZA KOVID-19
MASKE, KI "ŽIVLJENJE" POMENIJO ...
TOŽILI PREMIERJA TER ŠEFA STROKE? MA TO JE BANANA DRŽAVA...
ŠE EN LABORATORIJ V ZDA POTRDIL, DA PCR TEST DELAJO NA 40CT !!!
IŠČI PO ARHIVU
September 2020
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj