Članek
Civilna iniciativa slovenskih pravnikov - dopis ...
Objavljeno Jul 09, 2021

Vir: https://www.facebook.com/groups/202215498310545/

UPDATE NAŠEGA DELOVANJA
Pred slabim tednom smo vas seznanili s pravnim dopisom, ki smo ga poslali osebno po pošti pediatrom in ostalim zdravnikom, v katerem jih opozarjamo na kazensko in odškodninsko odgovornost, ki jo bodo nosili zaradi izvajanja cepljenja proti bolezni KOVID-19, saj gre za eksperimentalno cepivo v 3. fazi brez predkliničnih in kliničnih testiranj. Prav tako smo jih opozorili, da s tem ne seznanjajo ljudi, katere cepijo.
Zdravniki in pediatri so se obrnili na zdravniško zbornico, ki jih je »potolažila« s številnimi nepravilnimi in protipravnimi informacijami.
Zato smo vsem zdravnikom osebno poslali odgovor z vsemi pravnimi podlagami, od katerega ne odstopamo.
Zdravnike še enkrat vljudno opozarjamo, da se poglobijo v (tehnične) podatke proizvajalcev cepiv ter pri otrocih upoštevajo tudi priporočilo Svetovne zdravstvene organizacije (WHO), ki pravi, da cepiv ne priporočajo, saj ni bilo narejenih dovolj raziskav glede neželenih učinkov.
Pravni odgovor zdravnikom in Zdravniški zbornici si lahko pogledate na naši spletni strani (https://www.cisp.si/.../odgovor-zdravniski-zbornici-in...).
Seveda pripravljamo druge tožbe in kazenske ovadbe, za katere zbiramo informacije, izvedeniška mnenja, sodno overjene prevode... Žal nam vedno ne uspe, da bi nam jih naredili brezplačno, zato vas bomo prosili za vašo pomoč oziroma finančno podporo. Sredstva bomo potrebovali tudi za skupne akcije s civilnimi iniciativami (ena bo prav v kratkem ).
Ker smo civilna iniciativa, smo se dogovorili z
DRUŠTVOM ZA ZAŠČITO ČLOVEKA IN NJEGOVIH PRAVIC SLOVENIJE, REGENTOVA ULICA 6, 2000 MARIBOR, ki bo za nas zbiralo vaše prispevke. Njihovi podatki so spodaj. Ne pozabiti napisati NAMEN: PRAVNA PODPORA
TRR: SI56 0284 3026 3582 839; SKLIC: 2021-2021; KODA: CHAR
Davčna številka: 89636651 (nismo zavezanci za DDV); Matična številka: 1741713000
Obenem vas seznanjamo, da smo že pred časom vzpostavili spletno stran, ki jo redno dopolnjujemo s pomembnimi informacijami, odgovori, posnetki, nasveti ipn. (www.cisp.si).