Članek
ALI JE DOKUMENT VELJAVEN, ČE NI PODPISOV ...
Objavljeno Sep 13, 2021

Vir: http://www.gibanje-ops.com/dejavnosti-gibanja-ops/...

ZLOČINSKI DOKUMENT

(Kliknite zgoraj, da se odpre)

Ki smo ga prejeli na zahtevo skladno z Zakonom o dostopu do informacij javnega značaja. So ga pa ponaredili, kar je kaznivo dejanje, saj so prikrili zelo pomembno informacijo javnega značaja, in sicer pobrisali so z uradnega dokumenta ime in priimek podpisnika. Preveden pa tudi ni, kar pomeni, da tudi uradni jezik slovenski v javni in državni upravi ne rabijo več uporabljati. Je pa, pravijo, eden od uradnih jezikov v EU tudi slovenski, pogodbe pa kar v angleščini. 


"Ponarejanje listin
256. člen
(uradno prečiščeno besedilo)
(1)    Kdor napravi krivo listino ali predrugači pravo listino z namenom, da bi se taka listina uporabila kot prava, ali kdor krivo ali predrugačeno listino uporabi kot pravo, se kaznuje z zaporom do dveh let.

(2)    Poskus je kazniv.

(3)    Kdor napravi krivo javno listino, oporoko, javno ali uradno knjigo ali kakšno drugo knjigo, ki se mora voditi na podlagi zakona, predrugači tako pravo listino ali kdor tako krivo ali predrugačeno listino spravi v obtok ali hrani z namenom uporabe ali jo uporabi kot pravo, se kaznuje z zaporom do treh let."

Jih bomo v nadaljevanju ovadili zaradi ponarejanja uradnega kriminalnega dokumenta.

Kaj piše v ključni tretji točki tega kriminalnega dokumenta:

"3.točka

S podpisom naročilnice podpisana sodelujoča država članica zagotavlja pogodbeniku Pfizerju, da je nepreklicno in brezpogojno vezana, da se obvezuje pogojem nakupne pogodbe, ki je sklenjena (ki jo je evropska komisija sklenila) v imenu države članice Slovenije vključno z odškodninskimi obvezami in odgovornostjo, omejitvami odgovornosti in izhodnimi pogoji kot so definirani v nakupni pogodbi.

 

c. Slovenija garantira, da bo zavarovala (odškodovala) osebe v skladu z členom 12. točke  nakupne pogodbe.

Slovenija priznava - razume - sprejema - da so cepiva , s cepivom povezani materiali, njegove komponente in njegove sestavine razvite pospešeno, zaradi urgentnih okoliščin, vsled COVID 19 pandemije , in da se bodo študije v zvezi s cepivom nadaljevale tudi po zagotovitvi cepiva. Slovenija nadalje priznava, sprejema, da dolgoročni stranski učinki in učinkovitost cepiva trenutno niso poznani, kakor tudi, da se lahko pojavijo trenutno še nepoznani stranski učinki."

Slovenija predstavlja in zagotavlja, da bodo vsa potrebna dovoljenja in odobritve pridobljena pred časom izvedbe."


To je originalen dokument, ki ga je podpisala neznana oseba Vlade korporacije Slovenija, s čimer se je do EU in proizvajalca Pfizer zavezala trpeti vse negativne posledice in da s podpisom potrjuje, da se v popolnosti zaveda, da cepiva niso niti dokazano učinkovita, niti dokazano varna. In tega so se ob podpisu tega zločinskega dokumenta vsi zavedali. 

Torej so zavestno in naklepno uvedli znanstveno medicinski eksperiment nad našimi ljudmi, ki je z Ustavo prepovedan.

"18. člen USTAVE RS

(prepoved mučenja)

Nihče ne sme biti podvržen mučenju, nečloveškemu ali ponižujočemu kaznovanju ali ravnanju.

Na človeku je prepovedano delati medicinske ali druge znanstvene poskuse brez njegove svobodne privolitve."


Kaj vam ves čas trobijo, DA SO CEPIVA UČINKOVITA IN VARNA?

Ta lažniv video vrtijo na spletnih straneh NIJZ in po celi Evrop s poudarkom, da so cepiva VARNA IN UČINKOVITA.

1000 primerov kaj so povzročili ti zvarki tipa MENGELE

NAM JE ZELO ŽAL, JOKAMO ZA VSE, KI STE NASEDLI MEDIJEM, PODKUPLJENIM STROKOVNJAKOM IN POLITIKANTOM - ZLOČINCEM, KI SO HLAPCI SVETOVNE IN SLOVENSKE MAFIJSKE ZDRUŽBE.

NISTE SAMI KRIVI CEPLJENI, SAJ JE LOGIČNO, DA JE MEDIJEM IN STROKOVNJAKOM TER POLITIKOM TREBA VERJETI, KER JE NJIHOVA DOLŽNOST DELATI V DOBRO VSEH NAS, SAJ SO VENDAR PLAČANI OD VSEH DAVKOPLAČEVALCEV. AMPAK ŽAL SO TI KRIMINALCI PODLEGLI SLI PO VLADANJU DRUGIM TER DENARJU IN SO SVOJO DUŠO PRODALI SATANU.

BOG NAJ VAM VSEM POMAGA, DA SPOZNATE SVOJE ZMOTE, SE REŠITE IZ KREMPLJEV TEME IN STOPITE NA POT RESNICE V SVETLOBO IN V SVETLO PRIHODNOST ČLOVEŠTVA IN SLOVENSKEGA NARODA.

Morda se bo našla rešitev za vse cepljene, čeprav strokovnjaki pravijo, da potem, ko se začne sprememba DNA, povratka nazaj ni več. Upajmo, da to ne drži.

Vsem, ki še niste podlegli tiraniji prisiljevanja v cepljenje, vprašanje.

Kaj je torej rešitev pred famoznim "virusom"?

A zvarek, s katerim se nad ljudmi izvaja znanstveno medicinski eksperiment? Zdaj razumete, zakaj vsa prisila in tiranija?

Boste čakali doma, da boste vsi čipirani kot psi in boste umirali počasi v mukah tako kot nesrečni ljudje v tem prispevku?

Čas je za množičen in neomajen UPOR, vsak dan od 10.00 se zbiramo v parku TIVOLI pri gradu z istim imenom Tivoli. Delamo spiske po vsej državi tistih, ki veste in razumete, da gre za najhujši zločin v zgodovini našega naroda in v zgodovini človeštva. Da bomo združeni čim prej dvignili svoj glas z jasnim DOVOLJ JE, NE GREMO SE VEČ IN SVOBODA!

Preberite tudi ZLOČIN NAD ČLOVEŠTVOM JE DOKAZAN

Ekipa OPS

Moj dodatek:

Pa še en od komentarjev