Članek
Z REPRESIJO SE UKVARJAJO TISTI, KI NIMAJO ARGUMENTOV ...
Objavljeno Sep 28, 2021

Doktor Nikola Fatić, specialist vaskularne kirurgije, je sinoči (19.09.2021) na protestu državljanov proti covid ukrepom v Podgorici dejal, da živimo v najtežjem času po drugi svetovni vojni in da se vse proste informacije poskušajo cenzurirati, s strani tako imenovanih nevladnih organizacij.

"Sprašujem se, samo 33 odstotkov prebivalstva v Črni Gori je cepljenih. Zdravstvene oblasti, vsi mainstream mediji, ves denar, vsa propaganda in menda kakovosten izdelek so na strani cepljenja, torej v čem je problem? Kako je mogoče, da s takšnimi sredstvi ne morete prepričati ljudi, da dobijo cepivo, ki je brezplačno in naj bi varovalo njihovo zdravje? ", je dejal dr. Fatić.

"Zakaj sprejemajo takšne represivne ukrepe in ne prevzemajo dela odgovornosti sami. Če gre za visokokakovosten izdelek, ki ščiti in nima negativnih učinkov, bi morali spodbujevalci množičnega cepljenja prevzeti odgovornost nase in je ne zahtevati izključno od državljanov? ", je dejal Fatić in vprašal, od kod jim moč ponovno uvesti ausweis v Črno Goro.
"Preživeli bomo kovid, ne skrbite, vendar ne vem, ali bomo preživeli ukrepe, ki so nelogični, netočni in nimajo nič skupnega z medicino ali znanostjo. Če so cepljeni zaščiteni, zakaj dovolite, da v eno sobo vstopi le 100 ljudi",

"Živimo v nekakšni mehki okupaciji in slepo prepisujemo nekakšne protokole SZO. To, kar se nam dogaja in kar berete in gledate v medijih, je klasičen primer afektivne čustvene manipulacije s strahom za življenje", je dejal Fatić in dodal, da se z represijo ukvarjajo le tisti, ki nimajo argumentov.

Po njegovih besedah naj bi Kovidni potni listi nadomeščali nezaupanje ljudi v zdravstvene organe.
Dejal je, da je končni cilj propad malih in srednjih podjetij.

Zbranim občanom je rekel, naj ugasnejo televizorje.

"Tam boste slišali samo propagando. Obdukcije se ne izvajajo. Če ni obdukcij, ni jasno določenega vzroka smrti," je dejal Fatić.

MOJEGA OTROKA NE BOSTE CEPILI ...