Članek
TOREJ ISTI SCENARIJ Z ISTIMI PARAMETRI ...
Objavljeno Oct 22, 2021

Dokler ne "izgine" s fakebooka ...

Srečko Grah
22.09.2021 ob 09:21

Spoštovani,
vem, da trenutno večina od vas NE VE kaj se trenutno dogaja v Italiji, kjer je od 15.10.2021. uvedla obveznost ZELENE KARTICE (ali zelene karte) za katero koli vrsto dela; zdravstveno osebje, državne službe, šole, vrtci, jaslice, trgovine, vse vrste zasebnih podjetij, pregledi v bolnišnicah itd.
Zelene karte (ki niso doživljenjske) lahko pridobite za največ 9 mesecev, če ste bili cepljeni z obema odmerkoma cepiva COVID19 ali če opravite PCR test vsakih 48 ur (seveda na lastne stroške).
Če nimate zelene karte, ne morete delati, ne prejemate plače ali kakršnega koli dohodka, zdaj pa je uvedeno, da tudi do bolniške niste upravičeni.
Zadnjih 5 dni potekajo obsežni protesti po vsej Italiji, predvsem v Trstu in severni Italiji, kjer državljani (cepljeni in necepljeni) protestirajo proti zakonu.
Vse to, kar se tukaj dogaja, se počasi začenja uvajati v nekaterih drugih državah. Za zdaj v blažji obliki, čeprav so scenariji bolj ali manj enaki. Po mirnih protestih, ki so se po zaslugi italijanske vlade sprevrgli v velike izgrede, v katerih je policija smela tepati, tepeči in sežigati solzivec, po veliko več poškodovanih (nosečnicah in starejših) pa še naprej izvaja enake ukrepe, italijanska vlada, novinarji, TV in celo družbeni mediji še vedno vse prikrivajo (večina gradiva je cenzurirana).
Od danes so se celo francoski protestniki združili in prispeli v Italijo na protest, potem ko so več dni protestirali proti uvedbi podobnih ukrepov v svoji državi in ​​potem, ko je francoska vlada podaljšala izredne razmere zaradi epidemije covida do julija 2022.
Vse evropske države skušamo združiti pod enim sloganom »TRST CHIAMA,…ime države …… RISPONDE« (Trst kliče,…ime države …… odgovori), saj večina italijanskih mest že sodeluje, na način, da to pokažemo in dokažemo Evropi da obvezne uvedbe cepljenja kot osnovnega ukrepa za DELO (pravica vseh državljanov) in uvedbe elektronske zelene liste za pravico do DELA ne bodo tolerirali državljani, ki IMAJO PRAVICO tako kot vsi ljudje na tem svetu. PO LASTNI IZBIRI.
Prosimo vse Evropejce, da se pridružijo velikemu protestu 23. oktobra
2021 v Trstu ali katerem koli drugem mestu v Italiji ali v LASTNIH MESTih pod sloganom "TRST CHIAMA, CROAZIA RISPONDE",
za PRAVICO DO SVOBODE IBIRE VSIH LJUDI , PRENEHATI OBVEZNOST KAO POGOJI ZA DELO, ZA IZOBRAŽEVANJE IN ZDRAVJE.
Hvala vsem, ki boste posredovali naprej.
ZDAJ ALI NIKOLI

Menda je "stroka" pri nas podaljšala veljavnost cepiv z 9 mesecev na "nedoločeno" tako da nobenem poslancu ali članu vlade, ki ima potrdilo o cepljenju, se ni potrebno še enkrat cepiti. Za navadni folk se pa srčno priporoča tretja doza (na lastno odgovornost, seveda).

jajajajaja