Prijatelj Sergio je odšel. DOVOLJ!!

Objavil/a Sas Vnv, dne 2021-10-22 ob 19:54:57

Prijatelj Sergio je odšel. DOVOLJ!!

Objavljeno 21. 10. 2021

Pred njim je odšel someščan. Utelešenje zdravja. Po cepljenju. Zaradi cepiva – ki to ni.

Uradno? Nepojasnjeno.

Pred njim… Zgodba za zgodbo, primer za primerom. V svetu. V Evropi. V Sloveniji.

Njegova žena se je rešila. Dobesedno. Ni dovolila priklopa na respirator. Po enem dnevu je odšla domov, vztrajala je in vztrajala. Po tretjem dnevu in … je bila dobro, zdrava.

Sergio je bil vmes že priključen. Samo priključen. Odrezan. Izoliran. Zaprt. Nedostopen. Potem intubiran. Samo intubiran. Do današnje noči.

Pred dnevi mi je pisal oče mladoletnice. Zbolela je. Očitno za hujšim prehladom, obliko gripe. Šla sta, ponoči, na urgenco. Ob ugotoviti, da jo želijo zapreti na covid oddelek se je močno razburil, razjezil. Rečenu mu je bilo, po neki hitri in domnevni diagnostiki, ki to ni bila, da hčerke verjetno ne bo več nazaj domov. Še bolj se je razjezil in hčerko odpeljal domov, v domačo oskrbo. Uspelo mu je. Vsakemu ne uspe. Vem, Iz pisem. Odpeljal jo je v domačo oskrbo – z zdravili. Po nekaj dneh je bilo hčerkino zdravje bistveno boljše. Danes je zdrava. Oba sta zdrava. Vsi v družini so danes zdravi.

Ponovim: bilo mu je rečeno, da hčerke verjetno ne bo več domov – zaradi covida.

Da bom tiho? Se hecate?

Datum spodnjega pisma? 26. marec 2021!

Date: V pet., 26. mar. 2021 ob 06:44
Subject: Včeraj pred lekarno Kobarid – zgodnje zdravljenje C19, protokoli, zdravila
To: <danijel.krivec@dz-rs.si>
Cc: <alojz.kovsca@ds-rs.si>, Tajništvo <tajnistvo@sds.si>

Spoštovani gospod Krivec,
po včerajšnjem kratkem pogovoru pred lekarno v Kobaridu sem si vzel dan premisleka, kako naj vam napišem, ker je nadaljevanje najpomembnejša tema tega trenutka. Problem je, ker je celotna zgodba tako kompleksna, da bi rabila knjigo.
Kje je bistvo? V pravilnih protokolih zdravljenja. Trenutno veljavni pri nas in na večini Zahoda je takšen, da bolnike, ki so potrjeni s PCR testom, brez kakršnekoli terapije in zdravil pošljejo domov v karanteno in jim naročijo, naj pokličejo reševalce, če se jim bo zdravstveno stanje čez nekaj dni poslabšalo. To je napaka, saj vemo, da bo približno 10% vseh teh naposled pristalo v bolnišnici, vsak petdeseti pa bo naposled umrl (imamo cca. 2% CFR – case-fatality ratio).
Število hospitalizacij in naposled tudi umrlih se da znižati za najmanj en velikostni razred (za 90% in več) s protokoli zgodnjega zdravljenja, ki jih uporablja vedno več držav po svetu. Z zdravljenjem je treba začeti takoj, že izvenbolnišnično, takoj po pozitivnem testu. Na prvi povezavi, prosim, preberite, kako to počnejo v Indiji. Njihov pristop je popolnoma pravilen, naš je napačen! Takega imajo že od lanskega poletja. Bolezen je potrebno agresivno napasti in premagati v najzgodnejši, t.i. viralni fazi, že v prvem tednu simptomov, in ne čakati, da se razvije naprej v bakterijsko pljučnico, ki vodi v hospitalizacije in smrti. To je tudi najceneje, zdravila za njihov protokol zgodnjega zdravljenja menda stanejo le dva dolarja. 

https://www.hindustantimes.com/lifestyle/brunch/a-crown-of-care-during-covid-101615047368077.html
https://covexit.com/did-you-hear-about-the-ziverdo-therapy-for-covid-19/

V teh protokolih ni le eno zdravilo, ker nikdar ne bomo imeli t.i. silver bullet le enega za vse naloge. V vseh je kombinacija večih zdravil, ki imajo vsako svojo vlogo in nalogo:- proti razmnoževanju virusa,- protivnetno zaradi odziva imunskega sistema,- antibiotik, ki blokira razvoj v bakterijsko pljučnico,- cink (ta preprečuje razmnoževanje virusa v celicah),- cinkov ionofor, ki spravi cink skozi celično membrano v celice,- antikoagulant (krvni strdki so velik ubijalec),- vitamini (C in D3).
Protokol I-MASK+ za profilakso in zgodnje zdravljenje C19 je sestavila skupina pod vodstvom prof. dr. Paula Marika, ki slovi tudi po protokolu proti sepsi. Aleš Rozman mi je napisal, da ga pozna že od prej in da uporabljajo njegov protokol proti sepsi. Njihov protokol za profilakso proti C19 ima 6 sestavin, za zgodnje zdravljenje pa 7. Tudi drugi protokoli so podobni (tretji link).

https://covid19criticalcare.com/covid-19-protocols/i-mask-plus-protocol/
https://www.youtube.com/watch?v=xy8XcBodQv0
https://c19protocols.com

Šele tu se lahko začnemo pogovarjati o posameznih zdravilih. Katero je v katerem protokolu najprimernejše za katero nalogo. Zagotovo ste že slišali za hidroksiklorokin (Trump je imel prav, v zgodnjem zdravljenju deluje!), ivermektin, morda še katero. Na povezavah so metaanalize kliničnih raziskav ključnih, skupaj in posamezno.

https://c19early.com
https://ivmmeta.com
https://hcqmeta.com
https://c19pvpi.com
https://c19bromhexine.com

Včeraj, ko sem bil pred vami v lekarni, sem se o tem pogovarjal z lekarnarko in naročal 1% Betadine (povidone iodine), ki že sam v kliničnih raziskavah kaže 85-90% izboljšanje rezultatov, tudi glede smrtnosti. Poglejte smešno ceno. Podobno ima zdravilo Bisolvon (bromhexine), ki je enako dostopen brez recepta. Ko ste vstopili, sva vas oba prepoznala in bila mnenja, da vas je treba nagovoriti, ker imate direkten dostop do gospoda Janše. Mora dobiti te informacije.

https://www.lekarnar.com/izdelki/betadine-raztopina-za-grgranje

Včeraj ste me v nejeveri vprašali, zakaj se teh zdravil množično ne uporablja (resnica: samo na Zahodu se jih ne!), če so res tako učinkovita. Ker so poceni, niso patentirana in bistveno: FDA in EMA imata pri izrednih avtorizacijah (EUA – emergency use authorization) novih cepiv pravni pogoj, ki določa, da je EUA le-teh dovoljen le v primeru, če ni nobene druge POTRJENE uspešne terapije. V priponki sem vam pripel točno ta pogoj s spletnih strani FDA. EMA ima podobno. Vsa ta zdravila, če bi agencije uradno priznale, da delujejo in kako zelo delujejo, pravno ukinjajo, celo prepovedujejo uporabo vseh teh cepiv. Cel sistem je kompromitiran in skorumpiran. Le na Zahodu! Ta zdravila podrejo nekaj 100 milijard USD velik posel s cepivi in končajo epidemijo, ker v zgodnjih terapijah delujejo enako dobro na vse mutacije. 

https://www.fda.gov/regulatory-information/search-fda-guidance-documents/emergency-use-authorization-medical-products-and-related-authorities#declaration


Informacije o njih se agresivno cenzurirajo, to počne skupina z orwellovskim imenom Trusted News Initiative (TNI), ki je lani tudi širila fake news okoli Trumpa. Delujejo že od marca lani. Ti so bili Trumpovi največji sovražniki. Tudi nam so!

https://www.bbc.co.uk/mediacentre/latestnews/2020/coronavirus-trusted-news
https://variety.com/2020/biz/news/fake-news-us-presidential-election-1234704593/
https://covexit.com/coordinated-repression-of-early-treatment-of-c-19-explained/

“The partners currently within the TNI are: AP, AFP; BBC, CBC/Radio-Canada, European Broadcasting Union (EBU), Facebook, Financial Times, First Draft, Google/YouTube, The Hindu, Microsoft, Reuters, Reuters Institute for the Study of Journalism, Twitter, The Washington Post.”
Na zadnjih povezavah, ki jih je že preveč, vam pošiljam še epidemiološko študijo uporab ivermektina po svetu in zdravnike, ki imajo skupaj več kot 10.000 ozdravljenih z približno pol ducata umrlimi. Oni imajo s protokoli zgodnjega zdravljenja smrtnost 1 bolnik na cca. 2500 ozdravljenih, kar je 50x manj od slovenskega povprečja. S protokoli zgodnjega zdravljenja je tudi toliko manj hospitalizacij. Tu je izhod iz krize! 

https://covid19criticalcare.com/ivermectin-in-covid-19/epidemiologic-analyses-on-covid19-and-ivermectin/
https://twitter.com/btysonmd/status/1368722438222094337 (on je najuspešnejši na svetu!)
https://www.youtube.com/c/CovexitNewsandAnalysis/videos (tu je najbolje začeti s Paulom Marikom)
https://faculty.utrgv.edu/eleftherios.gkioulekas/zelenko/Zelenko-statement-to-Senate-hearing.pdf (izjava na strani 6 pod podnaslovom The Zelenko Protocol)

Prosim, vzemite si čas za pregled poslanega gradiva in nato pošljite naprej po svoji presoji. Glede vsega zapisanega so daleč najbolj trmoglavi ravno zdravniki, ki jih od fakultete dalje učijo, da nimamo zdravil proti virusom. To je smrtonosna neresnica. Celo pri uradnem opisu Betadina na zgoraj poslani povezavi jasno piše: “Zdravilo Betadine se uporablja za preprečevanje in zdravljenje bakterijskih, virusnih in glivičnih okužb …”

https://jpands.org/vol25no3/merritt.pdf
https://thehighwire.com/videos/doctors-its-up-to-you/

Držim pesti, da sem vas prepričal ali vsaj vzbudil veliko radovednost. Seveda sem vam ali komurkoli drugemu na voljo za kakršnekoli dodatne informacije, poslal sem vam jih le 1%. V že vsem poslanem imate vse potrebno za končanje sedanje krize.
Hvala in prejmite lep pozdrav,

T.T.

Naši dr. Kevorkiani vse to ignorirajo že točno od lanskega decembra (hranimo maile!). Vse žrtve iz tega razloga od najmanj novega leta dalje so zadeva legitimnega suma za umor, ne samo za uboj iz malomarnosti.

Ves čas je bila dopustna off-label uporaba zdravil, v letošnjem letu so tako uporabljali cepiva in že uporabljajo molnupiravir, ki je menda že v uporabi v Sloveniji (moral bi preveriti, zasledil novico v slo. medijih).

Vsebino teh povezav 100% ignorirajo! Prve verzije teh dveh dokumentov so obstajale že lani decembra.

A Guide to the Management of COVID-19, An overview of the MATH+, I-MASK+ and I-RECOVER Protocols (zadnja, mislim, da je peta verzija!)


https://covid19criticalcare.com/wp-content/uploads/2020/12/FLCCC-Protocols-–-A-Guide-to-the-Management-of-COVID-19.pdf

I-MASK+ Prevention & Early Outpatient Treatment Protocol for COVID-19 (18. verzija dokumenta!)

https://covid19criticalcare.com/wp-content/uploads/2020/11/FLCCC-Alliance-I-MASKplus-Protocol-ENGLISH.pdf

Vse to OBLAST ve. Vse to ministri vedo. Vse to SPSV ve. Vse to zdravniki in zdravnice vedo. Logar, Beović, Krek… VSE TO VEDO! Vse to tudi opozicija ve.

Vse to in še kupe podobnega vsi prejemajo vsak dan, leto in pol!

  • https://www.covid19treatmentguidelines.nih.gov/tables/table-2e/
  • https://www.zurnal24.si/sport/vrhunski-sportnik-po-cepljenju-obupan-ne-vem-kaj-naj-storim-373822
  • https://www.slovenskenovice.si/novice/svet/dvakrat-cepljen-in-negatoven-prisel-v-bolnisnico-po-petih-dneh-umrl-zaradi-covida/

Naj na tem mestu poobjavim že objavljenih 100 + blogov?

Naj na tem mestu poobjavim že objavljenih 100, 200, 300 … znanstvnih virov?!

VB. Poročilo.

https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1025358/Vaccine-surveillance-report-week-41.pdf

Ali res nikogar ne zanimajo lažne uradne statistike?

Table 2e. Characteristics of Antiviral Agents That Are Approved or Under Evaluation for the Treatment of COVID-19

Last Updated: July 08, 2021

https://www.covid19treatmentguidelines.nih.gov/tables/table-2e/

JAZ IMAM DOVOLJ!

VI?

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
Sas Vnv
Sas Vnv
Objavil/a 2021-10-22 19:54:57 (Oct 22, 2021)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Dokumenti FDA kažejo več kot 150.000 resnih neželenih dogodkov v prvih 3 mesecih odobritve Pfizer cepiva
G. POSARIĆU, HVALA VAM ZA PRISPEVEK ...
PUNCA, KI IMA SAMO 24 LET ...
04.12.2021 - SLOVENIJA, AVSTRIJA, NIZOZEMSKA, BELGIJA, LUKSEMBURG ...
BRITANCI SO NAJPREJ V EVROPI NAJDLI NOVO RAZLIČICO IZ AFRIKE ...
BELGIJSKO SODIŠČE je Kovid potne liste razglasilo za nezakonite in vladi naložilo, naj umakne ukrepe
ČE MISLITE DA JE NIZOZEMSKA DALEČ ...
Mirnes Ajanović - Sporočilo za javnost ...
AVSTRIJA 01.12.2021 ...
DRAGI STARŠI, ČE MISLITE, DA JE KITAJSKA DALEČ - PREMISLITE ŠE ENKRAT ...
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
December 2021
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj