Članek
Zadnje novice: Kdor je bil cepljen proti Koroni-19, si ne bo nikoli povrnil popolne imunosti
Objavljeno Oct 29, 2021

Vlada Združenega kraljestva je nehote razkrila dejstvo, da ko boste enkrat 'cepljeni' proti Wuhanskemu koronavirusu (Covid-19), si ne boste nikoli več mogli povrniti popolne naravne imunosti.

Agencija za zdravstveno varnost je v svojem 'Poročilu o spremljanju cepiva proti COVID-19' v 42. tednu na strani 23 priznala, da 'se zdi, da so ravni protiteles N nižje pri ljudeh, ki dobijo okužbo po dveh odmerkih cepiva.' Nadalje pojasnjuje, da je ta padec protiteles v bistvu trajen.

'Kaj to pomeni? Več stvari, vse slabe', piše ​​Alex Berenson. 'Vemo, da cepiva ne ustavijo okužbe ali prenosa virusa (pravzaprav poročilo na drugem mestu kaže, da je zdaj veliko VEČJA verjetnost, da so okuženi cepljeni odrasli, kot necepljeni').'

'Britanci pravijo, da se zdaj zavedajo, da cepivo vpliva na prirojeno sposobnost vašega telesa, da po okužbi tvori protitelesa ne le proti spike proteinu, ampak tudi proti drugim delom virusa. Zdi se, da zlasti cepljeni ljudje ne proizvajajo protiteles proti nukleokapsidnemu proteinu, ovojnici virusa, ki je ključni del odziva pri necepljenih ljudeh.'

Dolgoročno bodo ljudje, ki so cepljeni s cepivom 'Operation Warp Speed', veliko bolj ranljivi za mutacije v spike proteinu, do katerih bi lahko prišlo, tudi če so bili že okuženi in ozdravljeni, enkrat ali večkrat.

Necepljeni bo medtem pridobil stalno, če ne celo trajno imunost proti vsem sevom domnevnega virusa, potem ko se je z njim okužil, seveda samo enkrat.

'Prav tako pomeni, da bo virus verjetno izbral mutacije, ki gredo točno v to smer, saj bodo zaradi tega v bistvu postali izjemno ranljiva populacija za okužbe,' nadaljuje Berenson. 'In verjetno obstaja več dokazov, da bi cepiva lahko vplivala na razvoj močne dolgotrajne imunosti po okužbi.'

Zaupajte v Boga, ne v Big Pharmo

To je ista stvar, na katero smo opozarjali in ob tem naleteli na posmeh osrednjih medijev in vladnih virov, ki zdaj trdijo, da naravna imunost ne obstaja.

Obstajata dve realnosti hkrati, z drugimi besedami, ena, v kateri necepljeni ljudje zaupajo v od Boga dano imunost, in druga, kjer 'popolnoma cepljeni' zaupajo 'znanosti', vladi in medijem, da jim bo zagotovljena po vbodu igle.

Samo ena stran ima prav, in posledično ni tista, ki s cepljenjem ubira široko pot do trajne imunske okvare. Edini ljudje na tem svetu, ki bodo imeli delujoč imunski sistem, ko bo vse izrečeno in storjeno, bodo tisti, ki so se odločili svoja telesa pustiti pri miru.

Enostavno ni treba vzeti injekcije za virus, ki pri večini ljudi sploh ne pokaže nobenih simptomov, kaj šele za virus, ki ni bil nikoli izoliran ali celo odkrit.

'To je največja prevara v človeški zgodovini,' je napisal en komentator na Berensonovem blogu o tej nočni mori z injekcijo Covida.

'Globalne elite delajo na tem od leta 1991-92,' je zapisal drugi. »Ste že slišali za Agendo 21? Leta 2015 so  jo Združeni narodi zamenjali. Agenda 2030 ali tisto, kar zdaj imenujemo 'velika ponastavitev'.

Drugi je poudaril, da se celo govorjenje o Agendi 21 že leta obravnava kot divja 'teorija zarote'. No, ta teorija zarote se je spremenila v dejstvo zarote.

'Od družbe, ki je skušala širiti mir in blaginjo, smo prešli do vreč odpadkov, ko nas okužajo z biološkim orožjem, da bi zbrisali vsakogar, ki velja za nepotrebnega, nepomembnega in za enkratno uporabo,' je zapisal drugi.

Za najnovejše novice o goljufijah z injekcijami kitajskih virusov obiščite ChemicalViolence.com.