Članek
ALI JE SLOVENIJA DEL RAZISKAV ...
Objavljeno Nov 08, 2021

Vir: https://clinicaltrials.gov/ct2/covid_view/loc?map_cntry=SI

Clinicaltrials.gov je uradna spletna stran za klinične raziskave/študije.

Študija št. NCT04834869

"Cepiva proti COVID-19 so najpomembnejša prednost za premagovanje sedanje pandemije; zato je množično cepljenje postalo velika prednostna naloga svetovnih vlad. Medtem ko je treba strategije cepljenja pospešiti, da bi zmanjšali število dnevnih smrtnih žrtev in razbremenili gospodarsko breme pandemije, ostaja neodločnost glede cepljenja (VH) resen izziv za ta prizadevanja. VH se nanaša na „zamuda pri sprejemanju ali zavrnitvi cepiv kljub razpoložljivosti storitev cepljenja“; in to je nastajajoči izziv javnega zdravja, ki ga hranijo napačne informacije v zvezi z učinkovitostjo in varnostjo cepiv. Odpor do možnih stranskih učinkov cepiv je najpogostejši vzrok VH med populacijskimi skupinami. Zato je nedavni sistematični pregled razkril, da je ozaveščanje javnosti o učinkovitosti in stranskih učinkih cepiv ključnega pomena za izboljšanje sprejemanja cepiva.

Sistemi javnega zdravja se po vsem svetu soočajo z novim in edinstvenim izzivom zaradi raznolikosti proizvajalcev cepiv in visoke stopnje ozaveščenosti javnosti o teh proizvajalcih in njihovih marketinških strategijah. Predvideva se, da bo ta situacija brez primere ustvarila tisto, kar lahko imenujemo 'selektivnost cepiva', kar bo povečalo pritisk na naše oslabljene zdravstvene sisteme in gospodarstva ter povečalo raven neodločnosti glede cepljenja. Neodvisne (nesponzorirane) študije s strogimi metodami lahko odlično vodijo prizadevanja za farmakovigilanco cepiv proti COVID-19 po vsem svetu. Glede na njihovo neodvisno naravo in pregledno zasnovo lahko te študije igrajo ključno vlogo pri zatiranju ravni neodločnosti glede cepljenja s krepitvijo zaupanja javnosti v cepiva."

Torej, "neodvisne" studije kot je ta na Golniku, ki je sponzorirana s strani Masaryk University iz Češke (ki, verjetno, ni v nobeni povezavi z katerokoli farmacevtsko hišo) v kateri naj bi od 1. aprila do 31.decembra 2021 sodelovalo 30.000 oseb (!!!) naj bi dokazale katera "cepiva" so "boljša" od ostalih ter prepričali ljudi v njihovo učinkovitost in zmanjšala raven "neodločnosti glede cepljenja".

Kdo in kako naj bi izbral tih 30.000 oseb, na katerih naj bi se spremljale NEZAŽELENE reakcije na predvidoma 10 različnih cepiv? Še enkrat, NEZAŽELENE reakcije - "Adverse Reaction" (torej jih pričakujejo).

Drži. Ampak kako bi ubogi potem lahko ZASTOJN testirali IN VITRO na živih ljudeh pa nobeden NE ZNA kaj testirajo ter za NIČ NOBENEMU ne odgovarjajo.

stara zgodba Vržeš folku kost za glodanje, ki odvrača pozornost od bistva problema in razdeliš narod v lažni dilemi; cepiti se ali ne cepiti se. Srž problema pa je, da virus nikoli ni bil znanstveno dokazan. O tem, da virusa niso nikoli izolirali, prečistili in da njegovega genoma ne pozna nihče pa tako vlada kot skorumpirana medicinska mafija molčita in nočeta razpravljati ter se delata gluhi. Srž celotnega problema je, da virus ne obstaja in to bi morala čreda ovac vedeti in razumeti. Vse ostalo pa bi potem sledilo samo po sebi. So pa desetletni otroci, ki razumejo, da je vse prevara in da je razpravljanje o cepljenu zgolj metanje peska v oči.