Članek
Zdaj pa si bolan, razen če vsak dan dokažeš, da nisi?
Objavljeno Nov 10, 2021

"Nekateri starši zagovarjajo maske in testiranje v šoli z argumentom, da ima njihov otrok ustavno pravico do zdravega in varnega okolja. Zato se morajo tej pravici ostali sošolci pokoriti, sicer naj ostanejo doma.

Prav. Če je tako, potem tudi jaz zahtevam varno šolsko okolje za svojega otroka. Zato zahtevam, da se NJEGOV otrok vsakodnevno v šoli testira na AIDS, hepatitis, pljučnico, tuberkulozo, gripo, prehlad, gobavost, kolero in tifus.

Poleg tega želim, da njegov otrok vsak dan pred vstopom v razred s psihološkim testom dokaže, da ni pod stresom in da ni ta dan slučajno nadpovprečno zatežen ali agresiven. S tem bi namreč ustvarjal tvegano in toksično okolje za mojega otroka.

No, bo šlo? Ne bo? Naj potem zahtevam, da TVOJ otrok ostane doma, ker odklanja zgornja testiranja in s tem potencialno ogroža mojega otroka? Samo zato, ker jaz menim, da ima moja zdravstvena paranoja prednost pred vsemi ostalimi temeljnimi svoboščinami in pravicami?

Madonca, še 2 leti nazaj je veljalo, da si zdrav, dokler nisi bolan in da si nedolžen, dokler nisi dokazano kriv. Zdaj pa si bolan, razen če vsak dan dokažeš, da nisi?"

Vir: https://www.facebook.com/profile.php?id=100004702936053