Članek
NE JEZITE SE NA DR. BEOVIĆEVO, KER ONA SAMO OPRAVLJA SVOJE DELO IN TO ZELO DOBRO, PRAVI VLADA
Objavljeno Nov 23, 2021

"‼ NE JEZITE SE NA DR. BEOVIĆEVO, KER ONA SAMO OPRAVLJA SVOJE DELO IN TO ZELO DOBRO, PRAVI VLADA!

Bo covidno potrdilo veljavno le, če ste prejeli tretji odmerek cepiva?

!! Šele to bo zaščita, ki bi trajala nekaj časa, je dejala.

Vodja posvetovalne skupine za cepljenje pri Nacionalnem inštitutu za javno zdravje (NIJZ) Bojana Beović je za Radio Slovenija namignila, da bi lahko kmalu spremenili pogoje za veljavno potrdilo o cepljenju.

Kot je dejala, kaže, da bo treba shemo cepljenja za covid-19 spremeniti v bazično cepljenje in potem poživitveni odmerek. "In bo šele to zaščita, ki bi trajala nekaj časa. Kar bi seveda lahko pomenilo, da se spremeni tudi pogoj za zeleno covidno potrdilo," je pojasnila. Trenutno je polno cepljenih okrog 54 odstotkov vseh prebivalcev Slovenije, zanimanje za tretji, poživitveni odmerek pa je precej visoko - prejelo ga je že več kot 240 tisoč ljudi.

Svetovalna skupina pod vodstvom infektologinje sicer poživitveni odmerek trenutno priporoča starejšim od 50 let, kroničnim bolnikom, osebam, ki so prejele vektorsko cepivo ter zaposlenim na delovnih mestih, kjer so bolj izpostavljeni okužbi.

Stanje v državi se po zadnjih podatkih nekoliko izboljšuje, čeprav je pritisk na bolnišnice še vedno močan. Včeraj so zabeležili 10-odstotni padec okužb v primerjavi s prejšnjim tednom.

vir: https://www.zurnal24.si/slovenija/beoviceva-napovedala-..."

Vir: https://www.facebook.com/anicabidar/

Ta lažniva goljufiva igralska kača Poznam scenarij iz tujine, Slovenija bo samo ponovila načrt 3. doze, ki se v tujini že odvija Potem bo prišla četrta in potem peta in tako naprej Konca ne bo, dokler ne bo slovenski narod zadolžen vrh glave in bodo prišli rubit vašo lastnino in kar vrednega posedujete, četudi vi osebno niste nikomur nič dolžni. Narod ne razume, da smrtonosne injekcije bremenijo direktno nas! Ali res mislite v teh skisanih bučah, da vam jih podarja "filantrop" Bill the kill Gates !? In to za vaše zdravje !? Teorija zarote !? see ya soon zombies !

errata corrige /voltaire /shakespeare

Ja je treba podaljševati, sicer ne bo več provizij of farmacevtske narkomafije Koliko že ima ta prevarantka na enem od računov v tujini ? cca. 10 mio dolarjev. V življenju ni zaslužila centa s poštenim delom. In koliko je še takih računov ? Tudi to bo prišlo da dan, morebiti.