Članek
Bill Gates obtožen umora zaradi smrti zaradi cepiva proti COVID-19 na indijskem visokem sodišču - zahtevajo smrtno kazen
Objavljeno Nov 27, 2021

Bill Gates obtožen umora zaradi smrti zaradi cepiva proti COVID-19 na indijskem visokem sodišču - zahtevajo smrtno kazen

Indijska odvetniška zbornica poroča, da so bile na indijskem visokem sodišču vložene obtožbe za umor proti dvema milijarderjem, odgovornim za cepivo proti COVID-19, Covishield, za umor 23-letnega moškega, ki so mu vbrizgali injekcijo.

Imenovana obtoženca sta Bill Gates in Adar Poonawalla, izvršni direktor indijskega inštituta za serum (SII), domnevno največjega proizvajalca cepiv na svetu. Po virih korporativnih novic podjetje Adarja Poonawalle ne proizvaja le cepiva Covishield proti COVID-19, temveč tudi več kot 50% cepiv na svetu, ki se injicirajo dojenčkom.

Neimenovani obtoženi so pa 'drugi vladni uradniki in voditelji, vpleteni v umor 23-letnega moškega, ki je izgubil življenje zaradi cepljenja.'

Pokojni je cepivo Covishield vzel tako, da je verjel v napačno naracijo, da je cepivo popolnoma varno, in tudi zaradi zahteve, ki so jo postavile železnice, da bi lahko potovali le dvojno cepljeni ljudje.

Članek tudi navaja, da je odbor indijske vlade AEFI (Neželeni dogodek po imunizaciji) pred kratkim priznal, da je bila smrt 33-letne dr. Snehala Lunawata posledica stranskih učinkov cepiva Covishield.

Odbor indijske vlade AEFI (Neželeni dogodek po imunizaciji) je nedavno priznal, da je smrt dr. Snehala Lunawata posledica stranskih učinkov cepiva Covishield.
Omenjeno poročilo je razkrilo napačnost trditve sindikata cepiv, da so cepiva popolnoma varna

Članek nadalje citira sodno prakso v Indiji, ki:

"jasno pojasnjuje, da mora biti oseba pred dajanjem cepiva ali kakršnega koli zdravljenja obveščena o stranskih učinkih zdravila in tudi o alternativnih zdravilih, ki so na voljo.
Če je katera koli oseba cepljena z zatiranjem dejstev ali z lažjo, da so omenjena cepiva popolnoma varna, je privolitev pridobljena z zavajanjem.
V Indiji je cepljenje z zavajanjem ali s silo/prisilo ali z določenimi zadušljivimi pogoji civilna in kazenska krivica."

Glede na članek zaradi tega Bill Gates in Adar Poonawalla sodelujeta pri množičnem umoru.

Bill Gates in Adar Poonawalla, partnerja pri proizvodnji cepiva Covishield (AstraZeneca), sta obtožena vpletenosti v zaroto.

V Indiji je oseba, ki je dovolila lažno trženje svojega izdelka, prav tako priznana za krivo zaradi svojega dejanja storitve in opustitve. V zvezi s tem se pritegnejo določbe oddelka 120(B), 34, 109 itd. IPC, da sta Bill Gates in Adar Poonawalla kriva za množične umore, tj. člen 302, 115 itd. IPC.

Če bodo obsojeni, jim grozi smrtna kazen.

Glede na strokovno mnenje, glede na dokaze sterling narave, bosta Bill Gates in Adar Poonawalla obsojena na smrtno kazen

Omenjen je tudi prejšnji primer proti Billu Gatesu zaradi umora 8 ženskih otrok med preskušanjem cepiva za cepivo proti HPV Gardasil v Indiji.

Vlagatelj se je skliceval tudi na kaznivo dejanje Billa Gatesa pri ubijanju 8 otrok ženskih spolov z nepooblaščenim preskušanjem cepiv proti HPV v Indiji in na sodbo ustavnega sodišča vrhovnega sodišča v zadevi Kalpana Mehta (2018) 7 SCC 1, ki je močan dokaz proti Bill Gates in njegovem sindikatu za cepivo.

Članek navaja, da bo varščina zavrnjena Billu Gatesu in da bo njegovo premoženje v Indiji kmalu zaplenjeno.

Po mnenju strokovnjakov ni možnosti, da bi Bill Gates v primeru dobil varščino, vse premičnine in nepremičnine obtoženega pa bodo kmalu zaplenjene.

Državljani Indije imajo zdaj očitno pooblastila za Civilno Aretacijo Billa Gatesa in Adarja Poonawalle, da jih izročijo oblastem.

Različne družbene organizacije in navadni ljudje so se odločili uveljavljati državljansko pravico do aretacije obtoženca, kot je določeno v 43. členu Cr.P.C. V skladu z omenjenim oddelkom lahko vsak državljan aretira Billa Gatesa, Adarja Poonawallo in druge obtožene ter jih izroči policiji.

Čeprav je spodbudno brati, da so obtožbe množičnega umora dejansko vložene proti milijarderjem globalistom zaradi njihovih zločinov proti človeštvu zaradi injekcij COVID-19, ki spreminjajo gen, ostaja vprašanje, ali bo ta primer kdaj priveden pred sodišče ali ne.

Ali ima Indija možnost voditi prikrito vojaško operacijo, da bi na primer izvlekla Billa Gatesa iz ZDA in ga privedla pred sojenje v Indiji?

Vir: HealthImpactNews

Bill in Melinda Gates sta obešena na drevo s strani indijskih kmetov, mislim , da leta 2013... Vsi ti zločinci bodo kar nekajkrat umrli...