Dokumenti FDA kažejo več kot 150.000 resnih neželenih dogodkov v prvih 3 mesecih odobritve Pfizer cepiva

Objavil/a Sas Vnv, dne 2021-12-05 ob 19:07:40

Dokumenti FDA kažejo več kot 150.000 resnih neželenih dogodkov v prvih 3 mesecih odobritve Pfizer cepiva

FDA je objavila prvo serijo dokumentov, ki jih je uporabila za odobritev Pfizerjevih injekcij COVID, vključno s poročilom, ki podrobno opisuje več kot 150.000 resnih neželenih dogodkov in več kot 1.200 smrti, povezanih z vbodmi.
Izbrana slika Pfizerjeva injekcija COVID-19 Flowersandtraveling/Shutterstock

Vir: https://www-lifesitenews-com.translate.goog/news/fda-releases-...

Pet, 3. december 2021 – 20:06 EST

( LifeSiteNews ) – V prvih treh mesecih po odobritvi Pfizerjeve bolezni COVID-19 v skladu z dovoljenjem za uporabo v nujnih primerih (EUA) je bilo prijavljenih več deset tisoč resnih neželenih dogodkov in več kot 1200 smrti, kažejo na novo objavljeni dokumenti.

Podatke je pregledala ameriška uprava za hrano in zdravila (FDA), preden je poleti podelila popolno odobritev posnetkov Pfizer-BioNTech COVID-19 (BNT162b2), vendar so bili javnosti objavljeni šele prejšnji mesec.

FDA   je dokumente objavila 19. novembra, mesece po tem, ko je vladna agencija prejela  zahtevo zakona o svobodi informacij (FOIA),  ki jo je vložil odvetnik Aaron Siri v imenu  skupine približno 30 znanstvenikov, akademikov in raziskovalcev,  ki so zahtevali preglednost o informacije, ki so bile uporabljene za oceno varnostnega profila injekcij.

V odgovor se je FDA odločila izpodbijati zahtevo skupine na sodišču in dvignila obrvi, ko je  zveznega sodnika pozvala, naj ji odobri 55 let,  da v celoti objavi dokumente, ki jih je pregledala, preden je končno  podelila popolno odobritev  za Pfizer posnetke za ljudi, stare 16 let in več v avgusta.

Zdaj je FDA objavila približno 91 strani dokumentov, ki jih je pregledala, preden je odobrila posnetke Pfizerja, kar je del približno 329.000 strani, ki jih še ima.

"Dva meseca in en dan po  tožbi in skoraj tri mesece, odkar je izdala licenco za Pfizerjevo cepivo Covid-19, je FDA izdala prvi krog dokumentov, ki jih je pregledala pred licenciranjem tega izdelka," je Aaron Siri  zapisal  v objavi 19. novembra. .

Medtem ko objavljeni dokumenti sestavljajo le majhen odstotek ogromne količine podatkov, ki so še vedno prikriti, so informacije, razkrite v dokumentih, povzročile resne pomisleke glede resnične varnosti vse bolj zahtevanih zdravil.

Več deset tisoč resnih neželenih dogodkov v samo treh mesecih

Med objavljenimi dokumenti je 38-stranski dokument z naslovom » KUMULATIVNA ANALIZA POROČIL O NEŽELENIH DOGODKIH PO DOVOLJENJU «, v katerem je podrobno opisana vrsta resnih neželenih dogodkov, povezanih z dvojnim vbodom mRNA v samo prvih treh mesecih po tem, ko je FDA odobrila EUA. za droge v decembru.

Glede na poročilo je bilo med 1. decembrom 2020 in 28. februarjem 2021 v Pfizerjevi varnostni bazi podatkov zabeleženih okoli 42.086 primerov, od tega 25.379 medicinsko potrjenih in 16.707 nezdravstveno potrjenih. Poročila so vsebovala skupno 158.893 resnih neželenih dogodkov po cepljenju v desetinah držav po vsem svetu.

naročite se na naše dnevne naslove

ZDA Kanada katoliški

V dokumentu, ki navaja "veliko število spontanih poročil o neželenih dogodkih, prejetih za izdelek", so navedeni samo resni prijavljeni neželeni dogodki.  

Ni jasno, koliko poročil, ki veljajo za "neresne", je bilo poslanih v tem obdobju. 

Po podatkih se je velika večina dogodkov zgodila pri ženskah (29.914) v primerjavi z moškimi (9.182). Največji delež neželenih učinkov na podlagi starosti se je pojavil pri ljudeh, starih od 31 do 50 let (13.886), starostni razpon,  na splošno z nizkim tveganjem  za resne učinke virusa, za zdravljenje katerega je zdravilo zasnovano. 

Med prijavljenimi neželenimi učinki je bilo približno 25.957 primerov motenj živčnega sistema, 17.283 mišično-skeletnih in vezivnih bolezni, 14.096 gastrointestinalnih motenj, 8.848 bolezni dihal, prsnega koša in mediastinalnega prostora, 8.476 kožnih in podkožnih bolezni, bolezni 6 in tkiva10 in okužb. 

Poročali so o popolnem ali stalnem okrevanju v 19.582 primerih, pri čemer jih je 520 ozdravilo s posledicami (kronično stanje), medtem ko v času poročila približno 11.361 primerov ni okrevalo. Status še 9.400 ni bil znan. 

Zaskrbljujoče je, da se je smrtno končalo 1.223 primerov. 

Čeprav neposredna vzročnost ni jasna, podatki vzbujajo pomisleke glede varnosti strelov 

Ni jasno, koliko prijavljenih smrtnih primerov in poškodb je bilo mogoče neposredno pripisati Pfizerjevim injekcijam COVID-19.  

Dokument navaja, da njegova zbirka podatkov vsebuje opise neželenih dogodkov, "o katerih so spontano poročali Pfizerju, primerov, o katerih so poročali zdravstveni organi, primerov, objavljenih v medicinski literaturi, primerov iz marketinških programov, ki jih sponzorira Pfizer, neintervencijskih študij in prijavljenih primerov resnih neželenih učinkov. iz kliničnih študij ne glede na oceno vzročnosti." 

Poleg tega dokument ugotavlja, da »[a]kopičenje poročil o neželenih dogodkih (AER) ne pomeni nujno, da je določen AE povzročil zdravilo; namesto tega je dogodek lahko posledica osnovne bolezni ali kakšnega drugega(-ih) dejavnika(-ov), kot je pretekla anamneza ali sočasno jemanje zdravil.” 

Na primer, »[v]oceni anafilaksije so bili štirje posamezniki, ki so umrli na isti dan, ko so bili cepljeni. Čeprav so ti bolniki doživeli neželene dogodke, ki so možni simptomi anafilaksije, so imeli vsi resna osnovna zdravstvena stanja in zdi se, da ima en posameznik tudi pljučnico COVID-19, ki je verjetno prispevala k njihovi smrti. 

Čeprav ni jasno, v kolikšni meri so injekcije same povzročile hude neželene dogodke, navedene v poročilu, bi moralo biti veliko zaskrbljenost že samo število in resnost dogodkov in smrtnih žrtev, o katerih so poročali v zvezi s streli. Vsaj začasna prekinitev injekcij do nadaljnje preiskave je normalen odziv, ko se pri novih cepivih pojavi ta raven možnih negativnih škodljivih reakcij. Toda iz nekega razloga se to v tem primeru ni zgodilo.

Moveover, poročane smrtne žrtve in resni neželeni dogodki so skladni z vedno večjo količino podatkov, predloženih sistemu za poročanje o neželenih dogodkih po cepivih (VAERS) – sistemu pasivnega poročanja vlade ZDA za beleženje reakcij na cepiva – ki kažejo na resen porast neželenih dogodkov cepiva od uvedbo injekcij COVID-19 podjetja Pfizer in drugih večjih proizvajalcev zdravil, vključno z Moderno in Johnson & Johnson. 

Do 19. novembra je bilo samo v Združenih državah VAERS poslanih približno 664.744 poročil o neželenih dogodkih po cepljenju proti COVID-19  , vključno z 8.898 smrtnimi žrtvami in 41.501 hospitalizacijami. Če se obseg razširi na poročila VAERS, ki niso domača, je bilo prijavljenih 913.266 neželenih dogodkov, vključno z 19.249 smrtnimi žrtvami in 97.561 hospitalizacijami. 

Čeprav vzročna zveza ni izrecno potrjena prek   sistema poročanja VAERS , ni mogoče domnevati, da so poročani vsi neželeni učinki. Ena  raziskava leta 2010  je pokazala, da je "manj kot 1% poškodb cepivo," so poročali, da VAERS, kar kaže na dejanske  številke  o  smrti in poškodb je lahko bistveno višja   

Kljub možnosti škode je Pfizer popolnoma zaščiten pred odgovornostjo 

Novice o resnih neželenih dogodkih in celo smrtih, povezanih z vbodami, v prvih treh mesecih po odobritvi EUA prihajajo, ko je vlada ZDA podelila popolno imuniteto pred odgovornostjo Pfizerju in drugim proizvajalcem vbodov COVID-19, katerih zdravila so vse bolj obvezna.  vlade in delodajalci. 

V skladu z Zakonom o pripravljenosti javnosti in pripravljenosti na izredne razmere za medicinske protiukrepe proti COVID-19  (PREP) marca 2020 v  skladu z oddelkom 319F–3 Zakona o javnem zdravstvu so proizvajalci cepiv proti COVID-19 zaščiteni pred vso odgovornostjo, vključno z „pred tožbami in odgovornostjo v skladu z zvezno in državno zakonodajo v zvezi z vsemi zahtevki za škodo, ki jo povzroči, izhaja iz, v zvezi z, ali je posledica dajanja ali uporabe zajetega protiukrepa [cepiva proti COVID-19] posamezniku.« 

"Zvezna vlada je podjetjem Pfizer, Moderna in J&J podelila popolno imuniteto za kakršno koli poškodbo, ki jo povzročijo njihova cepiva proti Covid-19,"  je  Siri zapisala v drugi objavi Substack 27. oktobra. "Tako je: ne morete jih tožiti, če ste poškodovani zaradi njihovo cepivo Covid-19." 

"Čeprav vam njihov izdelek morda ne daje imunitete, je imuniteta zagotovljena," je pripomnil odvetnik. 

Siri je v nadaljevanju pojasnila, da so farmacevtska podjetja, ki proizvajajo zabojnike COVID, celo zaščitena pred tožbami zaradi domnevnih "namernih kršitev", pri čemer je opozorila, da lahko v skladu z naslovom 42 [ 42 USC § 247d-6d (c)(5)] posamezniki "tožijo samo [ podjetij] za namerno kršitev, če jih zvezna vlada najprej toži zaradi takega ravnanja." 

"In kakšne so možnosti, da bo zvezna vlada to storila po divji promociji cepiva?" Siri je nadaljevala in nakazala, da je verjetnost zvezne pravde "približno tako verjetna, kot je FDA kdaj priznala, da je promovirala cepivo, ki je povzročilo široko škodo." 

Pfizerjeva popolna imuniteta pred tožbami, povezanimi z injekcijami COVID-19, prihaja kljub dejstvu, da ima podjetje dolgo zgodovino civilne in kazenske odgovornosti za druga zdravila. 

V letu 2009 je v  največji zdravstveni poravnave prevar  v zgodovini ameriškega ministrstva za pravosodje do takrat,  Pfizer  je bil  prisiljen  izplačati 2,3 milijarde $ "rešiti kazensko in civilno odgovornost, ki izhaja iz nezakonitega promocijo nekaterih farmacevtskih izdelkov."  

Za Siri je lekcija, ki se jo je treba naučiti, ko FDA počasi objavlja podatke, ki jih je pregledala, preden je odobrila Pfizerjevo cepivo COVID-19, "da državljanske in individualne pravice nikoli ne smejo biti odvisne od medicinskega postopka." 

"To je zadnja in zadnja zapora nevarnemu avtoritarizmu, ki nastane, ko dovolimo vladi, da odloči, kaj je treba injicirati ali dajati v ali na naša telesa," je dejal Siri in dodal: "Ne glede na vaše stališče o cepivu Covid-19 Vsak Američan bi moral zavrniti, da se vlada odloči, katere medicinske postopke morajo opraviti, da bodo imeli službo.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
Sas Vnv
Sas Vnv
Objavil/a 2021-12-05 19:07:40 (Dec 05, 2021)
Starejša objava Novejša objava
FDA documents show over 150K serious adverse events in first 3 months of Pfizer jab approval - LifeSite

The FDA has made public the first batch of documents it used to authorize Pfizer’s COVID shots, including a report detailing over 150,000 serious adverse events and more than 1,200 deaths connected to the jabs.

ZADNJE OBJAVE
ŠE ENKRAT Dr. Reiner Fullmich - TOKRAT NA KONFERENCI ZA MEDIJE, Bruselj, 23.01.2022 -
Evropski strokovnjak za cepljenje poziva k moratoriju ...
Reiner Fullmich, Bruselj, 23.01.2022 - KAJ JE IN KAJ BO ...
EN ZAPIS ...
Avstrijska policija ob uvedbi obveznega cepljenja noče nadzorovati cepilnega statusa državljanov ...
VODJA AVSTRIJSKEGA UPORA PRAVI: 'NAREDILI SO NAPAKO, KO SO IZBRALI AVSTRIJO!'
Nürnberg 2. Smrtonosnih 5 % je vojno orožje ...
Švedska, Stockholm - Irska, Dublin - Nova Zelandija, Auckland ... PROTI KOVID TIRANIJI ...
Bill Gates opozarja na hujše pandemije v prihodnosti
Na Državni zbor RS smo poslali predlog Zakona o ukrepih za omilitev in odpravo posledic COVID-19.
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
Januar 2022
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj