Članek
303 športnikov - srčni zastoji, resne težave, 175 mrtvih, po cepljenju proti kovidu ...
Objavljeno Dec 11, 2021

"Posodobitev 10. decembra: dodani CJ McCollum, Adam Bounds, Stephanie Gard, Drake Geiger, posodobljena lestvica, Demaryius Thomas, Brock Vogel, Keanu Breurs, Chuck “Kali Muscle” Kirkendall.

Vsekakor ni normalno, da mladi športniki trpijo zaradi srčnega zastoja ali umrejo med igranjem svojega športa, a letos se to dogaja. Vse te težave s srcem in smrti pridejo kmalu po tem, ko so prejeli cepivo za kovid. Čeprav je možno, da se to zgodi ljudem, ki niso prejeli cepiva proti kovidu, same številke jasno kažejo na edini očiten vzrok.

Tako imenovani zdravstveni delavci, ki vodijo programe cepljenja proti kovidu po vsem svetu, nenehno ponavljajo, da je 'cepivo proti kovidu običajno cepivo ter je varno in učinkovito.'

Zato je v odgovor na njihovo izjavo tukaj neizčrpen in nenehno naraščajoč seznam mladih športnikov, ki so imeli leta 2021 velike zdravstvene težave, potem ko so prejeli en ali več cepiv COVID. Sprva o mnogih od teh niso poročali. Vemo, da so številnim ljudem rekli, naj nikomur ne povedo o svojih neželenih učinkih, mediji pa o njih niso poročali. Začele so se dogajati po prvih cepljenjih proti kovidu. Glavni mediji še vedno ne poročajo o večini, a športne novice ne morejo mimo dejstva, da se nogometaši in drugi zvezdniki zaradi srčnega infarkta sesodijo sredi tekme. Veliko jih umre – približno 50%. ..."

Genocid nad športniki :(