Članek
ZA AVSTRALSKO VLADO JE MIOKARDITIS PO CEPLJENJU DEJSTVO (VSAJ OD 01. 01. 2022)
Objavljeno Dec 25, 2021

"Še ena teorija zarote se je izkazala za pravilno.

Avstralska vlada je zdaj odobrila storitev sa seznama MBS (Medicare Benefits Schedule) za miokarditis, povezan z genskimi terapijami mRNA Covid-19.

To se ne zgodi, razen če je ugotovljeno kritično število težav. Kot navaja Ministrstvo za zdravje, 'MBS je neomejen program, ki temelji na povpraševanju.'

Tako je miokarditis, ki ga povzroča cepivo, zdaj DEJSTVO, ki ga priznava vlada. Kdaj bodo fanatiki covida prenehali označevati te neželene učinke kot 'redke' ali cepiva kot 'varna in učinkovita'?"

Nova storitev za magnetno resonanco srca (MRI) za miokarditis, povezan s cepljenjem proti mRNA COVID-19 – informativni list

Zadnja posodobitev: 16. december 2021

Kakšne so spremembe?

Od 1. januarja 2022 se za slikanje z magnetno resonanco srca (MRI) uvaja postavka Medicare Benefits Schedule (MBS) 63399 za pomoč pri diagnosticiranju miokarditisa, ki se lahko pojavi po cepljenju s cepivom mRNA COVID-19 Comirnaty (Pfizer) in Spikevax (Moderna). .

Storitev je za uporabo v okoliščinah, ko miokarditisa ni mogoče dokončno diagnosticirati z običajnimi slikovnimi in drugimi diagnostičnimi testi.


To je začasna storitev. Na voljo je do popolne ocene zdravstvene tehnologije s strani Medical Services Advisory Committee (MSAC) o uporabi srčne MRI pri širšem diagnosticiranju miokarditisa.


Artikel 63399 bo na voljo za uporabo od 1. januarja 2022 do 30. junija 2022.

Vir: http://www.mbsonline.gov.au/internet/mbsonline/publishing.nsf/Content/Factsheet-mRNA-Myo

O moj bog, kako so ljudje tako zabiti!

Če se bo tako nadaljevalo bo zmanjkalo teorij zarot ...