Članek
Tožba, ki jo financira ICAN, je razveljavila obvezno cepljenje proti COVID-19 za šole v San Diegu!
Objavljeno Jan 16, 2022

(avtomatski prevod)

20. december 2021, 19:33 ET

Tožba, ki jo financira ICAN (Informed Consent Action Network), je razveljavila obvezna cepiva proti Covid-19 za obiskovanje šole v San Diegu v Kaliforniji! To je prva zahteva po cepivu proti COVID-19 v državi, ki je bila odpravljena s končno sodbo.

ICAN-ov glavni odvetnik Aaron Siri in njegova ekipa sta vložila tožbo, ki jo financira ICAN, v imenu starša, čigar otrok naj bi prejel cepivo proti Covid-19 za nadaljevanje šolanja. Ta tožba ICAN, S.V. v imenu J.D. proti San Diego Unified School District, je bila združena s tožbo, ki jo je vložila Let Them Choose. Oba tožnika sta zahtevala končno odločitev sodišča in ga prosila, naj ugotovi, da je bil mandat cepljenja proti Covid-19 za študente nezakonit, sodnik pa je danes zjutraj odločil, da je nezakonit! Kopijo začasne odločbe si lahko preberete tukaj . Finale bo objavljeno v najkrajšem možnem času.

Podlaga za to odločitev, da šolski odbori v Kaliforniji nimajo pooblastila, da zahtevajo cepivo proti Covid-19, bi veljala za vse šolske odbore po Kaliforniji, ki želijo uveljaviti cepivo proti Covid-19. ICAN namerava financirati tožbe proti katerim koli drugim šolskim svetom v Kaliforniji, ki želijo uveljaviti cepivo proti Covid-19.

Čestitke vsem staršem v San Diegu v Kaliforniji in drugod, ki svojim otrokom ne potrebujejo več injiciranja novega medicinskega izdelka brez odgovornosti, da bi lahko obiskovali šolo. In hvala za vašo podporo pri omogočanju tega dela! Brez vas ICAN-ovo kritično delo ne bi bilo mogoče.

Vir: https://www.icandecide.org/ican_press/ican-funded-lawsuit-...