Članek
GENOCID! Vojaški zdravstveni žvižgači razkrivajo spontane splave, prirojene okvare in stopnjo neplodnosti ...
Objavljeno Feb 01, 2022

GENOCID! Vojaški zdravstveni žvižgači razkrivajo spontane splave, prirojene okvare in stopnjo neplodnosti, ki so leta 2021 po cepivih proti COVID-u eksplodirali

Brian Shilhavy,
urednik, Health Impact News

Še vedno prihajajo dokazi, da injekcije COVID-19 povzročajo neplodnost cele generacije, medtem ko ubijajo nerojene otroke, ki so še v maternici.

Prejšnji teden je senator Ron Johnson gostil konferenco v Washingtonu, imenovano »Second Opinion«, na kateri je bilo veliko istih govorcev kot na njegovem prejšnjem dogodku, ki je potekal v D.C. novembra 2021. Glejte:

Zdravniki in poškodovani zaradi cepiva proti COVID-19 pričajo v Washingtonu o zločinih proti človeštvu – CDC, FDA, NIH, Faucija ni blizu

Eden od govorcev na tem 5-urnem posnetem dogodku prejšnji ponedeljek je bil odvetnik Thomas Renz, ki je v kratkem času, ki mu je bil namenjen, pričal, da so trije vojaški zdravstveni delavci postali žvižgači, svoje kariere so postavili na kocko, da so pod prisego in kaznijo za krivo pričanje, razkrili podatke iz medicinske podatkovne baze Ministrstva za obrambo glede eksplozije splavov, ki so se leta 2021 povečali za skoraj 300 %, skoraj 300-% je povečanje raka in več kot 1000-% povečanja nevroloških poškodb, kar ima neposreden vpliv na pilote, ki letijo v vojski.

Renz je izjavil:

Na naših vojakih eksperimentirajo, jih poškodujejo in včasih morda tudi ubijejo (s cepivi COVID-19).

Po tem zelo kratkem pričevanju v 5-urni predstavitvi senatorja Johnsona je Renz opravil nekaj intervjujev v desničarskih alternativnih medijih, kjer je razširil tisto, o čemer je pričal na konferenci senatorja Johnsona v DC, in v intervjuju za OAN je izjavil:

Poleg 300-odstotnega povečanja splavov imamo tudi 150-odstotno povečanje prirojenih napak. 

Moški, če želite, da vam stvari ne delujejo, smo videli, da je povprečje za moško neplodnost iz 2.100 poskočilo na 7.551. To je 350-odstotno povečanje. 

Neplodnost žensk se je povečala za 471 %.

In tukaj je najbolj grozljiv del teh informacij, ki jih Renz poroča od žvižgačev, ki delijo podatke iz medicinske baze podatkov Ministrstva za obrambo: ta odstotna povečanja so izmerjena glede na povprečje podatkov za zadnjih 5 let, ki vključujejo leto 2020, leto, ko se je COVID začel, kar pomeni, da so se vsa ta povečanja začela leta 2021, ko so bila uvedena cepiva.

GENOCID! Beseda »genocid« izvira iz grške besede genos, iz katere dobimo besede, kot je »generacija«, in iz latinske pripone – caedo , kar pomeni »dejanje ubijanja«.

Ali torej pretiravam ali uporabljam hiperbolo, ko opisujem, da ta cepiva proti COVID-19 povzročajo »genocid«, ko povzročajo neplodnost celotne generacije ljudi v rodni dobi?

In ne pozabite, te statistike, ki jih Renz poroča, so o vojakih, ki so med najbolj zdravimi in najbolj fit člani naše družbe!

Vzel sem del pričevanja odvetnika Renza iz D. C. in del iz njegovega intervjuja na OAN ter izrezal vso politično sranje »Biden je demon in Trump je naš rešitelj«, da se lahko osredotočite samo na to, iz česar Renz dejansko poroča od teh medicinskih žvižgačev. To je na našem kanalu Bitchute in tudi na našem Telegram kanalu.

Podatkovna baza ameriške vlade VAERS potrjuje podatke vojaških žvižgačev o smrti plodov po cepivih proti COVID-19

Od lanskega leta poročam o tem, kako uničujoča so bila ta "cepiva" proti COVID-19 za nosečnice in nosečnice, ki zanosijo po injiciranju, in ti podatki so vzeti neposredno iz vladnega sistema za poročanje o neželenih učinkih cepiva (VAERS), ki potrjuje to, kar vojaški zdravstveni delavci poročajo iz svojih podatkov o vojakih, in sicer, da se je smrt plodov od uvedbe "cepiv proti COVID-19" močno povečala.

Po posodobljenih podatkih v VAERS-u na petek, 28. januarja 2022, je bilo v VAERS prijavljenih 3.389 smrti ploda po poskusnem cepljenju s COVID-19. (Vir.)

Nasprotno, v zadnjih 31 letih po vseh cepivih, ki jih je odobrila FDA, je bilo skupno 2.499 primerov smrti ploda, pri čemer so bili uporabljeni popolnoma enaki parametri iskanja. (Vir.)

  • 80 fetalnih smrti na leto po cepivih, ki jih je odobrila FDA
  • 3.128 smrti ploda na leto po poskusnih cepivih proti COVID-19

(Opomba: zdaj imamo 13 mesecev podatkov o cepivih proti COVID-19, zato sem vzel vsoto, delil s 13 in nato pomnožil z 12, da sem dobil letno število.)

In to število smrtnih primerov plodov so samo tisti, o katerih so poročali in vemo, da se v VAERS zelo malo poroča.

Pred nekaj dnevi je dr. Jessica Rose objavila članek o »faktorju podporočanja« v VAERS na podlagi tega, kar so ti vojaški žvižgači razkrili iz vojaške medicinske baze podatkov o »splavih«. Glej:

Izračun URF za spontane splave z uporabo DMED kot osnovnega nabora podatkov.

Na podlagi tega, kar vojska poroča o splavih po posnetkih nosečnic s COVID-19, je dr. Rose izračunala, da je faktor podporočanja za spontane splave 49-krat.

VAERS poroča o 3.389 primerih smrti plodov po cepljenju s COVID-19, tako da bi bila resnična številka bližje 166.061 smrti plodov po injekcijah COVID-19 (3.389x49).

In to so samo nosečnice. Kaj pa vse ženske v rodni dobi, ki so zdaj neplodne?

GENOCID!

Vir https://healthimpactnews.com/2022/genocide-military-medical-whistleblowers-