Članek
Predvideva se, da bodo cepiva proti Covid-19 samo v letu 2022 ubila DESETKRATNO število žrtev holokavsta
Objavljeno Feb 02, 2022

NAJ NEKDO POVE WHOOPI: Predvideva se, da bodo cepiva proti Covid-19 samo v letu 2022 ubila DESETKRATNO število žrtev holokavsta


Ta članek lahko vsebuje izjave, ki odražajo mnenje avtorja

Slika: SOMEBODY TELL WHOOPI: Predvideva se, da bodo cepiva proti Covid-19 samo v letu 2022 ubili DESET-KRATNO število žrtev holokavsta

( Natural News ) Expose je objavil statistično analizo nenadnih smrti zaradi srčno-žilnih bolezni po cepljenju proti covidu-19. Glede na dokaze o hudih srčnih vnetjih in trenutnih trendih srčnih zastojev pri mladih profesionalnih športnikih, naj bi cepiva proti covidu-19 leta 2022 povzročila več kot 62,3 milijona presežnih smrti. Poročilo ugotavlja, da so se smrti zaradi srčno-žilnih bolezni za popolnoma cepljene igralce in trenerje FIFA podvojile vsake tri mesecev v letu 2021. Ta trend se bo verjetno nadaljeval vse leto 2022 zaradi razširjenosti miokarditisa, ki več kot podvoji tveganje za srčni napad v 5-letnem obdobju. Če je to res, potem bi lahko cepiva proti covidu-19 samo leta 2022 ubila DESETKRAT toliko kot je število holokavsta. V primerjavi z današnjo medicinsko tiranijo in prisilnim medicinskim eksperimentiranjem, izgleda režim Adolfa Hitlerja prijazen.

Cepiva proti Covidu-19 podvojijo tveganje za srčni napad v petih letih

Dr. Steven Gundry je imel 12. in 14. novembra govor pred Ameriškim združenjem za srce. Poročal je, da cepiva proti covidu-19 več kot podvojijo možnost, da bo oseba v petih letih utrpela srčni napad. To je bilo dokazano z resnim porastom vnetnih markerjev le dva meseca po drugem odmerku cepiva proti covidu-19. To pomeni, da škoda, ki jo povzročajo cepiva proti covidu-19, še leta ne bo v celoti realizirana. S ponavljajočimi odmerki, se bodo ti vnetni markerji le še povečali in obremenili srca mladih. Vnetje srčne mišice ni blago; če je srce preobremenjeno, lahko pri posamezniku pride do srčnega zastoja. Zato so se nenadni srčni dogodki pri mladih športnikih tako izjemno povečali.

Brighteon.TV

Statistični podatki kažejo, da se je število smrti zaradi srčno-žilnih bolezni v letu 2021 povečalo vsako četrtletje, kar kaže, da se škoda zaradi cepiva sčasoma množi. Število smrtnih žrtev profesionalnih nogometašev FIFA se je povečalo s treh smrti v prvem četrtletju 2021 na osem smrti v drugem četrtletju. Smrti so na nenormalne ravni še poskočile v tretjem in četrtem četrtletju, pri čemer se je v vsakem od teh četrtletij pojavilo 16 smrti oz. 40 smrti. To so trendi smrtnosti v samo eni športni ligi. Ko se te številke ekstrapolirajo na zdrave populacije športnikov in aktivnih mladih odraslih, postane stopnja srčnih zastojev in smrti dogodek na ravni holokavsta.

Toda vsi ne bodo umrli. Veliko ljudi bo oživljenih, a nekateri športniki so zaradi cepiva tako poškodovani, da se nikoli več ne bodo mogli ukvarjati s športom. Vzemimo na primer Sergia Aguera, fit igralca Manchester Cityja, ki se je zgrudil na igrišču pred svojo ekipo. Na koncu so ga obudili, vendar ne bo mogel nikoli več igrati profesionalnega nogometa. Istega leta je padlo še enaintrideset nogometašev, ki pa NISO oživeli. Od leta 2009 je bilo med igralci in trenerji FIFA v povprečju 7,8 smrtnih žrtev na leto. Po obveznem cepljejnju je bilo smrti štirikrat več! Samo decembra jih je umrlo sedem – več od povprečnega števila smrtnih žrtev v tipičnem letu. (Povezano: Svet začenja opažati, koliko je med mladimi športniki Umiranja po cepljenju proti covidu.)

Večkratni holokavst že čaka, če se bo kopičenje proteinskih konic s programi množičnega cepljenja nadaljevalo

Po podatkih Univerze Johna Hopkinsa je približno 51,6 % svetovnega prebivalstva dvakrat cepljenih z mRNA proteinskimi konicami. Povprečna svetovna stopnja srčnih smrti je 8,9 milijona letno. Za 50 odstotkov prebivalstva, ki je necepljeno, bo število srčnih dogodkov ostalo enakomerno in bi predstavljalo 1,1125 milijona smrtnih žrtev na četrtletje. Vendar pa bi se pri 50 odstotkih populacije, ki je v celoti cepljenih, ta stopnja lahko povzpela na 2,225 milijona na četrtletje, v skladu z dvakratnim faktorjem tveganja za srčni napad, opaženim pri dvojno cepljenih. Če je eksponentni porast smrti mladih nogometašev signal, ki gre naprej po celotni mladi, aktivni populaciji, ki je dvakrat cepljena, bi se stopnja srčnega infarkta za pomembno kohorto popolnoma cepljenih lahko podvojila VSAKO ČETRTLETJE.

Glede na analizo bi se lahko povprečnih 8,9 milijonov smrti zaradi bolezni srca in ožilja povečalo na 71,2 milijona, kar je osupljiv skok za 62,3 milijonov smrti. Seveda je to le analiza smrtnih primerov zaradi srčnega infarkta po cepljenju proti covidu-19. Te številke ne vključujejo števila smrti zaradi s cepljenjem pridobljenega sindroma avtoimunske pomanjkljivosti. Dokazano je, da cepiva poškodujejo celično posredovane in sluznično posredovane imunske odzive, zaradi česar so cepljeni bolj dovzetni za prihodnje okužbe. Poleg tega ta stopnja genocidne smrtnosti ne vpliva na neizogibno nevrološko degeneracijo zaradi vnetja po cepljenju s proteinskimi konicami. v cepivih. Ker je vnetje predhodnik kronične bolezni, bi lahko cepiva sprožila večkratne holokavste, ki zajemajo na desetine zdravstvenih težav, vključno s srčnimi napadi, imunska pomanjkljivost in rak.

Viri vključujejo:

DailyExpose.uk

NaturalNews.com

NaturalNews.com

Vir https://www.naturalnews.com/2022-02-01-covid-vaccines-projected-kill-ten-times-holocaust.html