Članek
NE POZABITI ZADNJE DVE LETI - KDO, KAJ, KAKO ... TUDI PRI NAS ...
Objavljeno Mar 07, 2022

Prevod članka https://thekylebecker.substack.com/p/the-cdc-has-been-warned-a-criminal?s=r

CDC je bil opozorjen, da je preiskava "kriminalne" goljufije "pripravljena, da se začne" po vmesnih volitvah

Članek New York Timesa zdaj ponuja vse dokaze, ki jih zakonodajalci potrebujejo za pregon CDC zaradi "kriminalne" goljufije. Dva strokovnjaka za Covid pravita, da je preiskava "pripravljena za začetek."

5. marec

Robert Malone, priznani raziskovalec cepiv mRNA, in dr. Peter McCullough, eden najbolj objavljanih zdravnikov na svetu, sta v petek dala skupno izjavo za The New American, v kateri sta Centre za nadzor in preprečevanje bolezni (CDC) obtožila izvajanje "kriminalne" goljufije. Oglejte si:

"Po mojem mnenju prikrivanje znanstvenih podatkov predstavlja goljufijo," je zatrdil dr. Malone. "To je znanstvena goljufija. Po mojem mnenju bi bil kriv znanstvene goljufije, če naj bi objavil študijo, v kateri bi imel veliko epidemioloških podatkov, a bi se odločil, da javno objavim le del le-teh, ker bi želel napredovati v nekem načrtu znanstvene goljufije. Članek bi bil umaknjen, izgnali bi me iz moje akademske institucije. Kriv bi bil znanstvene goljufije. To je to."

"In CDC je, kot sem to opazoval z leti, postajal vse bolj in bolj podaljšek politike in ni opravljal svoje funkcije," je nadaljeval. "To je Center za nadzor in preprečevanje bolezni. To je arhiv informacij, na katerega se zdravniki že desetletja zanašajo v publikaciji MMWR. Oni so tisti, ki so odgovorni za zagotavljanje prvih podatkov o tem, kaj se dogaja in kje se dogaja in so prenehali opravljati to funkcijo."

"Teh podrobnih informacij ne objavljajo več prek MMWR," je nadaljeval dr. Malone. "Postali so zgolj politična organizacija in veja izvršne oblasti. In to, kar so naredili, je po mojem mnenju nespodobno. In to je del tistega, kar je podlaga za napade, ki sva jih s Petrom utrpela s strani tiska. Če pomislite, osnovna teza je bila: "no, CDC tega ni rekel, zato širita  napačne medicinske informacije." Toda zdaj izvemo, da je CDC tisti, ki je v resnici širil napačne medicinske informacije."

"Mislim, da vsi zaslužimo opravičilo," je nadaljeval. "Mislim, da ti podatki, ki so jih prikrivali, niso le podatki o trojnem povečanju učinkovitosti v starostii od 18 do 49 let. Gre za ogromno informacij. Namenoma so jih prikrivali. Zato sva bila napadana. To je krivično. Midva sva tista, kot se je izkazalo, ki sva bila popolnoma upravičena. Govorila sva resnico."