Članek
Zaupni dokumenti Pfizerja razkrili, da se cepivo Covid-19 kopiči v jajčnikih ...
Objavljeno Mar 15, 2022

Zaupni dokumenti Pfizerja razkrili, da se cepivo Covid-19 kopiči v jajčnikih; in zdaj uradni podatki Združenega kraljestva kažejo, da je število primerov raka jajčnikov najvišje v zgodovini

Ameriška uprava za hrano in zdravila (FDA) je bila s sodnim nalogom prisiljena objaviti vse zaupne dokumente, ki jih je poslal Pfizer v zvezi z odobritvijo uporabe injekcij Pfizer Covid-19 v izrednih razmerah. Zadnji sveženj dokumentov je bil objavljen 1. marca 2022 in eden od dokumentov potrjuje, da se cepivo Pfizer Covid-19 sčasoma kopiči v jajčnikih.

Kakšne so posledice tega?

Uradni podatki v Združenem kraljestvu kažejo, da so primeri raka jajčnikov leta 2021 najvišji za vse čase, britanski regulativni organ za zdravila pa je prejel več kot 40.000 poročil v zvezi z reproduktivnimi in menstrualnimi motnjami, za katere se sumi, da so bili učinki injekcij Covid-19 samo v letu 2021.

Študija, ki jo je bilo mogoče najti na dolgem seznamu zaupnih dokumentov Pfizerja, ki jih je bila FDA prisiljena objaviti po sodni določbi tukaj, je bila izvedena na podganah Wistar Han, od katerih je bilo 21 samic in 21 samcev.

Vsaka podgana je prejela eno intramuskularno dozo injekcije Pfizer Covid-19 in nato je bila preverjena vsebnost in koncentracija skupne radioaktivnosti v krvi, plazmi in v tkivih na vnaprej določenih točkah.

Z drugimi besedami, znanstveniki, ki so izvajali študijo, so izmerili, koliko injekcije Covid-19 se je razširilo na druge dele telesa, kot so koža, jetra, vranica, srce itd.

Toda ena najbolj zaskrbljujočih ugotovitev študije je dejstvo, da se injekcija Pfizer sčasoma kopiči v jajčnikih.

"Jajčnik" je en del parne ženske žleze, v katerem nastajajo jajčeca in se proizvaja ženski hormon estrogen in progesteron.

V prvih 15 minutah po injiciranju Pfizerjevega cepiva so raziskovalci ugotovili, da je bila skupna koncentracija lipidov v jajčnikih 0,104 ml. Ta se je nato povišal po 1 uri na 1,34 ml, po 4 urah na 2,34 ml in po 48 urah na 12,3 ml.

Znanstveniki pa po 48 urah niso opravili nadaljnjih raziskav, tako da preprosto ne vemo, ali se je kopičenje nadaljevalo.

Toda uradni podatki Združenega kraljestva, ki jih objavil Public Health Scotland, ponujajo nekaj namigov o posledicah tega kopičenja v jajčnikih.

Public Health Scotland (PHS) ima celo nadzorno ploščo o širših vplivih Covid-19 na sistem zdravstvenega varstva, ki jih najdete tukaj, in vključuje celotno vrsto podatkov od statistike o duševnem zdravju do nosečnosti, podatkov o srčno-žilnih motnjah in o raku.

Podatki, ki so na voljo za vse vrste raka, kažejo, da je bilo skupno število posameznikov, ki so se zboleli za rakom v letu 2021, v skladu s povprečjem 2017–2019, vendar višje od števila, zabeleženega leta 2020.

Vsi raki – vir

Na žalost imajo podatki veliko zamudo in jih v marcu 2022 zajemajo do junija 2021.

Podatki o številu obolelih za rakom jajčnikov pa kažejo, da je bil znani trend leta 2021 pomembno višji kot leta 2020 in od  povprečja 2017-2019.

Rak jajčnikov – vir

Poleg tega imamo tudi dodatne uradne podatke Združenega kraljestva, ki kažejo, da je bilo skoraj 40.000 primerov sprememb menstrualnega ciklusa in nepričakovanih vaginalnih krvavitev prijavljenih v MHRA Yellow Card shemo kot neželeni stranski učinki na vse razpoložljive injekcije Covid-19 od novembra 2021.

Do 17. novembra 2021 je regulativni organ Združenega kraljestva, MHRA, prejel 1.724 poročil o menstrualnih motnjah, 3.034 o nepravilnih menstruacijah, 5.068 poročil o močnih menstrualnih krvavitvah, med tisočimi drugimi reproduktivnimi motnjami, kot o domnevnih neželenih reakcijah po Pfizerjevem cepivu Covid -19.

Septembra 2021 je dr. Victoria Male, predavateljica reproduktivne imunologije na Imperial College London, objavila članek v British Medical Journal, v katerem navaja, da je povezava med menstrualnimi spremembami in cepljenjem proti covid-19 povsem verjetna in jo je treba raziskati.

Dr Victoria Male v svojem članku zaključuje, da – "Ena pomembna lekcija je, da učinki medicinskih posegov na menstruacijo ne bi smeli biti naknadna misel v prihodnjih raziskavah."

»Klinična preskušanja zagotavljajo idealno okolje, v katerem je mogoče razlikovati med menstrualnimi spremembami, ki jih povzročijo posegi od tistih, ki se pojavijo v vsakem primeru, a  je malo verjetno, da bodo udeleženke poročali o spremembah menstruacije, če niso izrecno vprašane."

"Informacije o menstrualnih ciklusih in drugih vaginalnih krvavitvah je treba aktivno pridobivati ​​v prihodnjih kliničnih preskušanjih, vključno s preskušanjim cepiv proti covid-19."

Morda pa so bolj od samega članka, zanimivi nekateri prejeti odzivi nanj.

Seveda je nemogoče dokončno sklepati, da so injekcije Covid-19 odgovorne za porast raka jajčnikov.

Ampak z -

  • zaupnimi dokumenti Pfizerja, ki kažejo, da se cepivo Covid-19 sčasoma kopiči v jajčnikih,
  • in 40.000 menstrualnimi nepravilnostmi, prijavljenih kot neželeni stranski učinki na cepivo Covid-19,

je povsem jasno je, da injekcije Covid-19 vplivajo na reproduktivni sistem, zato je treba nemudoma izvesti nadaljnje študije in preiskave.

Vir: https://dailyexpose.uk/2022/03/11/pfizer-docs-vaccine-accumulates-ovaries-cancer/