Članek
Vojaška zdravnica na sodišču pričala, da ji je bilo naročeno prikrivanje in zavračanje ogromnega števila poškodb zaradi cepiva Covid-19
Objavljeno Mar 29, 2022

Vojaška zdravnica na sodišču pričala, da je dobila ukaz naj prikrije in zavrže ogromno število poškodb zaradi cepiva Covid-19

Dr. Theresa Long, zdravnica pri vojski Združenih držav, je na sodišču pričala, da ji je nadrejeni naročil naj zavrže poškodbe zaradi cepiva Covid-19 po odredbi Bidenovega režima.

10. marca se je Liberty Counsel, odvetniška pisarna, ki zastopa trideset pripadnikov vojske, ki se borijo proti obveznemu cepljenju vojakov, vrnila na zvezno sodišče, da bi branila predhodno odredbo sodnika Stevena Merrydaya, s katero je dvema vojaškima tožnikoma zagotovil, da se lahko izogneta obveznemu vojaškemu cepljenju. Ministrstvo za obrambo (MO) je sodnika pozvalo, naj razveljavi odločitev, medtem ko je v zadevi vložena pritožba.

Sodnik Merryday je okrožni sodnik Združenih držav na Okrožnem sodišču Združenih držav za Srednje okrožje Floride.

Med celodnevnim zaslišanjem je Liberty Counsel predstavil prepričljiva pričevanja mornariškega poveljnika površinske vojne ladje in treh vojaških letalskih kirurgov, podpolkovnika Petra Chambersa, podpolkovnice Terese Long in polkovnika (v odpoklicu) Stewarta Tankersleyja, dr.. Na drugi strani je MO zavrnil predstavitev prič.

Ustanovitelj in predsednik Liberty Counson Mat Staver je v ponedeljek v intervjuju z Danielom Horowitzom iz Blaze dejal, da so bila v tej zadevi že tri zaslišanja, Ministrstvo za obrambo pa še ni ponudilo niti ene priče. Namesto prič vlada "pošilja te izjave," je pojasnil Staver. Dejal je, da jih je sodnik pozval, naj na sodišče pripeljejo žive priče, da jih bodo lahko navzkrižno zaslišali, a to preprosto zavračajo. "Torej pošljejo te izjave, ki jih napiše neki odvetnik JAG, nekdo v vojski pa jih podpiše."

Staver je dejal, da so informacije, ki jih je ministrstvo za obrambo predstavilo na sodišču, "zastarele, napačne in bi jih res lahko razgradili z navzkrižnim zaslišanjem." Dodal je, da so navzkrižne zaslišanje njegovih prič le še okrepila njihov primer. "Torej res nimajo s čim navzkrižno zaslišati naše priče," je dejal.

Staver je Horowitzu povedal, da je sodnik Merryday med zaslišanji grajal odvetnike MO in jim povedal, da imajo "krhek primer" in da "se obnašajo, kot da so nad zakonom."

Dr. Theresa Long, letalska kirurginja, ki je magistrica javnega zdravja in je posebej usposobljena v DMED, je čustveno pričanje podala 10. marca.

Ona in dva druga letalska kirurga sta lani pregledala DMED in odkrila nekaj osupljivih odkritij o visoki pojavnosti očitnih poškodb zaradi cepiva med pripadniki vojske.

Po navedbah žvižgačev so nekatere motnje porastle po uveljavitvi obveznega cepiva, vključno s spontanimi splavi in karcinomi ter nevrološkimi težavami, ki so se povečale za 1000 %.

Dr. Longova je pričala, da jo je zvečer pred zaslišanjem kontaktiral visoki častnik in rekel, naj o svojih ugotovitvah glede eksplozivnih vojaških medicinskih podatkov ne razpravlja na sodišču. Žvižgačica je menda dejala, da se je počutila ogroženo, potem ko je poskušala svoje nadrejene prepričati naj obravnavajo ugotovitve, "bala se je za svoje življenje in varnost svojih otrok".

Ker so žvižgači posredovali podatke DMED, je MO njihove zaključke zavrglo, češ da je porast poškodb po cepljenju povzročila "napaka v bazi podatkov".

PolitiFact je stopil v stik s Petrom Gravesom, tiskovnim predstavnikom Nadzornega oddelka oboroženih sil pri Obrambni zdravstveni agenciji, ki je dejal, da so podatki za leto 2021 pravilni, vendar so bili iz nekega razloga podatki za pet let pred tem netočni. Graves je za PolitiFact po elektronski pošti povedal, da je oddelek pregledal podatke v DMED "in ugotovil, da so bili podatki napačni v letih 2016-2020."

Z drugimi besedami, pet let zapored so bili podatki resno poškodovani in nobeden od analitikov MO tega ni odkril, nato pa so se leta 2021 popravili samo od sebe. Od takrat je MO objavilo nove številke, ki kažejo na več bolezni med vojaki v letih pred letom 2021.

Staver je Longovi med zaslišanjem postavil vprašanje o podatkih DMED, ona pa je odgovorila: "Ukazano mi je, da na to vprašanje ne odgovarjam."

Sodnik Merryday naj bi Longovo vprašal: "Po čigavem ukazu?"in zdravnica je pojasnila, da se je zgodilo noč pred zaslišanjem.

Staver je nato Longovo vprašal, ali so informacije, ki jih je vojska naročila, da jih zadrži, pomembne in koristne za sodišče in javnost. Rekla je "da" in Staver jo je vprašal, zakaj.

Longova naj bi premolknila in zadušila solze, ko je sodniku povedala: »To cepivo mi je uničilo toliko vojakov. Noben član mojega višjega poveljstva se z menoj ni pogovarill o mojih pomislekih ... S tem, ko govorim o tem, nimam kaj pridobiti in lahko vse izgubim. To sem sprejela, kajti gledam ljudi, ki so od tega popolnoma uničeni."

Dr. Longova je tudi pričala, da podatki kažejo, da je smrt pripadnikov vojske zaradi cepiv presegajo smrti zaradi samega COVID-a.

Staver je pozneje Horowitzu povedal, da je ukaz MO, naj ne razpravlja o DMED, pomenil nedovoljeno vplivanje na pričo, še posebej, ker ima Longova zaščito žvižgačev.

"Niso samo kršili zakona o žvižgačih, temveč so potencialno ustrahovali pričo in poskušali spremeniti njeno pričevanje," je dejal med podcastom Conservative Review v ponedeljek.

Zdravnica je povedala, da jo nenehno kontaktirajo ljudje, ki so bili poškodovani zaradi genetskih cepiv, in da je med poškodovanimi veliko pilotov, ki naj bi izpolnjevali visoke standarde telesne pripravljenosti. Longova je Staverju povedala, da je v samo enem popoldnevu od štirih pilotov, ki so pravkar dobili MRI nazaj, slišala, da imajo miokarditis.

Morala v vojski pada, je pričala, vojaki pa so obupani zaradi pritiska, da naj se cepijo, nekateri pa imajo celo samomorilne misli.

Longova je dejala, da ve za najmanj dve osebi, ki sta storili samomor zaradi pritiska in grožnje s kaznijo zaradi zavrnitve.

Dejala je, da trenutna režimska politika spodkopava "dober red in disciplino".

Poleg dr. Longove je neimenovani mornariški poveljnik pričal o poskusih njegovega nadrejenega, da bi ga kaznoval, ker je zavrnil poskusne injekcije.

2. februarja je sodnik Merryday izdal začasno odredbo o prepovedi približevanja, s katero je mornarici preprečil kaznovanje poveljnika zaradi njegovega cepilnega statusa. Sodnik Merryday je odločil, da je mornarica kršila zvezni zakon o priznavanju verske svobode (RFRA).

Ko je sodišče komandantu odredilo, naj spoštuje zakon, je vložil pritožbo, v kateri je dejal, da je "izgubil zaupanje" v poveljnika, ker poveljnik ni sprejel cepiva COVID.

Sodnik je nato izdal predhodno odredbo, MO in mornarica pa sta vložila predlog, s katerim sta prosila sodišče, naj razveljavi njegovo odredbo, z utemeljitvijo, da zaradi njunega "izgubljenega zaupanja" v poveljnika njegova ladja ni mogla izpluti.

Toda v času, ko ladje domnevno ni bilo mogoče napotiti, je bil poveljnik dejansko daleč na morju, kjer je preizkušal ladjo in usposabljal posadko.

Čeprav številni poveljniki teh operacij ne dokončajo pravočasno, je poveljnik nalogo zaključil predčasno in ladja je veljala za "varno in pripravljeno".

V dramatičnem trenutku je poveljnik dejal, da ne bi bilo treba, da je tu na sodišču in brani versko svobodo. »Generali in admirali bi morali biti tukaj in govoriti, kar govorim danes, da bi podprli versko svobodo. Naše verske svoboščine so napadene."

Prejšnji teden je pričal tudi dr. Pete Chambers, prejemnik Vijoličnega srca, ki je v teksaški nacionalni gardi, ki brani južno mejo, ki jo vsak teden preplavi od 10.000 do 20.000 nezakonitih priseljencev. "Moja naloga je zaščititi naše vojake," je dejal Chambers.

Chambers je upal, da se bo leta 2023 po skoraj 40 letih službe upokojil iz vojske, vendar je njegova neželena reakcija na cepivo Moderne iztirila njegove načrte.

Ker je vojski zaupal, da so cepiva "varna in učinkovita", in ker takrat ni vedel, da so bile pri testiranju in/ali razvoju uporabljene celice splavljenih fetusov, je pristal na cepljenje. Zdaj trpi za demielinizacijo, stanjem, ki prizadene osrednji živčni sistem zaradi injekcije.

Po poškodbi z Moderno se je dr. Chambers srečal s podpolkovnico Longovo. Pregledala sta obrambno medicinsko epidemiološko bazo podatkov MO (DMED), vojaški ekvivalent sistemu poročanja o neželenih učinkih cepiva (VAERS) zvezne vlade, kjer je odkril, da so drugi vojaški člani prav tako razvili demielinizacijsko bolezen po injekcijah COVID.

Chambersu, vojaškemu letalskemu kirurgu in enemu od šestih kirurgov zelenih baretk, so povedali, da je njegova naloga cepljenje vojakov. Njegovi nadrejeni so mu povedali, da bodo verske izjeme samodejno zavrnjene. »Vojaki bodo poskušali. Vojaki ne bodo uspeli," so dejali poveljniki.

Poudaril je, da injekcije niso učinkovite pri preprečevanju okužbe, in ocenil, da je približno 75-80 % vojakov, ki se okužijo, "dvojno cepljenih" v primerjavi s samo približno 15 % vojakov, ki niso cepljeni.

Tako kot Longova je tudi Chambers pričal, da je veliko vojakov poškodovanih zaradi cepiva COVID-a in da "to ni normalno."

Dr. Stewart Tankersley, letalski kirurg, ki se je septembra 2021 upokojil v činu polkovnika, je pričal, da injekcije niso niti varne niti učinkovite.

Tankersley je dejal, da je osebno zdravil več kot 200 bolnikov s COVID brez smrtnih žrtev, skupina zdravnikov s katero je povezan, pa je zdravila več kot 18.000 bolnikov s COVID-om, od katerih jih je umrlo le za enomestno številko.

"Nikoli nisem videl česa takega v vojaškem ali civilnem svetu, pomanjkanje dialoga, zatiranje znanstvenega dialoga." je Tankersley rekel na stojnici.

Dr. Tankersley je pojasnil enega od večih razlogov, zakaj je toliko poškodb zaradi cepiv COVID. Cepiva z mRNA potrebujejo lipidni nanodelec (LND) kot mehanizem za dostavo, ker se RNA hitro razgradi, če ni zaprta v LND. Kombinacija zaobide naravni imunskI sistem in povzroči vnetje, ki lahko zavira prirojeno imunost telesa.

Dr. Tankersley je pričal, da injekcije niso niti varne niti učinkovite. Prav tako je pričal, da obstajajo varna in učinkovita zdravljenja za COVID, vključno z izpiranjem nosu in ivermektinom.

Liberty Counsel je trdil, da je stališče MO, da je prisilno vbrizgavanje in izgon necepljenih kot edini način za boj proti COVID-u in zagotavljanje vojaške pripravljenosti, "nevzdržno" in da prisila spodkopava vojaško pripravljenost in škoduje morali.

Staver je dejal: »V čast mi je služiti pogumnim moškim in ženskam v vojski. Zgrožen sem nad zlorabo in propagando, ki jim jo vsiljujeta Bela hiša in MO. Resnica bo zmagala in zmagala bo svoboda."

Vir https://dailyexpose.uk/2022/03/25/military-doctor-testifies-ordered-suppress-covid-vaccine-injuries/

Na sodišče bi morali dati Grega Zupana, ki stalno trdi, da so cepiva nedolžna in da športniki umirajo... ne vem pod česa... Mislim, kdaj bo to podlo bitje odgovarjalo za svoje laži?