Članek
NEKDO BI SI MISLIL 'SKRBIJO ZA NAS' ...
Objavljeno Apr 03, 2022

MEDIJI + STROKA + FINANCERJI = PROPAGANDA

Mediji poročajo (verjetno se ne da več skriti), stroka potrdi (verjetno se ne da več skriti), proizvajalec se ne omenja ampak vam skrbno povedo "...zdravniki svetujejo staršem, naj komplete hranijo stran od otrok in, da naj bodo otroci pri testiranju doma pod nadzorom...", ter "...strokovnjaki pravijo, da je glavno držati se navodil..." !!!

Torej, mediji naredijo prispevek, da bi vas opozorili, ker skrbijo za vaše zdravje.

Sicer se noben novinar "ni spomnil" vprašati zakaj se strupeni izdelek še vedno uporablja ali zakaj se sploh še testira, če je uradno objavljeno, da od 01.01.2022 PCR test ne velja več (ni zanesljiv) ter, da so antigenski še manj zanesljivi.

Strokovnjaki priznajo, da je snov strupena za ljudi in živali in sprožijo alarm, ampak ne sprožijo zahteve, da se izdelki prepovedo za uporabo.

Raziskovalni novinar se tudi "ni spomnil", da bi, mogoče, bilo zanimivo kaj ima proizvajalec za povedati ter ga (verjetno) niso kontaktirali.

Če bi si raziskovalni novinar vzel 5-10min časa bi ugotovil:

- da komplet za samotestiranje "QuickVue At-Home" podjetja Quidel ima dovoljenje za uporabo samo v nujnih primerih (For use under FDA Emergency Use Authorisation (EUA) Only) in bi to povedal v prispevku (vir https://quickvueathome.com/)

- da največ delnic pojetja Quidel imajo: "T. Rowe Price Group", "Vanguard", "Blackrock" ... oz. "Vanguard" in "Blackrock". Namreč, "Vanguard" in "Blackrock" imajo največ delnic "T. Rowe Price Group". Sicer, med skupnimi zakladi, ki imajo njihove delnice je še en zanimiv naziv "Schwab Strategic Tr-Schwab U.S. Dividend Equity ETF"

- pa še marsikaj ...

Ampak to verjetno ni pomembno ...