Članek
Zabeleženi primeri srčnih bolezni med mlajšimi od 40 let eksplodirali za 20.000 % po uvedbi cepiv proti COVID-19
Objavljeno May 15, 2022

Zabeleženi primeri srčnih bolezni med mlajšimi od 40 let eksplodirali za 20.000 % po uvedbi cepiv proti COVID-19

Primeri zgodb, ki smo jih zajeli, v katerih so ljudje umrli ali utrpeli hude poškodbe po cepivu proti COVID-19.

Brian Shilhavy,
urednik, Health Impact News

Nova študija iz Izraela, objavljena v reviji Nature, poroča, da se je med uvajanjem cepiva proti COVID-19 dramatično povečalo število urgentnih srčno-žilnih dogodkov med prebivalstvom, mlajšim od 40 let v Izraelu.

Tukaj je povzetek:

Srčno-žilna neželena stanja povzročajo okužbe s koronavirusno boleznijo 2019 (COVID-19) in poročajo o njih kot o neželenih učinkih cepiv proti COVID-19. Obogatitev trenutnih sistemov za nadzor varnosti cepiv z dodatnimi viri podatkov lahko izboljša razumevanje varnosti cepiva proti COVID-19.

 

Z uporabo edinstvenega nabora podatkov izraelske Nacionalne službe za nujno medicinsko pomoč (EMS) od leta 2019 do 2021, je cilj študije oceniti povezavo med obsegom srčnega zastoja in akutnim koronarnim sindromom s potencialnimi dejavniki vključno z okužbo s COVID-19 in stopnjami cepljenja pri populaciji od 16–39 let, ki je klicala na EMS.

V obdobju januar–maj 2021 je bilo pri obeh vrstah zaznano več kot 25-odstotno povečanje klicev v primerjavi z leti 2019–2020.

Z uporabo negativnih binomskih regresijskih modelov je bilo tedensko število klicev v sili pomembno povezano s stopnjami 1. in 2. odmerkov cepiva, danih tej starostni skupini, ne pa s stopnjami okužb s COVID-19.

 

Čeprav ne ugotavljajo vzročne zveze, odkritja vzbujajo zaskrbljenost zaradi nezaznanih resnih srčno-žilnih stranskih učinkov, ki jih povzroča cepivo, in poudarjajo že ugotovljeno vzročno zvezo med cepivi in ​​miokarditisom, ki je pogost vzrok nepričakovanega srčnega zastoja pri mladih posameznikih.

Spremljanje možnih stranskih učinkov cepiva in izidov COVID-19 bi moralo vključevati EMS-ove in druge zdravstvene podatke, da bi ugotovili trende v javnem zdravju (npr. povečano število klicev na EMS) in nemudoma raziskali možne osnovne vzroke. (Vir.)

Jennifer Margulis in Joe Wang sta o tej študiji nedavno napisala v The Epoch Times:

Mislili bi, da bi znanstvena skupnost, javni uradniki in vsi mediji na svetu razpravljali o novem  recenziranem članku z naslovom »Povečanje urgentnih srčno-žilnih dogodkov med populacijo mlajšo od 40 v Izraelu med uvedbo cepiva in tretjim valom COVID19«. Zakaj? Ker rezultati te študije niso nič drugega kot presenetljivi.

Ta analiza podatkov je bila objavljena 28. aprila 2022 v multidisciplinarni britanski znanstveni reviji Nature. Nature je ena najprestižnejših znanstvenih revij na svetu.

Soavtor raziskave je dr. Christopher Sun, doktor znanosti, podoktorski sodelavec na oddelku za inženiring zdravstvenega sistema v bolnišnici Massachusetts Generation Hospital in na Sloan School of Management pri Massachusetts Institute of Technology; dr. Eli Jaffe, ki je povezan z izraelsko Nacionalno službo za nujno medicinsko pomoč in eden vodilnih izraelskih avtoritet na področju nujne medicine in zdravstvenega upravljanja; in  dr. Retsef Levi, J. Spencer Standish (1945) profesor operativnega menedžmenta na MIT Sloan School of Management.

Njihova ekipa je analizirala podatke, ki jih je med letoma 2019 in 2021 zbrala izraelska Nacionalna služba za nujno medicinsko pomoč. Ugotovili so, da se je za več kot 25 odstotkov povečalo število klicev v sili zaradi srčnega zastoja in akutnega koronarnega sindroma – krovni izraz, ki se uporablja za koronarne težave, povezane z nenadnim pojavom zmanjšanega pretoka krvi v srce, po podatkih  klinike Mayo – med mladimi odraslimi, starimi od 16 do 39 let, v primerjavi z enakim časovnim obdobjem v letih 2019 in 2020.

 

Poleg tega so raziskovalci odkrili, da je bilo to povečanje urgentnih težav s srcem povezano s cepljenjem proti COVID-19, ne pa z okužbami s COVID-19.

Pojasnjujejo:

»Zaznali smo več kot 25-odstotno povečanje … v primerjavi z leti 2019–2020. [T]edensko število klicev v sili je bilo pomembno povezano s stopnjami 1. in 2. odmerkov cepiva, danih tej starostni skupini [16 do 39], ni pa bilo s stopnjo okužb s COVID-19. Čeprav ugotovitve ne vzpostavljajo vzročne zveze, vzbujajo zaskrbljenost glede nezaznanih resnih srčno-žilnih stranskih učinkov, ki jih povzroča cepivo, in poudarjajo že ugotovljeno vzročno zvezo med cepivi in ​​miokarditisom, ki je pogost vzrok nepričakovanega srčnega zastoja pri mladih posameznikih.

Kot trije znanstveniki sami poudarjajo, se ta nova strokovno pregledana znanost ujema z vse več znanstvenih in kliničnih dokazov, ki kažejo nešteto stranskih učinkov – od katerih so nekateri izjemno hudi – samih cepiv proti COVID-19.

 

Znanstvena skupnost je začela dokumentirati neželene učinke. Na primer, junija 2021 je mednarodna skupina šestnajstih znanstvenikov objavila raziskovalno pismo, v katerem je opozorila na časovno razmerje med pojavom akutnega miokarditisa pri osmih odraslih moških, starih med 21 in 56 let.

 

Ti znanstveniki, ki so pisali v reviji Circulation, so poudarili, da "...se zdi, da je resnična pojavnost akutnega miokarditisa po cepljenju z mRNA COVID-19 ... izjemno redka," glede na milijone ljudi, ki so bili cepljeni navidez brez incidentov. Kljub temu, so zapisali, "bi morali biti ponudniki po cepljenju z mRNA proti COVID-19 pozorni na miokarditis in potrebne so nadaljnje raziskave, da bi razumeli dolgoročna kardiovaskularna tveganja."

Povezava med vnetjem srca (miokarditis) in vnetjem tkiva, ki obdaja srce (perikarditis), je bila nadalje raziskana v podrobnem članku, objavljenem v British Medical Journalu istega meseca: »Covid-19: Ali naj nas skrbijo poročila o miokarditisu in perikarditisu po cepivih z mRNA?"

Ta članek je citiral dr.Vinaya Prasada, hematologa-onkologa in izrednega profesorja na oddelku za epidemiologijo in biostatistiko na kalifornijski univerzi v San Franciscu, ki je izrazil globoke zadržke glede dajanja cepiv proti COVID-19 mladim, glede na zgodnja poročila o poškodbah srca.

"Obstaja jasno in veliko varnostno opozorilo pri mladih moških in jasno, a malo opozorilo tudi pri mladih ženskah," je dejal Prasad. Glede na tveganje za srčno-žilne poškodbe, je dejal Prasad, bi bila najvarnejša pot naprej, če bi prekinili vsa cepljenja otrok, mlajših od osemnajst let, in dali samo en odmerek cepiva moškim, mlajšim od 25 let.

Pred kratkim, februarja 2022, so trije znanstveniki (raziskovalec s sedežem v Nemčiji, fizik tudi s sedežem v Nemčiji in neodvisni znanstvenik za podatke in vzorce s sedežem na Nizozemskem) objavili pismo uredniku v reviji Clinical and Translational Discovery, "Razmerje med tveganjem in koristmi cepiv Covid-19: Politika objavljanja z umikom ničesar ne izboljša."

 

V tem pismu so analizirani tudi podatki iz Izraela. Podatki so zaskrbljujoči. Ti znanstveniki so zaključili, da "ko cepimo 100 000 ljudi, morda rešimo pet življenj, vendar tvegamo dve do štiri smrti".

Med drugim so poudarili, da je CDC-jev lastni sistem pasivnega poročanja VAERS, ki zdaj kaže več zelo zaskrbljujočih znakov — do 22. aprila 2022 je bilo prijavljenih 27.532 smrti po cepljenju, pa tudi 14.096 srčnih napadov in 39.639 primerov miokarditisa/perikarditisa – znan po podcenjevanju smrti in neželenih učinkov cepiv.

Kdo so ljudje za temi številkami? Mladi, ki so se želeli cepiti, da bi se lahko teoretično zaščitili pred COVID-19 in tudi teoretično zaščitili druge, a so namesto tega izgubili življenje ali jim je bilo zdravje resno ogroženo zaradi miokarditisa, ki ga povzroča cepivo?

Preberite celoten članek v The Epoch Times .

Odločil sem se, da iz VAERS za to starostno skupino izvlečem podatke za vse oblike »karditisa« po cepivih proti COVID-19. Prej nisem pokrival te starostne skupine, vendar sem prejšnji mesec objavil poročilo o povečani stopnji srčnih bolezni po cepivih proti COVID-19 za otroke, mlajše od 18 let, ki je pokazalo osupljivo 17.500-% povečanje števila otrok, ki imajo bolezni srca po cepivu COVID-19 v primerjavi z vsemi cepivi, ki jih je odobrila FDA za to starostno skupino v zadnjih 30 letih. Glej:

17.500-odstotno povečanje srčnih bolezni pri otrocih po cepljenju proti COVID-19 – to NI redko!

Vključno z ljudmi, starim do 40 let, je veliko večji nabor podatkov, saj so prvotna cepiva proti COVID-19, ki so bila decembra 2020 dovoljena za uporabo v nujnih primerih (EUA), vključevala osebe, stare 16 let in več, za 11 do 15 letnike, so bila odobrena pozneje in za 5 do 11 let po tem, leta 2021, medtem ko za otroke, mlajše od 5 let, še niso bila odobrena.

V 17 mesecih, odkar so bila cepiva proti COVID-19 odobrena, so mladi ljudje, pod 40. letom, vložili 6.711 primerov, ko so poročali o nekem tipu "karditisa", kar je povzročilo 36 smrti, 261 trajnih invalidnosti in 656 življenjsko nevarnih dogodkov. (Vir.)

Za primerjavo, izvedel sem popolnoma enako iskanje za zadnjih 30 let, preden so bila cepiva proti COVID-19 odobrena, in v tem času je bilo prijavljenih 713 primerov karditisa pri osebah, mlajših od 40 let. (Vir.)

To je 19.832-% porast primerov karditisa, prijavljenih za to starostno skupino po cepljenju proti COVID-19!

Če lahko nekdo, kot sem jaz, zlahka izvleče te statistične podatke iz VAERS, da potrdi to, kar je opazila izraelska študija, ste lahko prepričani, da lahko tudi naše vladne zdravstvene agencije. Izvajajo zločine proti človeštvu, ko dovolijo da se nadaljeju ti morilski vbodi proti COVID-19, saj lažejo ameriški javnosti.

Pretekli konec tedna se je vodja FDA dr. Robert Califf pojavil na CNN in si je upal povedati Američanom, da so vzrok smrti številka 1 v ZDA trenutno »spletne dezinformacije«, takšne kot so informacije, ki jih posredujem javnosti s tem člankom z uporabo lastnih podatkov vlade ZDA.

Ta človek se mora soočiti z zvezno veliko poroto zaradi obtožb o množičnem umoru, biti obsojen in javno obešen.

Summit News poroča :

Med nastopom na CNN je vodja FDA dr. Robert Califf zatrdil, da so glavni vzrok smrti v Združenih državah spletne »napačne informacije«.

J

a, res.

Califf je o svojih pripombah spregovoril med intervjujem s Pamelo Brown iz CNN, ki je bil prvotno podan na zdravstveni konferenci v Teksasu prejšnji mesec, ko je dejal, da so spletne dezinformacije "zdaj naš glavni vzrok smrti."

Potem ko je priznal, da "tega ni bilo mogoče kvantificirati", preden je omenil srčne bolezni in raka (dejanske morilce), je Califf vseeno podprl to trditev.

S trditvijo, da je prišlo do "erozije pričakovane življenjske dobe", je Califf nadaljeval, da Američani živijo v povprečju 5 let manj kot ljudje v drugih državah z visokim dohodkom.

Califf je dejal, da protivirusna zdravila in cepljenja pomenijo, da "skoraj nihče v tej državi ne bi smel umreti zaradi COVID-a", nato pa je pojasnil, da je prišlo tudi do "skrajšanja pričakovane življenjske dobe zaradi pogostih bolezni, kot so bolezni srca".

"Toda nekako ... zanesljiva, resnična sporočila ne pridejo v javnost," je dejal in dodal: "In to se podpira z veliko napačnimi informacijami, zaradi katerih ljudje sprejemajo slabe odločitve, ki so škodljive za njihovo zdravje."

Vodja FDA ni pojasnil, kako so "spletne napačne informacije" povzročile več smrti zaradi bolezni srca, je pa vseeno nadaljeval in podal trditev, ne da bi jo gostitelj izpodbijal. (Celoten članek.)

Vir: https://healthimpactnews.com/2022/recorded-cases-of-heart-disease-among-under-40-years-old-explodes-20000-after-covid-19-vaccines-roll-out/